5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar o şeker yüklemesi olayında ben günlerce strese girmiştim canan karatayı da okuduktan sonra. hem 50lik hem 100lük yapıldı bana. 100lüğü yaptırmayı hiç istemiyordum ama araştırdıktan sonra bebeğin şekerden ani ölüm ihtimali veya erken doğum ihtimali varmış onu öğrendim.. bir de facede bir sayfada bir bayanın yazdıklarını okudum şeker yüklemesi yaptırmamışmış ve aniden yükselmiş 300lere hastaneye kaldırıyorlardı erken doğum olabilir diye. bunları okuyunca yaptırdım riske girmedim. şekerim yüksek çıktı baya doktor insüline ve diyete başlattı. şu an sürekli ölçüyorum iyi baya. size tavsiyem yaptırın en azından 50liği yaptırın.

Gittiğimde anlatayım durumu inşallah alırım ya benm bebeğin aşagıda olması ve iş skıntım dısında bi problemim yok cok sükür bana iyisin calısabilirsin de diyebilir diye cekiniyorum nazlanıyo gibi olmakta istemiyorm ama bakalım dua edicem ins alabilirim

4 aylik hamileyken bir rüya gormustum ve o ruyada bir ses bana cocugun erkek olacagini ve isminin de Ali olacagini soyledi. Ustelik o zamana kadar doktor bize hep kiz olacak diyordu. Ruyadan 3 gun sonra doktor kontrolunde cocugun cinsiyetinin erkek oldugu netlesti. Ben bu ruyayi hic onemsememistim ama gecen gun bir büyüğümle konuşurken bazi bebekler ismiyle gelir sen hic ruyanda gormus muydun diye sorunca ben cok sasirdim. O zamanlar onemsemedigim ruyayi hatirladim. Anlattim. Bu ismi mutlaka koymalisin dedi.
Hanimlar gercekten boyle bir sey duydunuz mu? Bu isim hic aklimizda yok baska bir isim dusunuyorduk ama koymak mi gerekir? Ne dersiniz?
Hayirli cumalar dilerim.

günaydın canmm senn kontrol vardı yakın zamanda değil mi bebek bnmkş gibi asagıdaydı herhangi bişey dedi mi doktor canım
haftaya çarşamba günü asıl kontrolum gülüm bu hafta özelde gittim bir dr a hareketlerini sadece aşağı tarfata hissediyordum meğer benimki ters dönmüş baş aşağı değil ayaklar aşağıdaymış.bebeğin aşağıda olmasından dolayı hergün kan sulandırıcı iğne ve progestan içiyorum doğuma kadar devam demişti önceki aylarda.bide kanama yoksa dr korkma diyor hep

Ben de uyurken bir ses bana umut ali , umut ali diye seslendi ama sadece ses uyandigimda sabah ezani okunuyordu doktorumuz kiziniz olacak demisti fakat sonraki kontrolde erkek oldugu anlasildi biz de cocugumuzun adini
Ben de uyurken sadece ses duydum umut ali,umut ali diye uyandigimda sabah ezani okunuyordu doktor o zamana kadar kiz demisti son kontrolde erkek oldugu kesinlesti biz de oglumuzun ilk ismini umut koymaya karar verdik 2.ismini istedigimiz bir isim yapcaz

benimkinin de ayakları aşağıdaydı 2 haftaya tekrar gidicem detaylıya giricem yine bide bakalım nasıl olmuş olacak :)

Bizim de bi aile dostumuzun başına geldi oğlun olacak adını muhammed koyacaksın diye görmüş. Onlar koydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…