5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar beni bebeğim ters dönmüş kafa yukardaymış sağlığı iyi ama ters olmasında ne sıkıntı var dr tek şeyi sezeryan olursun dedi
Hmm ondan mı kasıklarında hissediosun tekmelerini acaba?? Daha 3 ayın var canım ya normal doğum pozisyonuna döner aslında. Tam bilmiyorum ama daha zaman var gibi. Sağ salim doğsunlarda ha normal ha sezeryan. İnşallah sorun olmaz canım.

gülüm zaten şeker hastasıyım diye normal yapamassın dedi bende biliyorum zaten ama tek korkum bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi

sağlıklı doğdu dimi gülüm Allahın izniyle gelişimini olumsuz etkilemesin de

Günaydın kızlarrr Nasılsınız bakalım?? Bugün 1.30 da randevum var bakalım bebişim ne durumdaa? 1 haftadır sol kaburgamın hemen altında içten bişey kayıyomuş gibi bi his yaşıyorum. Kaşınma desem değil, bebek desem daha kaburgamın oraya çıkmış olamaz, ne olduğunu çözemedim gitti. Bu sabah bebişim sol yanıma yattığımda bi tekme attı resmen ayağının olduğunu farkettim. Çok farklı bi durumdu

Günaydınlar artık çok Sert vuruyorlar canım

Günaydın kızlar size bir şey danışacağım çalışan hamişlere özellikle doktordan nasıl rapor aldınız sorun oldumu su sıralar iş yerinde cok zorlanıyorum ve cok stresli bi işim var sabah akşam mide agrısı basladı bende sanırım bu stresten ve fark ediyorum bu sıkıntılı günlerde bebekte hic hareket olmuyor kafama da takılıyor yada kendim kuruyorum benm bebeğimde asagıdaydı gecen kontrollerde doktora durumu anlatsam rapor istesem sorun yapar mı acaba nasıl yaklasıyolar rapor olayına

Kızlar çıktım kontrolden bebeğim 1060 gr olmuşş :)) çok sevindim. Suyu, duruşu gayet iyi dedi. Yalnız kan değerim 8 di eğer daha da düşerse kan takıcaz dedi. Herşeyi yiyorum bi faydası olmuyo ne yapabilirimki başka anlamadım. Kan üzümü, keçi boynuzu özü, fındık fıstık hepsi kiloya dönüşüyo kan değerim yükselmiyo. Napıcam şaşırdım

maşallah kuzuya :)
canım kan hapı veya şurubu kullanmıyo musun

canım özelde veriyorlar sorun olmuyor. ben de okulun son ayı heyet raporu almıştım progestan kullandığımdan zorlanıyordum. şimdi de eylülden ekime kadar almayı düşünüyorum insüline ve diyete başladım çalışırsam çok zorlanacağım. doktoruma da sordum eylülde hallederiz dedi. bir konuş sen de bebişin sağlığı daha önemli.

Pazartesi bebişimi görücem cok mutluyum :) doğum için hastahane araştırıyorum normal doğumda kesi atmayan bi doktor buldum normal doğum yanlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…