Çok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum, inşallah bugünler gececekMerhaba guzel anneler..
Benim sıkıntılı geçen hamileliğimde yeni bir olayla daha karşınızdayım.
Bilenler ve anımsayanlar vardır; ben daha altı haftalıkken heterotopik gebelik teşhisiyle ameliyat olmuştum. Bebeğimde ben de garantisi olmamasına rağmen sağlıkla bugunlere geldik cok şukur. Fakat Bir hafta once yıne bende daha once olmuş ama antibiyotikle kontrol altına alınmış olan Bartholin kistim nüksedip apselendi ve dayanılmaz ağrı acı ile doktoruma başvurdum. Gittiğimde yürüyemiyordum. Acilen ameliyata alındım. İkinci kez genel anestezi alarak operasyon geçirdim. (Doktorum en iyisinin bu olduğunu eğer apseyi boşaltmazlarsa kendiliğinden patlayacağını ve bunun erken doğum riski yaratacağından bahsetti.)
Ameliyatımda iltihap boşaltıldı ve bartholin bezim alındı. Bir gün yatıp taburcu oldum. Şu an da vajina bölgesinde 20 kadar dikiş var ve günlerdir yataktayım. Oturamıyorum ve dikişlerim kanama yapıyor. Maalesef hamile olduğumdan dikişlere bir şey süremiyoruz ya da ağır ağrı kesiciler kullanamıyorum. Uykusuz geceler geçirmekteyim ama bebeğim için dayanmak durumundayım.
Tekrar ayaklanacağım günleri sabırsızlıkla, baZen de bunalıp gözyaşlarıyla bekliyorum.
Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum...
Aynen canım şimdi ağlamak üzereyimHerkesin bayrami mubarek olsun kizlarrr bu bel agrisi kaburga agrisi gobek genislio onun agrisi baya zorluo insani yatsan yatamion otursan oturamionn
Ahhh bu erkekler... ne ıstıyormusgünaydın kızlar hayırlı bayramlar herkese eşimin yüzünden burnumdan geldi dün bayramın ilk günü adam durdu durdu çocuğun ismi için bayramda tartışacağı tuttu
Kendi amcasının adı deli oldum sinirden babam in adı dese neyse sinir oldum zehir oldu bu bayram banaAhhh bu erkekler... ne ıstıyormus
Ay aynı sorun vizdede vardı ıararla babasının adını koymak istedi bende kayın pederime 1000 usf verirseniz sizin adınızı koyarım oğlunuz öyle istiyor dedim ama kendi istediğim de isim var bebek 2 isimli olacak yoksa hiç koymam isminizi oğlunuza söyleyin bana baskı yapmasın dedimKendi amcasının adı deli oldum sinirden babam in adı dese neyse sinir oldum zehir oldu bu bayram bana
Sinir bozucu eşim de erkek olsaydı abisinin adını koyacaktı daha geçen yıl kaybettik çok üzüldük hepimiz ben de istemiyordum hep aklımıza gelecek iki isme karar vermiştik sonunda ama kızımız bizi şimdilik o zahmetten kurtardı :) ama amca ne alaka onu da anlamadım yaniKendi amcasının adı deli oldum sinirden babam in adı dese neyse sinir oldum zehir oldu bu bayram bana
önceden anlaşmıştık rahmetli babamın adını koyucaz dedik sonradan amcamın da adı olsun dedi ailesine karşı sus payı gibi yani kabul etmedim kesinlikle eltimin 3 çocuğu var ona niye istediklerini koymuşlar ona güç yettirsinler.işte bizdede bir kavga kıyamet koptu sonra da geri tamam babanın adı olsun dediAy aynı sorun vizdede vardı ıararla babasının adını koymak istedi bende kayın pederime 1000 usf verirseniz sizin adınızı koyarım oğlunuz öyle istiyor dedim ama kendi istediğim de isim var bebek 2 isimli olacak yoksa hiç koymam isminizi oğlunuza söyleyin bana baskı yapmasın dedimkıyamet koptu tabiki ama kazanan ben 1000 usd benim oldu kavga da bitti ve bütün eşyalara benim istediğim isim yazılıyor :)
babasını dese anlardım dediğin gibi amca ne alaka yani bide ne akrabalıklarını görmüşse sanki sırf yalakalık yapmak için katıcak kv sırf gıcıklık için gidip gelip oğlum amcasının adını koydu dicek.Sinir bozucu eşim de erkek olsaydı abisinin adını koyacaktı daha geçen yıl kaybettik çok üzüldük hepimiz ben de istemiyordum hep aklımıza gelecek iki isme karar vermiştik sonunda ama kızımız bizi şimdilik o zahmetten kurtardı :) ama amca ne alaka onu da anlamadım yani
En doğrusu babanın adı olması zaten canımbabasını dese anlardım dediğin gibi amca ne alaka yani bide ne akrabalıklarını görmüşse sanki sırf yalakalık yapmak için katıcak kv sırf gıcıklık için gidip gelip oğlum amcasının adını koydu dicek.bu erkeklerde gerçekten mantık yok.babamın bende ki yeri çok başka o benim dünyamdı eşimde biliyor bunu yoksa başka bir aile büyüğünün adını zaten istemem ben oturur araştırırdık hangisi hoşumuza gidiyorsa onu koyardık alt tarafı bir isim olay haline getirdi,beni inada bindirdi
Ayy canım valla erkeklerle başa çıkmak zor ve ailesiyle. Ben dişimi herzaman gösteririm. Benim ailem isim olayına asla karışmaz sadece kuranda da olsun derler. Ama eşimin ailesi öner olsun (en nefret ettiğim isim) yok mustafa olsun yok bilmem ne olsun, bende nazik bir şekildebabasını dese anlardım dediğin gibi amca ne alaka yani bide ne akrabalıklarını görmüşse sanki sırf yalakalık yapmak için katıcak kv sırf gıcıklık için gidip gelip oğlum amcasının adını koydu dicek.bu erkeklerde gerçekten mantık yok.babamın bende ki yeri çok başka o benim dünyamdı eşimde biliyor bunu yoksa başka bir aile büyüğünün adını zaten istemem ben oturur araştırırdık hangisi hoşumuza gidiyorsa onu koyardık alt tarafı bir isim olay haline getirdi,beni inada bindirdi
Geçmiş olsun canım aman dikkat et.Kızlar grip bitirdi beni
Teşekkürler canimGeçmiş olsun canım aman dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?