5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ozaman değiştirmekle iyi yapıyosun tayin olayı olacaksa
inşallah kolay doğumlar yaparız
Aynen tatlım bakalım inşallah yeni doktoruma alışırım olmazsa birde doktor arama işi vıkacak bayan doktorlara karşıda antipatim var sevemiyorum bayan doktorları nedense

Insallah
Aynen tatlım bakalım inşallah yeni doktoruma alışırım olmazsa birde doktor arama işi vıkacak bayan doktorlara karşıda antipatim var sevemiyorum bayan doktorları nedense
Inşallah alisirsin seversin yoksa insanın ayakları geri geri gidiyo

Ya ben baya bi araştırdım ailemizdede risk yok bide canan karatayı haklı buldularla yukleme yapılmasın die
Bizim ailede de var.hamile kalınca dedim ki doktorum ne isterse yaptiricam oyle de yapıyorum arkadaşlarım hiç bişey yaptirmadilar şükür çocuklar gayet saglikli ama ben yinede yaptırma taraftarıyım hayırlısı insan muallakta kaliyo ama

Benim annemde yaptırmamı istemiyor gereksiz şeker alıyosun vucuda dedi annemde ebe hemşire bakalım ne olucak canım doktorda önermek zorundayım tercih meselesi dedi

Benim annemde yaptırmamı istemiyor gereksiz şeker alıyosun vucuda dedi annemde ebe hemşire bakalım ne olucak canım doktorda önermek zorundayım tercih meselesi dedi
Anladım canim iste insan hep arada kaliyo ama sonunda bir karar vermek zorunda kalıyoruz.saglikli sihhatli gelsin bebislerimizde.

Anladım canim iste insan hep arada kaliyo ama sonunda bir karar vermek zorunda kalıyoruz.saglikli sihhatli gelsin bebislerimizde.
İnşallah sağlıklı olur tatlım valla cok zor su aralar sol sırtım ve kasıklarımda ara ar cok kötü ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…