5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bence alakası yoktur, bende en son dün yedek yastığımı almak için uzandigimda karnıma girdi kaldım oyle

normal bi durum diye biliyorum ben aklına olumsuzluk getirme bence canım bn hiç o şekilde düşünmüyorum sende pozitif düşün pozitif olsun
sağsağlim kavuşalım kuzularımıza hepimizya ben her dr a gittiğimde bi aksilik çıkıyor ya inanki paranoyak oladum artık.hep bir korku hali

Benim de sorunum bu kızlar. .. geç yatmama rağmen çok sık uyanıyorum, uykuya dalmakta zorlaniyorum
şu an sanki dayak yemiş gibiyim duş aldım daha beter oldu bana mısın demedi.vucudum dağılmış halde.uykum yok olsa şimdi yatarım bari gündüz uykumu alırım ama nasıl olucak böyle bilmiyorum

şu an sanki dayak yemiş gibiyim duş aldım daha beter oldu bana mısın demedi.vucudum dağılmış halde.uykum yok olsa şimdi yatarım bari gündüz uykumu alırım ama nasıl olucak böyle bilmiyorum
Yorgunluk bu zamandan sonra sık olacak sanırım. .. Özellikle yemekten sonra ki halsizlik... birde ben gündüz uyumaya tövbe ettim ne zaman uyusam karabasan lar geliyor, zor uyanıyorum... Sonra hem canim sıkılıyor hemde daha çok bitkin dusuyorum

hayırlısıyla çabucak geçse şu son aylar inşallah.

Bende 25 hafta içindeyim erken verdim cünkü yaptırıyoruz tatlım 2 ayda teslim ediyorlar 32 haftalık oldugumda ancak gelicek bebişimiz erkek evet sizin
İyi yapmışsın e anca gelir sende yerleştirirsin benimde bebeğim erkek Bende baktım Bebek odalarına beğendim gibi aslında resim yükleyemiyorum niyeyse olmuyo yoksa atardım

Ben de 9 kilo aldim goruntum normal ama Dr 9 kiloyla tamamlamak istiyordu ilk aylar çok iyiydi ama şimdi ipin ucu kaçtı sanki
Doktor 9 kiloyla tamamlamak mı istiyordu hadi ya az değil mi kaç kiloydun normalde boyun falan ?bende 7kilo aldım 21+4 gün hamileyim bana da normal geliyor ama çok mu bilmiyorum

Doktor 9 kiloyla tamamlamak mı istiyordu hadi ya az değil mi kaç kiloydun normalde boyun falan ?bende 7kilo aldım 21+4 gün hamileyim bana da normal geliyor ama çok mu bilmiyorum
Boyum 1.75 69.5 la hamile kaldım. 9-10 kilo sağlıklı bi bebek doğurmak için yeterli ayda bir kilo dedi ama 2-3 gidiyorum yanı

İyi yapmışsın e anca gelir sende yerleştirirsin benimde bebeğim erkek Bende baktım Bebek odalarına beğendim gibi aslında resim yükleyemiyorum niyeyse olmuyo yoksa atardım
Telefondan giriyorsan telefonla cek resmini küçült o zaman ekleme yapılabiliyor bende öle yükledim

çok geçmiş olsun.

merhaba kızlar ben istanbuldayım burada asırı nem var geceleri uyumak mumkun degill hamilelikten sanırım aşırı sıcak geliyor bana hergün kanter içinde kalıyorum her sabah aksam banyo su kuşu oldum çıktım :) dün gece biraz serin gibiydi sadece 2 kere uyanmısım resmen kendime geldim sankii dinlenmişim

54,9 ile hamile kaldım su anda 58,6 kg yani 3,7 gr kilo almışım inşAllah böyle gider göbeğim çok çıktı ilk hamileliğimde 16 kg almıştım bunda 12-13 kg bitirirsem çok mutlu olacağım. öncelik tabikii bebeğimin sağlıklı olması kilo bir şekilde veriliyor. işe gidip geldiğimden sabah akşam yaklasık 20 şer dk. yol yuruyorum sanırım buda etkiledi. hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşAllah.

Bende 3 kilo aldım baştan brri oda herşey dahil tailler sağ olsun 1 kilosunu resmen bir haftada aldım geldim

kızlar beni bebeğim ters dönmüş kafa yukardaymış sağlığı iyi ama ters olmasında ne sıkıntı var dr tek şeyi sezeryan olursun dedi

kızlar beni bebeğim ters dönmüş kafa yukardaymış sağlığı iyi ama ters olmasında ne sıkıntı var dr tek şeyi sezeryan olursun dedi
Tatlım benim yeğenimde öğleydi doktor son ayında ayaklarını yukarı dikip yatmasınj ve bol bol yoğurt yemesini tembih etmişti yengeme telaş yapmana gerek yok hatta bebek döndüğü için normal doğumla aldık yeğenimizi kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…