- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
Selam bu gruba yeni katıldım hayırlı olsun seninde Bebek erkek herhaldeNasıl ?dolabımız
gülüm bir insanda vicdan yoksa o insandan herşey beklenir....eltimle görümcem söylüyor eşim abisiyle dertleşmiş demiş annem yuvamı yıkacak çocuk olmuyor diye kadına çok yükleniyor kaynımda kv min üstüne yürümüş ne istiyorsun çocuğun yuvasından benim çocuklarıma ne yaptın ki demiş önce inkar etmiş etmiş sonra demiş oh iyi yaptım dedim çocuğu olmuyor bende dedim demiş zaten ben o lafı duyduktan 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.eşime diyorum senin bacınında 7 sene olmadı senin annende vicdan olsa bu lafları demez diyorki o senle onun arasında bana iyidir sana kaynanalık yapıyor o sizin probleminiz.sen ne kadar olsa el kızısın onun için diyorr bana ya nasıl zoruma gitti.sana iyilik napmış annen şimdiye kadar diyorum bana zararı yok varsa sana diyor böyle eşlik mi olur.eltim kaynanama etmediği hakaret kalmaz esi arkasında ben bu laflarına eziyetlerine rağmen tek kötü kelime demeişim annesine ben yaranamıyorum.gelde çıldırma
Bende 25 hafta içindeyim erken verdim cünkü yaptırıyoruz tatlım 2 ayda teslim ediyorlar 32 haftalık oldugumda ancak gelicek bebişimiz erkek evetSelam bu gruba yeni katıldım hayırlı olsun seninde Bebek erkek herhalde
Bende mavili takımlara bakıyorum su sıralarAma biraz erken bi ay sonra baslarım alışverişlere 21+3 günlüğüz biz senin kaç haftalık
o nasil bi liste oyle ne kadar cok sey var yaaa bi bavul dolar resmen abartilmis gibi sankiMesela böyle bi liste var ama gideceğin hastaneye gore de değişiyor. Onun dışında mesela ben bi gecelik bi pijama takımı alıcam fazlasını gereksiz görüyorum
Bi aksilik çıkmazsa en fazla 2 gece kalıyorsun hastanede gereksiz bence de bebek için bi hastane çıkışı 2 takım bi battaniye kendin için bi gecelik ki zaten hastaneler pijama takımına izin vermiyor. Bebek bezini hastane veriyor.bıberon her ihtimale karşı kesinlikle olmalı. Kişisel bakım mal. Alıcam kendim için odada banyo falan var duş alırım havlu vs zaten var. Fazlasına gerek yok hakikaten ama böyle listeler üzerinden gitmekte fayda var çünkü her şeyi fazlasıyla yazmışlar kendime göre bazı şeyleri çıkarttım eksiksiz bi liste oluyoro nasil bi liste oyle ne kadar cok sey var yaaa bi bavul dolar resmen abartilmis gibi sanki
ne yazıkki gülüm ne yazıkki.4 senedir evliyiz 1 gün bile kendi ailem yüzünden tartışmadım onu hiçbirşeye zorlamadım hep onun zorlamaları yüzünden hep onun ailesi yüzünden tartıştık.kv yüzünden ailenin içine giremiyorum ya.Allah hakkından gelsin.Rabbim korusun beni bunların şerrindenNe desen haklısın eşler terazi görevi görseler ve dengede tutsalar sorun çıkmayacak.."o benim karım hayat arkadaşım sen onunla Nasıl böyle konuşursun" dese bir daha ağzını açamayacak zaten ama bu devirde susmayacaksın ezdirmeyeceksin kendini...sevmesin o Zaman doğduğunda da insan da azıcık utanma olur dua et Allah'a da eşinin gözü açılsın...bende yaşıyorum aynı şeyleri ki bir kere karşılarından gelip tek kelime saygısızlık etmem ama yaşatmadıkları kalmaz...evlilikte sen ben olmaz BİZ olur...eşler bunu idrak edemiyorlar ne yazık ki...
Ben de 9 kilo aldim goruntum normal ama Dr 9 kiloyla tamamlamak istiyorduValla ben 9 kilo aldım az mı çok mu bilmiyorum sanki normal gibi
ne yazıkki gülüm ne yazıkki.4 senedir evliyiz 1 gün bile kendi ailem yüzünden tartışmadım onu hiçbirşeye zorlamadım hep onun zorlamaları yüzünden hep onun ailesi yüzünden tartıştık.kv yüzünden ailenin içine giremiyorum ya.Allah hakkından gelsin.Rabbim korusun beni bunların şerrinden
Normalde kilonuz kacti kilolumuydunuz 9 kilo alip 9 kilo ile bitirmeyi dusunenlerBen 4 kilo filan aldım. .. fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum... normalde 9 kilo da bitse çok iyi... birde son aylar iki katı alınıyormuş. ..
Valla ben 9 kilo aldım az mı çok mu bilmiyorum sanki normal gibi
normalde kac kiloydunuz kilolumuydunuz 9 kiloyla bitirmek istedini ?Ben de 9 kilo aldim goruntum normal ama Dr 9 kiloyla tamamlamak istiyorduilk aylar çok iyiydi ama şimdi ipin ucu kaçtı sanki
Canım bende tam 10 kilo aldım. Bende baya belli artık kilo ve göbeğim.Ben de 9 kilo aldim goruntum normal ama Dr 9 kiloyla tamamlamak istiyorduilk aylar çok iyiydi ama şimdi ipin ucu kaçtı sanki
69,5 la başladık boyum 1.75 çok zayıf sayılmazdım yine ama gittikçe Sısıyorum sankiNormalde kilonuz kacti kilolumuydunuz 9 kilo alip 9 kilo ile bitirmeyi dusunenler
Benim kilo aldığım çok belli olmuyo ama karnim çok büyük normalden büyük görünüyo hastanede falan bakıyorum aynı haftada olanlara benimki büyük onlardan. Galiba bi de karnım büyük olduğu için dikkati o cekıyo gibi geliyo kilomu görmüyorumCanım bende tam 10 kilo aldım. Bende baya belli artık kilo ve göbeğim.
Bende de uyku yok bu saat oldu uyuyamadim halen gecw kasik agrim cok oldu simdi daha iyi ama uykum kacti cogu gece senin gibi uyuyamiyorumkızlar uyku durumunuz nasıl ben kendiliğimden uyanıyorum uykum kaçıyor geri yatamıyorum.gündüz yatmıyorum hiç ama niye böyle oluyor.şükür ağrı sızı yok ama kendiliğimden kalkıyorum.bide bişey dikkatimi çekti bebeğin hareketlerini hep alt karnımda hissediyorum göbek deliğimin üstünde çok çok nadir oluyor bazen oluyor acaba neden olabilir
Ben de uyuyamıyorumBende de uyku yok bu saat oldu uyuyamadim halen gecw kasik agrim cok oldu simdi daha iyi ama uykum kacti cogu gece senin gibi uyuyamiyorumhareketd gelince dogal olarak gobek deliginin hizasinda oldugu icin rahim gobek deliginin ustunde hissetmezsin bence :) daha 6 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?