Günaydın canım ben de en ufak sesten rahatsız oluyorum artık. Normalde hiç duymazdım hatta bebek aglarsa duymam diyordum ama öyle olmayacak herhalde :)günaydın güzel anneler nasılsınız ?
bende geceleri o kadar çok kalkıyorum ki deliksiz uykum yok. işten eve gidince de uyuyamıyorum. komşularım sağolsunlar temizlikti konuşmaydı tutturuyorlar seslerden etkileniyorum. gece kapının önüne gelen arabanın sesine bile kalkıyorum
Canım benim bacak ağrılarımdan dolayı dönerken bile uyanıyordum, ayrıca wc olayı var tabi. 3 gündür magnezyum ilacını içiyorum sadece 4 veya 4.30 ta uyanıyorum. Deliksiz uyuyorum ve mutluyum. Gündüzleri 1 saatten fazla ayakta kalıyım bacaklarım ve ayak bileklerimi hissetmiyorum o derece ağrıyo. Bebek hareketlerine gelince ben her yerimde hissediyorum. Benimki çok kıpırdak sanırımkızlar uyku durumunuz nasıl ben kendiliğimden uyanıyorum uykum kaçıyor geri yatamıyorum.gündüz yatmıyorum hiç ama niye böyle oluyor.şükür ağrı sızı yok ama kendiliğimden kalkıyorum.bide bişey dikkatimi çekti bebeğin hareketlerini hep alt karnımda hissediyorum göbek deliğimin üstünde çok çok nadir oluyor bazen oluyor acaba neden olabilir
Canım ben 61.5 hamile kaldım belim falan inceydi belim çok kalınlaştı, göğüsler biraz daha çıktı allaha şükür kalça tarafına çok almadım inşallah öle gider ama benim karnım aynı haftalara göre az daha küçük ve sivrii. Ayy son aylarda nasıl olcam valla çok korkuyorum.Benim kilo aldığım çok belli olmuyo ama karnim çok büyük normalden büyük görünüyo hastanede falan bakıyorum aynı haftada olanlara benimki büyük onlardan. Galiba bi de karnım büyük olduğu için dikkati o cekıyo gibi geliyo kilomu görmüyorum
Günaydın canım Allaha şükür iyiyz benim uyku problemim kalmadı ama sağlık ocağında yapılan tahlillerimde demirim 8 e düşmüş kan iğnesi oluyorum ayrıca kanımda ve idrarımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanıyorum o da ishal yaptı napıcamı şaşırmış durumdayım. Yarın kadın doğumcuma randevum var. Bakalım o nedicek hastalıklarla uğraşıyorum. Allaha şükür ama iyiyiz.günaydın güzel anneler nasılsınız ?
bende geceleri o kadar çok kalkıyorum ki deliksiz uykum yok. işten eve gidince de uyuyamıyorum. komşularım sağolsunlar temizlikti konuşmaydı tutturuyorlar seslerden etkileniyorum. gece kapının önüne gelen arabanın sesine bile kalkıyorum
Hep büyüktü benim karnım daha da büyüyor aynen son aylarda nasıl bi görüntü olur bilemiyorumCanım ben 61.5 hamile kaldım belim falan inceydi belim çok kalınlaştı, göğüsler biraz daha çıktı allaha şükür kalça tarafına çok almadım inşallah öle gider ama benim karnım aynı haftalara göre az daha küçük ve sivrii. Ayy son aylarda nasıl olcam valla çok korkuyorum.
evet gülüm ya doğrudur nette bir yerde okudum göbek deliğininin hizasındaymış daha ondan heralde yengem işkillendirdi beniBende de uyku yok bu saat oldu uyuyamadim halen gecw kasik agrim cok oldu simdi daha iyi ama uykum kacti cogu gece senin gibi uyuyamiyorumhareketd gelince dogal olarak gobek deliginin hizasinda oldugu icin rahim gobek deliginin ustunde hissetmezsin bence :) daha 6 aylik
bugün özeldeki dr uma gidiyorum gülüm sorucam özellikle alt karın tarafımda hissediyorum üst tarafta çok çok nadir oluyorCanım benim bacak ağrılarımdan dolayı dönerken bile uyanıyordum, ayrıca wc olayı var tabi. 3 gündür magnezyum ilacını içiyorum sadece 4 veya 4.30 ta uyanıyorum. Deliksiz uyuyorum ve mutluyum. Gündüzleri 1 saatten fazla ayakta kalıyım bacaklarım ve ayak bileklerimi hissetmiyorum o derece ağrıyo. Bebek hareketlerine gelince ben her yerimde hissediyorum. Benimki çok kıpırdak sanırımdurduğu yerde durmuyo. Göğüs altıma yakın bi noktada tekmeliyo yanlarımı kasıklarımı ama genelde sağ tarafımın üst bölümünü. Bence bebişin duruşundan kaynaklanıyo olabilir. Takma kafana en azından tekmeliyo. Onu hissetmen bile güzel haber
banada herkes karnımın asırı büyük olduğunu söylüyolar bnde 65le hamile kaldım son kontrolümde 71dim ama almısımdır yine 2-3 kilo bu aralar kolay kilo alınıyor ne yapmak lazım acaba azıcık yürüsem cocuk kastırıyomu napıyo anlamıyorum midemin içinde kramplar oluyor bi haftadır da bunun agrısını cekiyorumHep büyüktü benim karnım daha da büyüyor aynen son aylarda nasıl bi görüntü olur bilemiyorum
bnmki de altta , bebek aşağıda olduğu için kasığımda hissedyrm hareketlerini hatta sırf bu yüzden cok sık ıdrara gidiyorum :)bugün özeldeki dr uma gidiyorum gülüm sorucam özellikle alt karın tarafımda hissediyorum üst tarafta çok çok nadir oluyor
ya erken doğuma falan sebep olur diye Allah korusun çok korkuyorum.sırf bu yüzden gidiyorum bugün özele yaabnmki de altta , bebek aşağıda olduğu için kasığımda hissedyrm hareketlerini hatta sırf bu yüzden cok sık ıdrara gidiyorum :)
Valla az yemek az yatmak gerekiyorbanada herkes karnımın asırı büyük olduğunu söylüyolar bnde 65le hamile kaldım son kontrolümde 71dim ama almısımdır yine 2-3 kilo bu aralar kolay kilo alınıyor ne yapmak lazım acaba azıcık yürüsem cocuk kastırıyomu napıyo anlamıyorum midemin içinde kramplar oluyor bi haftadır da bunun agrısını cekiyorum
bende aşırı bi iştah artışı olmadı hatta yeni doğum yapan arkdasım sen nasıl hamilesin diyor kahvaltım öğle yemeğim akşam canım isterde yersem yemzsem meyve süt falan geçiştiryorum ama kilo her türlü gidiyor çalıştığım için de kendi serip öyle yatamıyorum işten gel evin işi ayrı keşke yatsam diyorum ama yatsam demekki bin kilo olcam :) :)Valla az yemek az yatmak gerekiyorama pek mümkün olmuyo
normal bi durum diye biliyorum ben aklına olumsuzluk getirme bence canım bn hiç o şekilde düşünmüyorum sende pozitif düşün pozitif olsunya erken doğuma falan sebep olur diye Allah korusun çok korkuyorum.sırf bu yüzden gidiyorum bugün özele yaa
Normalde kilonuz kacti kilolumuydunuz 9 kilo alip 9 kilo ile bitirmeyi dusunenler
banada herkes karnımın asırı büyük olduğunu söylüyolar bnde 65le hamile kaldım son kontrolümde 71dim ama almısımdır yine 2-3 kilo bu aralar kolay kilo alınıyor ne yapmak lazım acaba azıcık yürüsem cocuk kastırıyomu napıyo anlamıyorum midemin içinde kramplar oluyor bi haftadır da bunun agrısını cekiyorum
Bende 10 kilo aldım ama doktorum fazla dedi hatta decaviti kesti.bakalim hayırlısı.Kızlar kılolarınız ne durumda? Ben aldım başımı gidiyorum
benim de dün akşam cok fazlaydı bgun sabh işe geldim 1 saat kıvrandım ac karnına su içtim ondan mıoldu diyede düşündüm o bi saat soguk ter attım resmen doktora sorsam mı diye düşünyorum karnımız büyüyo diye midir acaba yaKram 2 günde bir giriyor tam göbeğine... dün bayagi canımı sıktı bu durum
Ben zaten çok iştahlı biriyim bi de hamılelık eklenince sonuç bu yani 78 kiloyum 85 le tamamlarsam mutlu olucamBende 10 kilo aldım ama doktorum fazla dedi hatta decaviti kesti.bakalim hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?