5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende benimkini bilmiyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki...iki yüzlü vicdansız insanlar...Rabb'im büyük elbette kendilerine döndürür onların niyetlerini...
2 canlı halimle beddua etmedim ama Allaha havale ettim.nasıl ustaca oynuyor böyle ben anlamıyorum kadın oskarlık ya.hele eşim nasıl böyle aptal olabiliyor onu hiç anlamıyorum

2 canlı halimle beddua etmedim ama Allaha havale ettim.nasıl ustaca oynuyor böyle ben anlamıyorum kadın oskarlık ya.hele eşim nasıl böyle aptal olabiliyor onu hiç anlamıyorum

Bende senin gibi eşime kinleniyorum işte...30 yaşında adam eğriyi doğruyu ayırt edemiyorsa bende ona layık davranacağım işte...beddua etmiyorum sadece ben kimseyle ilgili kötü düşünmezken onun ardımdan kazdığı kuyular...Allah'a havale edelim izin vermeyelim meleklerimizi de bizi de üzmelerine...

Kızlar sabırlı olin. . Eşlerinizin olanları kendi kendilerine görmeyi beklemekten başka çare yok...
Siz ailelerini kotuledikce onlar daha çok sahiplenme duygusu hissedip kabaracak. ..
Çok ince bir çizgi malesef

gülüm bir insanda vicdan yoksa o insandan herşey beklenir....eltimle görümcem söylüyor eşim abisiyle dertleşmiş demiş annem yuvamı yıkacak çocuk olmuyor diye kadına çok yükleniyor kaynımda kv min üstüne yürümüş ne istiyorsun çocuğun yuvasından benim çocuklarıma ne yaptın ki demiş önce inkar etmiş etmiş sonra demiş oh iyi yaptım dedim çocuğu olmuyor bende dedim demiş zaten ben o lafı duyduktan 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.eşime diyorum senin bacınında 7 sene olmadı senin annende vicdan olsa bu lafları demez diyorki o senle onun arasında bana iyidir sana kaynanalık yapıyor o sizin probleminiz.sen ne kadar olsa el kızısın onun için diyorr bana ya nasıl zoruma gitti.sana iyilik napmış annen şimdiye kadar diyorum bana zararı yok varsa sana diyor böyle eşlik mi olur.eltim kaynanama etmediği hakaret kalmaz esi arkasında ben bu laflarına eziyetlerine rağmen tek kötü kelime demeişim annesine ben yaranamıyorum.gelde çıldırma

Oooo bi du
gunaydin cnm ayyy dogum cantasi demisken neler koymamiz gerekio dogum cantasina
Dünya şey gerekiyor nette arattım bi sürü liste çıkıyo. 3 hastane çıkışı koyan var ama bence gereksiz ben bi tane aldım onun dışında takımlar var onlardan koyucam. Liste çok uzun canım anne için ayrı bebek için ayrı

Mesela böyle bi liste var ama gideceğin hastaneye gore de değişiyor. Onun dışında mesela ben bi gecelik bi pijama takımı alıcam fazlasını gereksiz görüyorum

Eklentiler

• IMG_20160823_113420.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar sabırlı olin. . Eşlerinizin olanları kendi kendilerine görmeyi beklemekten başka çare yok...
Siz ailelerini kotuledikce onlar daha çok sahiplenme duygusu hissedip kabaracak. ..
Çok ince bir çizgi malesef
gülüm kötü olana kötü demek ağırlarına gidiyorsa o zaman bu yaşa boşuna gelmişlerben hiçbir zaman kendi ailem için onu kırmadım üzmedim önceliğim hep eşim oldu ama o bunu bir türlü beceremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…