5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım kadında düşünce olsa 9 çocuk ne ya mahallede ne kadar çoluk çocuk varsa getirmiş olan bana oldu yineeşimde diyor 25 sene ben çektim artık şimdiden sonra sen çekonlar geliyoruz diye aradı eşim evden kaçtı hemen

Ayyy canım acıdım valla ama ben olsam eşime gitmesini engellerdim. Hatta kv geldiğinde ayağa kalkamıyomuş gibi yapıp eşime şunu yap bunu getir diye azıcık iş yaptırırdım kadın anlasın diyeeee. Ama dediğin gibi düşünce olsa zaten 9 çocukla gelmez. Benim kv Allah razı olsun ben hamileyim diye pek gelmiyo kıza iş çıkarmıyım dinlensin diyomuş. Zaten gelirsede yardımcı oluyo misafir gibi oturmuyo.

madem öyle bir kadınmış kıymetini bil vallahi gülüm öyle kv ler varki insanlıktan nasibini almamışbenimki de en baş sırayı tutuyor.

Hayirli cumalar kizlar ...

Yogun bi bayramdan sonra bitmeyen yogunlugum devam ediyor. Bi kuzenimi veriyoruz birine kiz istiyoruz. Malum kurbanda telaseli bayram butun yorgunluklar birikti. Geceveve en erken 1 de geldik ne gezilecek es dost bitti ne de isler. Bayram oncesi izindeydim sozde ama bana tek iyi gelen yani gece kasilmalarim olmadi. Ptesi ise baslamak olum gibi geliyor. Ev cok guzel yogun gecse de gun. Simdi de hastaneye geldik. Kuzenimin esinin kasilmasi oldu 35 haftalik dogumhanede bekliyoruz. Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin insallah

Bayramda malesef dinlenme die birşey yokmpazartesiyi düş0nmek istemiyorum

kızlar yine uykum kaçtı benim.arada kasılmada oluyor akşamdan bu yana neden oluyordur Allah korusun erken doğum falan olabilirmi ki yaa

kızlar 2 saatlik uykuyla ayaktayım yüzüm şişmiş halde uykusuzluktan bu kasılmalar nedir böyle ya

Gunaydin kizlar bende de dunden beri bi bas agrisi ve usume var havalardanmi acaba anlamadimki

eşim yolda geliyor acile gidicem gülüm ağrı ara ara geliyor hala.nette yalancı doğum sancısı diyor ama insan tedirgin oluyor gece gözümü kırpmadım ağrıdan
Yaz mutlaka doktor ne diyecek kendi doktorunu bi arasaydın acilde nts girersin en azından inşallah normal birşeydir

eşim yolda geliyor acile gidicem gülüm ağrı ara ara geliyor hala.nette yalancı doğum sancısı diyor ama insan tedirgin oluyor gece gözümü kırpmadım ağrıdan
Canım inşallah erken doğum falan değildir bazen banada oluyo ama 1 enfazla 2 kez. Senin geceden beri inşallah bi sıkıntı yoktur. Mutlaka yaz haber ver.

Kızlar bugün oğlumu görmeye geldim. Tekrar ayrıntılıya giricem bakalım ne var ne yok. Devlatteki doktorum tam haftasında demişti gecen hafta ve bugün haftamdaysam 31 haftaya girmiş oluyorum :))) birazdan giricem bakalım çok merak ediyorummm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…