- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
Bence alakası yoktur, bende en son dün yedek yastığımı almak için uzandigimda karnıma girdi kaldım oylebenim de dün akşam cok fazlaydı bgun sabh işe geldim 1 saat kıvrandım ac karnına su içtim ondan mıoldu diyede düşündüm o bi saat soguk ter attım resmen doktora sorsam mı diye düşünyorum karnımız büyüyo diye midir acaba ya
sağsağlim kavuşalım kuzularımıza hepimiznormal bi durum diye biliyorum ben aklına olumsuzluk getirme bence canım bn hiç o şekilde düşünmüyorum sende pozitif düşün pozitif olsun
şu an sanki dayak yemiş gibiyim duş aldım daha beter oldu bana mısın demedi.vucudum dağılmış halde.uykum yok olsa şimdi yatarım bari gündüz uykumu alırım ama nasıl olucak böyle bilmiyorumBenim de sorunum bu kızlar. .. geç yatmama rağmen çok sık uyanıyorum, uykuya dalmakta zorlaniyorum
Yorgunluk bu zamandan sonra sık olacak sanırım. .. Özellikle yemekten sonra ki halsizlik... birde ben gündüz uyumaya tövbe ettim ne zaman uyusam karabasan lar geliyor, zor uyanıyorum... Sonra hem canim sıkılıyor hemde daha çok bitkin dusuyorumşu an sanki dayak yemiş gibiyim duş aldım daha beter oldu bana mısın demedi.vucudum dağılmış halde.uykum yok olsa şimdi yatarım bari gündüz uykumu alırım ama nasıl olucak böyle bilmiyorum
hayırlısıyla çabucak geçse şu son aylar inşallah.Yorgunluk bu zamandan sonra sık olacak sanırım. .. Özellikle yemekten sonra ki halsizlik... birde ben gündüz uyumaya tövbe ettim ne zaman uyusam karabasan lar geliyor, zor uyanıyorum... Sonra hem canim sıkılıyor hemde daha çok bitkin dusuyorum
hayırlısıyla çabucak geçse şu son aylar inşallah.
İyi yapmışsın e anca gelir sende yerleştirirsin benimde bebeğim erkekBende 25 hafta içindeyim erken verdim cünkü yaptırıyoruz tatlım 2 ayda teslim ediyorlar 32 haftalık oldugumda ancak gelicek bebişimiz erkek evetsizin
Doktor 9 kiloyla tamamlamak mı istiyordu hadi ya az değil mi kaç kiloydun normalde boyun falan ?bende 7kilo aldım 21+4 gün hamileyim bana da normal geliyor ama çok mu bilmiyorumBen de 9 kilo aldim goruntum normal ama Dr 9 kiloyla tamamlamak istiyorduilk aylar çok iyiydi ama şimdi ipin ucu kaçtı sanki
Boyum 1.75 69.5 la hamile kaldım. 9-10 kilo sağlıklı bi bebek doğurmak için yeterli ayda bir kilo dedi ama 2-3 gidiyorum yanıDoktor 9 kiloyla tamamlamak mı istiyordu hadi ya az değil mi kaç kiloydun normalde boyun falan ?bende 7kilo aldım 21+4 gün hamileyim bana da normal geliyor ama çok mu bilmiyorum
Gönül az almak istiyo ama mümkün olmuyo inşallah doğumdan sonra veririz.herkesler ne kilolar veriyorBen zaten çok iştahlı biriyim bi de hamılelık eklenince sonuç bu yani 78 kiloyum 85 le tamamlarsam mutlu olucam
Yani bir de genele bakınca neler çektim bu bebek olsun diye çok şükür rabbime aldığım kilo olsun ama işte gönül ıstıyo yaniGönül az almak istiyo ama mümkün olmuyo inşallah doğumdan sonra veririz.herkesler ne kilolar veriyor
Evet canim haklisin :)Yani bir de genele bakınca neler çektim bu bebek olsun diye çok şükür rabbime aldığım kilo olsun ama işte gönül ıstıyo yani
Telefondan giriyorsan telefonla cek resmini küçült o zaman ekleme yapılabiliyor bende öle yükledimİyi yapmışsın e anca gelir sende yerleştirirsin benimde bebeğim erkekBende baktım Bebek odalarına beğendim gibi aslında resim yükleyemiyorum niyeyse olmuyo yoksa atardım
Günaydın canım Allaha şükür iyiyz benim uyku problemim kalmadı ama sağlık ocağında yapılan tahlillerimde demirim 8 e düşmüş kan iğnesi oluyorum ayrıca kanımda ve idrarımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanıyorum o da ishal yaptı napıcamı şaşırmış durumdayım. Yarın kadın doğumcuma randevum var. Bakalım o nedicek hastalıklarla uğraşıyorum. Allaha şükür ama iyiyiz.
Tatlım benim yeğenimde öğleydi doktor son ayında ayaklarını yukarı dikip yatmasınj ve bol bol yoğurt yemesini tembih etmişti yengeme telaş yapmana gerek yok hatta bebek döndüğü için normal doğumla aldık yeğenimizi kucagımızakızlar beni bebeğim ters dönmüş kafa yukardaymış sağlığı iyi ama ters olmasında ne sıkıntı var dr tek şeyi sezeryan olursun dedi
Sağol canım. Yine de buna şükür diyorum.çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?