Hmm ondan mı kasıklarında hissediosun tekmelerini acaba?? Daha 3 ayın var canım ya normal doğum pozisyonuna döner aslında. Tam bilmiyorum ama daha zaman var gibi. Sağ salim doğsunlarda ha normal ha sezeryan. İnşallah sorun olmaz canım.kızlar beni bebeğim ters dönmüş kafa yukardaymış sağlığı iyi ama ters olmasında ne sıkıntı var dr tek şeyi sezeryan olursun dedi
gülüm zaten şeker hastasıyım diye normal yapamassın dedi bende biliyorum zaten ama tek korkum bebeğin gelişimini olumsuz etkiler miHmm ondan mı kasıklarında hissediosun tekmelerini acaba?? Daha 3 ayın var canım ya normal doğum pozisyonuna döner aslında. Tam bilmiyorum ama daha zaman var gibi. Sağ salim doğsunlarda ha normal ha sezeryan. İnşallah sorun olmaz canım.
sağlıklı doğdu dimi gülüm Allahın izniyle gelişimini olumsuz etkilemesin deTatlım benim yeğenimde öğleydi doktor son ayında ayaklarını yukarı dikip yatmasınj ve bol bol yoğurt yemesini tembih etmişti yengeme telaş yapmana gerek yok hatta bebek döndüğü için normal doğumla aldık yeğenimizi kucagımıza
Evet tatlım gayet sağlıklı suan 1 yaşını gecti bişe :) telaş yapmasağlıklı doğdu dimi gülüm Allahın izniyle gelişimini olumsuz etkilemesin de
rabbim korusun inşallah yavrularımızı gülüm.6 buçuk aylık olmuşuz öyle dedi son aylarıda sağsalim atlatsak inşallahEvet tatlım gayet sağlıklı suan 1 yaşını gecti bişe :) telaş yapma
Amin tatlım inşallah sağlıklı sıhatli doğum yaparızrabbim korusun inşallah yavrularımızı gülüm.6 buçuk aylık olmuşuz öyle dedi son aylarıda sağsalim atlatsak inşallah
Günaydınlar artık çok Sert vuruyorlar canımGünaydın kızlarrrNasılsınız bakalım?? Bugün 1.30 da randevum var bakalım bebişim ne durumdaa? 1 haftadır sol kaburgamın hemen altında içten bişey kayıyomuş gibi bi his yaşıyorum. Kaşınma desem değil, bebek desem daha kaburgamın oraya çıkmış olamaz, ne olduğunu çözemedim gitti. Bu sabah bebişim sol yanıma yattığımda bi tekme attı resmen ayağının olduğunu farkettim. Çok farklı bi durumdu
Aynen canım bazen neye uğradığımı şaşırıyorum yok öyle hareketGünaydınlar artık çok Sert vuruyorlar canım
Evet bazen dokunuyor sanki böyle okşuyor gibiAynen canım bazen neye uğradığımı şaşırıyorum yok öyle hareketama mükemmelll
maşallah kuzuya :)Kızlar çıktım kontrolden bebeğim 1060 gr olmuşş :)) çok sevindim. Suyu, duruşu gayet iyi dedi. Yalnız kan değerim 8 di eğer daha da düşerse kan takıcaz dedi. Herşeyi yiyorum bi faydası olmuyo ne yapabilirimki başka anlamadım. Kan üzümü, keçi boynuzu özü, fındık fıstık hepsi kiloya dönüşüyo kan değerim yükselmiyo. Napıcam şaşırdım
canım özelde veriyorlar sorun olmuyor. ben de okulun son ayı heyet raporu almıştım progestan kullandığımdan zorlanıyordum. şimdi de eylülden ekime kadar almayı düşünüyorum insüline ve diyete başladım çalışırsam çok zorlanacağım. doktoruma da sordum eylülde hallederiz dedi. bir konuş sen de bebişin sağlığı daha önemli.Günaydın kızlar size bir şey danışacağım çalışan hamişlere özellikle doktordan nasıl rapor aldınız sorun oldumu su sıralar iş yerinde cok zorlanıyorum ve cok stresli bi işim var sabah akşam mide agrısı basladı bende sanırım bu stresten ve fark ediyorum bu sıkıntılı günlerde bebekte hic hareket olmuyor kafama da takılıyor yada kendim kuruyorum benm bebeğimde asagıdaydı gecen kontrollerde doktora durumu anlatsam rapor istesem sorun yapar mı acaba nasıl yaklasıyolar rapor olayına
Canım sabah akşam 10. haftamdan beri kan hapı kullanıyorum birde 7 gündür kan iğnesi oluyorum.maşallah kuzuya :)
canım kan hapı veya şurubu kullanmıyo musun
anladım canım.inşallah çıkar değerin kendiliğinden dur bakalımCanım sabah akşam 10. haftamdan beri kan hapı kullanıyorum birde 7 gündür kan iğnesi oluyorum.
bende pazartesiyi iple çekiyorum hadi bakalım :)Pazartesi bebişimi görücem cok mutluyum :) doğum için hastahane araştırıyorum normal doğumda kesi atmayan bi doktor buldum normal doğum yanlısı
Seninde mi pazartesi randevunbende pazartesiyi iple çekiyorum hadi bakalım :)
aynen :) hastaneye nereye gidiyorsun hangi ildesin?Seninde mi pazartesi randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?