5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

evet gülüm ama elde değil yani insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya hani gerçekten öyle bazen öyle durumlar oluyorki elimde olmadan üzülüyorum

Eşinle oturup karsilikli konuşsan bunu... en azından bu döneminde daha hassas davranması gerektiğini hatırlarsan. .. belki işe yarayabilir... ah bu stres olmasa kafaya hic birseyi takmasak nasıl güzel olacak amaa

Eşinle oturup karsilikli konuşsan bunu... en azından bu döneminde daha hassas davranması gerektiğini hatırlarsan. .. belki işe yarayabilir... ah bu stres olmasa kafaya hic birseyi takmasak nasıl güzel olacak amaa
nerdeeeee bugün akşama kadar gözyaşım durmadı Allaha havale ettim artık kaldıramıyorum.bir dk bile evde durmak istemiyorum ama gidecek yerim yok.şükretsin

günaydın canım halsiz ve yorgunum hem uykusuzluk baş gösterdi hem eşimden kaynaklı stresliyim sen nasılsın

benim de aynı şekilde halsizlik ve yorgunluk hat saffada artık sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum. sürekli bi uyuma isteği var ki gel gör ki iş izin vermiyor. canım dua et biraz daha sakin olmaya çalış İnşirah suresini oku rahatlatsın seni. sen ne kadar strese girersen bebek de o kadar çok stres oluyor çünkü

gülüm her gün meryem suresi okuyorum hergün.haksızlığa gelemiyorum kahretsinki eşim tarafından hep haksızlığa uğruyorum çok can yakıcı

nerdeeeee bugün akşama kadar gözyaşım durmadı Allaha havale ettim artık kaldıramıyorum.bir dk bile evde durmak istemiyorum ama gidecek yerim yok.şükretsin

Ne yaptin sen gözyaşın dinmiyor mu! Bu kadar büyük bir sorun mu var? Bu kadar uzamasi hiç iyi değil arkadasim

Canım benimde kasılma ve bacak ağrım aynı şekilde çok oluyo. Sanki bacaklarımı dövmüşlerde yürüyemiyorum gibi. Eşime masaj yaptırıyorum çok iyi geliyo 10-15 dk kalmıyo geçiyo. Dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…