Sabaha karşı banada oldu istemsiz gerdiriyorum ayagımı iki büklüm yatmaktan her yerim agrıyor artık o gerilme hareketini yaptığım anda bir kramp giriyor ki oturup aglayasım geliyo oyle bi acı biraz rahat brakıyorum ayagıma yataktan sarkıtıyorum bacagıı sallıyorum düzeliyor tabi ilk an ki acı tarif edilemez bişeyKızlar bu hormonlar mahfetti bizi ya.. Bende dün sebepsiz yere ağladım eşim güzel güzel sardı öptü uyudu, bense gece boyu uyuyamadim... ne oluyor böyle bana anlamıyorum...
Asya dürt biraz sağdan soldan mutlaka kıpırdanir....
Bu arada iki gündür ayağıma kramp giriyor yatarken, çığlıkları uyanıyorum. .. yaşayan var mı cozumu ne bu isin ... umarım devam etmez
Ben de temizlikten yolculuktan sonra pek hissetmiyorum anca ertesi gün dinlenince.. hakkaten çok zormuş ama çok şükür bu gunumuzedün mevlüt vardı ordaydım hareket halinde değildim çok ama sohbet falan ederken hissetmemiş olabilirim ama gülüm genelde akşam yattığımda sırt üstü hissederdim dün hiç hissetmedim tedirgin oldum inşallah bişey yoktur ya yemin ederim paranoyak olucaz hayırlısıyla son aylar bir geçse kucağımıza alabilsek iple çekiyorum yaa...kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu
Benimde oluyo öyle canım bi çaresi yok sanslıysam çabuk geçiyo yoksa 2 gün ağrısı devam ediyorKızlar bu hormonlar mahfetti bizi ya.. Bende dün sebepsiz yere ağladım eşim güzel güzel sardı öptü uyudu, bense gece boyu uyuyamadim... ne oluyor böyle bana anlamıyorum...
Bu arada iki gündür ayağıma kramp giriyor yatarken, çığlıkları uyanıyorum. .. yaşayan var mı cozumu ne bu isin ... umarım devam etmez
Gerdirme hareketinin tersini yapınca geçiyo benim deSabaha karşı banada oldu istemsiz gerdiriyorum ayagımı iki büklüm yatmaktan her yerim agrıyor artık o gerilme hareketini yaptığım anda bir kramp giriyor ki oturup aglayasım geliyo oyle bi acı biraz rahat brakıyorum ayagıma yataktan sarkıtıyorum bacagıı sallıyorum düzeliyor tabi ilk an ki acı tarif edilemez bişey
Bende ayağımı rahatlatınca geciyor cok sürmüyor ama bende bacak agrıları coğaldı doktor ilaç başlattı ama ck bi faydası olmuyor sabah karşı sanki beni dövmüşler gibi bacaklarım agrıyor bi saat falan sürüyordur sonra dalıyorum uykuya kendiliğinden hafifliyor sizlerde var mı bu durumGerdirme hareketinin tersini yapınca geçiyo benim de
krampı yaşıyorum ama çözüm bulamadım gülüm.alınganlığım özellikle eşime karşı hat safa da benimde sanırım hormonlardanKızlar bu hormonlar mahfetti bizi ya.. Bende dün sebepsiz yere ağladım eşim güzel güzel sardı öptü uyudu, bense gece boyu uyuyamadim... ne oluyor böyle bana anlamıyorum...
çokşükür gülümBen de temizlikten yolculuktan sonra pek hissetmiyorum anca ertesi gün dinlenince.. hakkaten çok zormuş ama çok şükür bu gunumuze
50 mglık bi dilim baklavaya eşdeğer dedi benim Dr eğer öyleyse zarar vermıyordur biz neler neler yiyoruz ona kadar dert etme bu kadar psikolojik olabilir seninkiKizlar 100 mglik yuklemeye bugun gidemedik pazartesiye kaldi. Bir de bisey farkettim 50mg'lik yuklemeden sonra bebegin hareketleri birkac gun cok azaldi dun gece aglamaktan uyuyamiyordum sabaha karsi 5 gibi basladi hareketleri tekrar. 100 mgdan korkuyorum o yuzden bu zikkim bebege zarar veriyo mi acaba ya
Olabilir canım doğru. zaten muhtemelen çıkacak gebelik şekeri pazartesi yaptırıp kurtulayım bari50 mglık bi dilim baklavaya eşdeğer dedi benim Dr eğer öyleyse zarar vermıyordur biz neler neler yiyoruz ona kadar dert etme bu kadar psikolojik olabilir seninki
Aaaaaa benim de kumsal hemde evlenmeden önceden beri aklımda ki tek kız ismi:)Gunaydinlar kizlarbiz isme karar verdik... KUMSAL
Kızlar bu hormonlar mahfetti bizi ya.. Bende dün sebepsiz yere ağladım eşim güzel güzel sardı öptü uyudu, bense gece boyu uyuyamadim... ne oluyor böyle bana anlamıyorum...
günaydın canım halsiz ve yorgunum hem uykusuzluk baş gösterdi hem eşimden kaynaklı stresliyimGunaydin kizlar nasilsiniz :)
Öyle mi adaş oldular :) benim de içime sindi KumsalAaaaaa benim de kumsal hemde evlenmeden önceden beri aklımda ki tek kız ismi:)
Bu kadar stres yapman iyi değil ama sen ne hissedersen bebeğine de geciyorgünaydın canım halsiz ve yorgunum hem uykusuzluk baş gösterdi hem eşimden kaynaklı stresliyimsen nasılsın
evet gülüm ama elde değil yaniBu kadar stres yapman iyi değil ama sen ne hissedersen bebeğine de geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?