5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum, inşallah bugünler gececek

günaydın kızlar hayırlı bayramlar herkese eşimin yüzünden burnumdan geldi dün bayramın ilk günü adam durdu durdu çocuğun ismi için bayramda tartışacağı tuttu

Kızlar ayagınızı yuzkarı kaldırıp uzanınxa azalıyor bel ağrısı dün ben öle yattım gece bel ağrım baya geçti şükür

Kendi amcasının adı deli oldum sinirden babam in adı dese neyse sinir oldum zehir oldu bu bayram bana
Ay aynı sorun vizdede vardı ıararla babasının adını koymak istedi bende kayın pederime 1000 usf verirseniz sizin adınızı koyarım oğlunuz öyle istiyor dedim ama kendi istediğim de isim var bebek 2 isimli olacak yoksa hiç koymam isminizi oğlunuza söyleyin bana baskı yapmasın dedim kıyamet koptu tabiki ama kazanan ben 1000 usd benim oldu kavga da bitti ve bütün eşyalara benim istediğim isim yazılıyor :)

Kendi amcasının adı deli oldum sinirden babam in adı dese neyse sinir oldum zehir oldu bu bayram bana
Sinir bozucu eşim de erkek olsaydı abisinin adını koyacaktı daha geçen yıl kaybettik çok üzüldük hepimiz ben de istemiyordum hep aklımıza gelecek iki isme karar vermiştik sonunda ama kızımız bizi şimdilik o zahmetten kurtardı :) ama amca ne alaka onu da anlamadım yani

önceden anlaşmıştık rahmetli babamın adını koyucaz dedik sonradan amcamın da adı olsun dedi ailesine karşı sus payı gibi yani kabul etmedim kesinlikle eltimin 3 çocuğu var ona niye istediklerini koymuşlar ona güç yettirsinler.işte bizdede bir kavga kıyamet koptu sonra da geri tamam babanın adı olsun dedi

babasını dese anlardım dediğin gibi amca ne alaka yani bide ne akrabalıklarını görmüşse sanki sırf yalakalık yapmak için katıcak kv sırf gıcıklık için gidip gelip oğlum amcasının adını koydu dicek.bu erkeklerde gerçekten mantık yok.babamın bende ki yeri çok başka o benim dünyamdı eşimde biliyor bunu yoksa başka bir aile büyüğünün adını zaten istemem ben oturur araştırırdık hangisi hoşumuza gidiyorsa onu koyardık alt tarafı bir isim olay haline getirdi,beni inada bindirdi

En doğrusu babanın adı olması zaten canım

Ayy canım valla erkeklerle başa çıkmak zor ve ailesiyle. Ben dişimi herzaman gösteririm. Benim ailem isim olayına asla karışmaz sadece kuranda da olsun derler. Ama eşimin ailesi öner olsun (en nefret ettiğim isim) yok mustafa olsun yok bilmem ne olsun, bende nazik bir şekilde ben o isimlerden nefret ediyorum oğluma koymam eşimle ortaklaşa bi isim koyucam dedim kii iyi demişim bidaha ağızlarını açmadılar. Allahın izniyle Kerem koyucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…