5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Teşekkürler canim
Çok zor geçiyor suan, bebeği etkiler mi acaba
Yok canım yaa etkilemez ama bi dr görün en iyisi, geçen mayıs ayında arkadaşımda 7 aylık grip oldu antibiyotiksiz geçmedi. Erken doğuma kadar götürebiliyo demiş doktor. En iyisi bi görün.

Yok canım yaa etkilemez ama bi dr görün en iyisi, geçen mayıs ayında arkadaşımda 7 aylık grip oldu antibiyotiksiz geçmedi. Erken doğuma kadar götürebiliyo demiş doktor. En iyisi bi görün.

Antinyotik kullanıyorum bugün 4. Günüm ama daha kötü oldum sanki... birde bogaz ağrısı ile başladım. . Pek uyumadım hu hafts

Antinyotik kullanıyorum bugün 4. Günüm ama daha kötü oldum sanki... birde bogaz ağrısı ile başladım. . Pek uyumadım hu hafts
Ay kıyamam yaa çok zor bi durum antibiyotik kullanıyosan başka yapçak bişi yok bol bol nane limon ıhlamur ve bol su tez zamanda iyileşirsin inşallah. Ben 2,5 aylıkken grip oldum antibiyotikte kullanamamıştım bilirim zorluğunu. Allah yardımcın olsun. Boğazlarına sıcak su torbası ve viks sürebilirsin ben burnumun içine dahi sürdüm anca nefes alabildim.

Cok saçma bencede kesğnlikle taviz vermeyin herkes kime söz gecirirse işte

Sorma canim, boğazıma iyi gelsin diye gargara yapayım dedim, midemde ne varsa çıkardım saat gece 2 de... o gun korkunctu zaten... sonra iğne yedim en agirin dan, sonra antibyotik... hala bana misın demedi...
Çok dikkat edin kızlar aman ben ılık su içiyordum buna rağmen nasıl bu hale geldim anlamadim

Eşim de tamam babanın adi olsun dedi bugün geldiler kv Gil onlarada dedim kendileri sordu zaten meraklilar

Kızlar sırt ağrılarınız sadece 1 bölgedemi yoksa bel bölgenizdemi benim sürekli sol böbreğimin o tarafta bir ağrı oluyor

Eleştirmediler mi ?
çıt bile dedirtmedim eşimin diğer akrabaları da iyi yapıyorsun kızım babanın adını koymakla çok iyi bir insandı falan dedi hatta eltim orda laf aradı hani sadece büyüklerimizin adınımı koyucaz gibisinden bu ilk ve son olucak dedim o da babam vefat ettiği için ve babam benim herşeyimdi dedim bende ona döndüm dedim senin 3 tane var niye birine kv gilden birinin adını koymadın sevmiyorum ben dedi bende sevmiyorum işte dedim sustu.kv ağzını açamadı zaten çünkü babmın benim için ne kadar önemli olduğunu biliyorlar bişey deseydi kendi bacağına sıkmak gibi bişey olucaktı yani.Allahtan eşimle anlaştık ta içim rahat etti eğer babamın adı olmasaydı gözyaşım hiç durmazdı ve içime öyle otururdu ki anlatamam dünyamdı babam benim

Aman iyi bari bende eşim üzülmesin die vericem babaaının ismini ama cocuga kendi istediğim isim ile yaptırıyorum hep süslemelerini falan birde sürekli karnına elini koyup herkes kayınpederimin ismini söylüyor deli ediyor beni eltimin kızı var ama kaynanamın ismi değil 2 adı var kardeşinin ismi biri diğerini eşi koymuş bana herkes karışıyor anlamıyorum :) ki ben hepsi ile mesafeliyim

Gülüm eslerimiz bunların olmasına izin veriyor.arkamizda duramıyor lar ki.

Gülüm eslerimiz bunların olmasına izin veriyor.arkamizda duramıyor lar ki.

günaydın kızlar nasılsınız?bayramıda atlattık

günaydın kızlar nasılsınız?bayramıda atlattık
Günaydın canım hayırlı cumalar. Valla ben bayramdan bişey anlamadım dükkan olunca işler yoğundu arife günüde oturmadım desem yeridir ve sol kasık ağrım beni mahvediyo ağlatıyo artık. Geceleri yatakta dönerken uyanıyorum elimle kalçamı döndürmek zorunda kalıyorum. Bazen yürümekte bile zorlanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün bide benim afacan pek hareket etmedi diye korktum Allahtan kalp dinleme cihazım var yoksa kafayı yerdim heralde :))) ben kalbini dinledim başladı kıpır kıpır hareketlenmeye dalga geçiyo velet benle resmen sen nasılsın canım??

ben 3. günü çok yoruldum canım ya kv gil cümbür cemaat geldi kadınlar 9 tane çocuklaaakşam bel ağrısından ağlayarak sızıp yattım artık eşim masaj yapmaya çalıştı belime ama nafile banamısın demedi.eski bayramların kalmadığı bir kere daha kanıtlandı bence eşimde bende hiç bişey anlamadık.kalp dinleme cihazı çok iyi oluyordur bende bazen çok tedirgin oluyorum ama alet yok diye ancak kendimi dinliyorum.neden oluyor arada öyle acaba bazen daha hareketliler bazen daha sakin geçiyor.şeker korkutuyor beni özellikle.

Canım bende şeker yok tansiyon yokk allaha şükür bende de oluyo. Eşim uyuyodur falan dedi ama ellerimle falan sıkıştırdım yok hareket yok. İnsan tedirgin oluyo ki benimki dört dönen bi bebek okadar hareketli. Ne biliyim valla kendimiz mi abartıyorum diyorum bazen ama annelik iç güdüsü heralde hemen endişeleniyoruz. Kayınvalidenler geldilerse yardımdamı etmiyolar misafir gibi mi oturuyo kadın. Sonuçta sen hamilesin sana özen göstermeleri gerek. Hadi senin için değilse bile bebeğin için yani torunu için. Ay ne biliyim bazı insanlar bu kadarmı düşüncesiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…