5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ne desen haklısın eşler terazi görevi görseler ve dengede tutsalar sorun çıkmayacak.."o benim karım hayat arkadaşım sen onunla Nasıl böyle konuşursun" dese bir daha ağzını açamayacak zaten ama bu devirde susmayacaksın ezdirmeyeceksin kendini...sevmesin o Zaman doğduğunda da insan da azıcık utanma olur dua et Allah'a da eşinin gözü açılsın...bende yaşıyorum aynı şeyleri ki bir kere karşılarından gelip tek kelime saygısızlık etmem ama yaşatmadıkları kalmaz...evlilikte sen ben olmaz BİZ olur...eşler bunu idrak edemiyorlar ne yazık ki...

Bende 25 hafta içindeyim erken verdim cünkü yaptırıyoruz tatlım 2 ayda teslim ediyorlar 32 haftalık oldugumda ancak gelicek bebişimiz erkek evet sizin

o nasil bi liste oyle ne kadar cok sey var yaaa bi bavul dolar resmen abartilmis gibi sanki
Bi aksilik çıkmazsa en fazla 2 gece kalıyorsun hastanede gereksiz bence de bebek için bi hastane çıkışı 2 takım bi battaniye kendin için bi gecelik ki zaten hastaneler pijama takımına izin vermiyor. Bebek bezini hastane veriyor.bıberon her ihtimale karşı kesinlikle olmalı. Kişisel bakım mal. Alıcam kendim için odada banyo falan var duş alırım havlu vs zaten var. Fazlasına gerek yok hakikaten ama böyle listeler üzerinden gitmekte fayda var çünkü her şeyi fazlasıyla yazmışlar kendime göre bazı şeyleri çıkarttım eksiksiz bi liste oluyor

ne yazıkki gülüm ne yazıkki.4 senedir evliyiz 1 gün bile kendi ailem yüzünden tartışmadım onu hiçbirşeye zorlamadım hep onun zorlamaları yüzünden hep onun ailesi yüzünden tartıştık.kv yüzünden ailenin içine giremiyorum ya.Allah hakkından gelsin.Rabbim korusun beni bunların şerrinden

Ben 4 kilo filan aldım. .. fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum... normalde 9 kilo da bitse çok iyi... birde son aylar iki katı alınıyormuş. ..

Eşlere çok iş düşüyor burda.. her erkek kuramıyor bu dengeyi iki tarafı da sahiplenmeyi, ayrı ayrı koruyabilmek, savunabilmek mecburiyetindeler aslinda, yoksa işler bayagi bir karisiyor

Canım bende tam 10 kilo aldım. Bende baya belli artık kilo ve göbeğim.
Benim kilo aldığım çok belli olmuyo ama karnim çok büyük normalden büyük görünüyo hastanede falan bakıyorum aynı haftada olanlara benimki büyük onlardan. Galiba bi de karnım büyük olduğu için dikkati o cekıyo gibi geliyo kilomu görmüyorum

kızlar uyku durumunuz nasıl ben kendiliğimden uyanıyorum uykum kaçıyor geri yatamıyorum.gündüz yatmıyorum hiç ama niye böyle oluyor.şükür ağrı sızı yok ama kendiliğimden kalkıyorum.bide bişey dikkatimi çekti bebeğin hareketlerini hep alt karnımda hissediyorum göbek deliğimin üstünde çok çok nadir oluyor bazen oluyor acaba neden olabilir

Bende de uyku yok bu saat oldu uyuyamadim halen gecw kasik agrim cok oldu simdi daha iyi ama uykum kacti cogu gece senin gibi uyuyamiyorum hareketd gelince dogal olarak gobek deliginin hizasinda oldugu icin rahim gobek deliginin ustunde hissetmezsin bence :) daha 6 aylik

Ben de uyuyamıyorum

günaydın güzel anneler nasılsınız ?

bende geceleri o kadar çok kalkıyorum ki deliksiz uykum yok. işten eve gidince de uyuyamıyorum. komşularım sağolsunlar temizlikti konuşmaydı tutturuyorlar seslerden etkileniyorum. gece kapının önüne gelen arabanın sesine bile kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…