5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gunaydin kizlar ... herkese kolay gelsin ... aman dikkatli olalim

Bu arada bende gece en az 3 kere lavaboya kalkmaya basladim ve bel agrim o kadar cok oluyor ki bazen esimin destegi olmadan yuruyemiyorum

eşim sağolsun el attı benle temizliğede çabuk bitti...ama bende bitimdün de yaptım ufak ufak gece belimin ağrısından oturup ağladımnasıl bir ağrıdır bu kızlar ya...

eşim sağolsun el attı benle temizliğede çabuk bitti...ama bende bitimdün de yaptım ufak ufak gece belimin ağrısından oturup ağladımnasıl bir ağrıdır bu kızlar ya...
Benim eşim çalışıyo bugün olsaydı benimki de bitmişti ne güzel

Elinize saglik. Bu agrilar nasil gececk bilmiyorum kasik agrilarimda cok doktorum bebek buyudugu icin oluyor diyo bebegin 3 kiloluk halini dusunemiyoorum

Merhaba guzel anneler..
Benim sıkıntılı geçen hamileliğimde yeni bir olayla daha karşınızdayım.
Bilenler ve anımsayanlar vardır; ben daha altı haftalıkken heterotopik gebelik teşhisiyle ameliyat olmuştum. Bebeğimde ben de garantisi olmamasına rağmen sağlıkla bugunlere geldik cok şukur. Fakat Bir hafta once yıne bende daha once olmuş ama antibiyotikle kontrol altına alınmış olan Bartholin kistim nüksedip apselendi ve dayanılmaz ağrı acı ile doktoruma başvurdum. Gittiğimde yürüyemiyordum. Acilen ameliyata alındım. İkinci kez genel anestezi alarak operasyon geçirdim. (Doktorum en iyisinin bu olduğunu eğer apseyi boşaltmazlarsa kendiliğinden patlayacağını ve bunun erken doğum riski yaratacağından bahsetti.)
Ameliyatımda iltihap boşaltıldı ve bartholin bezim alındı. Bir gün yatıp taburcu oldum. Şu an da vajina bölgesinde 20 kadar dikiş var ve günlerdir yataktayım. Oturamıyorum ve dikişlerim kanama yapıyor. Maalesef hamile olduğumdan dikişlere bir şey süremiyoruz ya da ağır ağrı kesiciler kullanamıyorum. Uykusuz geceler geçirmekteyim ama bebeğim için dayanmak durumundayım.
Tekrar ayaklanacağım günleri sabırsızlıkla, baZen de bunalıp gözyaşlarıyla bekliyorum.
Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum...

Aaaayy canım çok geçmiş olsun n kadar zordur bilirim rabbim yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Cok gecmis olsun canim. Rabbim bir an once sifa versin. Saglikla bebegine kavusup bu zamanlari unutursun insallah

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah güzel günler sizlerle olsun bir an önce.

Kızlar herkese merhaba şimdiden fırsat bulunca yazayım dedim herkesin Bayram'ı mübarek olsun bu bayram hepimize güzel günler getirsin seneye evlatlarımızla sağlıkla kutlamayı nasip etsin inşallah
Sağol canım senin ve tüm arkadaşların bayramı mübarek olsun :))) seneye de inşallah evlatlarımızla giricez Rabbim herkese o günleri göstersin inşallah.

Ayyy resmen geceyi uykusuz geciriryorum herkes fosur fosur uyuyor maşallah bende sırt ağrısından ne yapacagımı şaşırdım

kızlar saat 1 de zar zor uyudum 4 te yine uyandımuykum kaçtı iyice uyuyamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…