5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

benimkinin de ayakları aşağıdaydı 2 haftaya tekrar gidicem detaylıya giricem yine bide bakalım nasıl olmuş olacak :)
doğuma kadar öyle devam ededebilirmiş ama bebeğin ağırlığı arttıkça düzeledebilirmiş gülüm benim dr öyle dedi

Hayirli, uğurlu olsun... hazırlıklar hızlanmali artık... Ayyy heyecanlaniyorum
Sağol canım benim bayramdan sonra teslim edeceklermiş. Evet çook heyecanlı . Şimdi açar açar bakarım yine aldıklarıma. Bu arada bugün kontrolde Dr yüzünü gösterdi babası kılıklı bi kızım olacakmış sen o kadar çile çek babasına benzesın

Aynı durumdayım bende... hep babaya çekiyorlar anlamadım formülünü

hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah.canım ne aldınız bizede fikir olsun.
Canım beşiği pıerre cardın arabasını da baby2go .besık burdakının açık rengi.

Eklentiler

• IMG_20160826_210457.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20160826_210559.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım beşiği pıerre cardın arabasını da baby2go .besık burdakının açık rengi.
bende bebek arabası ve ana kucagı için 1800 lük bi bütce ayarladım bebek arabasını hemen almasam ana kucagını alsam bebek doğduktan sonra da araba alsam diyorum model karar verip

bende bebek arabası ve ana kucagı için 1800 lük bi bütce ayarladım bebek arabasını hemen almasam ana kucagını alsam bebek doğduktan sonra da araba alsam diyorum model karar verip
Canım biz 1100 e aldık butcen çok rahat yetr hatta biz bugün 1800 tl ödedik.araba ana kucagi uyku seti beşik yatak cıbınlık hepsi tam 1800. Bu arada araba hafif ve çok sağlam üzerine 75 kglık çocuk çıktı

yarın bende gidip alıcam sanırım eşim bi türlü müsait olamadı begendiği bi modelvar tutturdu onu al die cok pahalı yazık günah

yarın bende gidip alıcam sanırım eşim bi türlü müsait olamadı begendiği bi modelvar tutturdu onu al die cok pahalı yazık günah
Ben de bu kadar vermem diyordum ama test ettikçe baktıkça daha iyisi olsun diyorsun hep sonuç bu :) ama daha neleri var herhalde daha fazlasını N olursa olsun vermem

Ben
dedim bende erkek heralde bizimkisi erkek bizde yavaş yavaş alalım diyoruz ama daha odasını sipariş verebildik sadece :)
Şimdilik oda almadım sadece beşik aldım yanımda yatsın diye daha sonra oda yapıcam kısı atlatınca inşallah bi de yalnız yatırabılırsem çok alıstırmadan ne ala :)

Ben de bu kadar vermem diyordum ama test ettikçe baktıkça daha iyisi olsun diyorsun hep sonuç bu :) ama daha neleri var herhalde daha fazlasını N olursa olsun vermem
aynen ya valla bende cok kararsızım ama cevremdeki arkadaşlardanda kaynaklı 3 yaşına kadar kullanacak sonucta daha sonra binmek istemiyorlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…