Gecmis olsun cnm bundan sonra dinlen bol bol kendi doktorunada goster sonuclarini bakalim o ne diecekkızlar geldim dr dan dinlen sürekli yürüyüş hareket yasak dedi normal görünüyor herşey 30 haftalık dedi ama çıkışta idrar tahlili isteyelim dedi yaptım tahlili iltihap çıktı büyük ihtimalle ondandır dedi.alttan bakalım dedi müsade etmedim bu hafta içi kendi dr uma gidicem.yazdığı ilacıda almadım antibiyotik verdi her dr un yazdığına da güvenemiyor insan.erken doğumdan korkuyorum çok.
Kızlar doktordan çıktım şimdi bebeişim gayet iyi çıktı. Damarımdaki sorunda bitmiş tamamen ama plesanta da hafif kireçlenme gördü doktorum bakalım test yapıcak çok değil ama kan sulandırıcı iğneye başlayabiliriz dedi. Belkide erken almamız gerekecek dedi. Devletteki doktoruma da salı günü randevum onunlada konuşup testi yapıcaz sonra bakalım nolacak?? İnşallah kötü bişi olmaz kızlar
Kızlar doktordan çıktım şimdi bebeişim gayet iyi çıktı. Damarımdaki sorunda bitmiş tamamen ama plesanta da hafif kireçlenme gördü doktorum bakalım test yapıcak çok değil ama kan sulandırıcı iğneye başlayabiliriz dedi. Belkide erken almamız gerekecek dedi. Devletteki doktoruma da salı günü randevum onunlada konuşup testi yapıcaz sonra bakalım nolacak?? İnşallah kötü bişi olmaz kızlar
kızlar geldim dr dan dinlen sürekli yürüyüş hareket yasak dedi normal görünüyor herşey 30 haftalık dedi ama çıkışta idrar tahlili isteyelim dedi yaptım tahlili iltihap çıktı büyük ihtimalle ondandır dedi.alttan bakalım dedi müsade etmedim bu hafta içi kendi dr uma gidicem.yazdığı ilacıda almadım antibiyotik verdi her dr un yazdığına da güvenemiyor insan.erken doğumdan korkuyorum çok.
kızlar geldim dr dan dinlen sürekli yürüyüş hareket yasak dedi normal görünüyor herşey 30 haftalık dedi ama çıkışta idrar tahlili isteyelim dedi yaptım tahlili iltihap çıktı büyük ihtimalle ondandır dedi.alttan bakalım dedi müsade etmedim bu hafta içi kendi dr uma gidicem.yazdığı ilacıda almadım antibiyotik verdi her dr un yazdığına da güvenemiyor insan.erken doğumdan korkuyorum çok.
İnşallah canım yaa zaten küçük küçük 2-3 yerde gördü kireçlenmeyi. Salı günüde gideyim doktora ne diyecek bakalım. İnternette yazdığı kadarıyla 30. haftadan sonra yaşlanma tüm plesantalarda başlıyomuş ama önemli olan çok ilerlememesiymiş. Takdiri ilahi hayırlısı diyorum artık. En azından 35-36 hafta olsa daha iyi olcak.Canım korkma hayırlısı içim dua et... 37. Haftadan önce almazlar kolay kolay
İnşallah canım yaa az kaldı ama bi sorun bitiyo diğeri başlıyo sağ salim kurtulsak bebişimle başka bişi istemiyorum. Kireçlenmenin kademeleri varmış işte 1. Düzey 2.düzey 3.düzey diye. Benimki hafif ama internette yazdığı kadarıyla 30.haftadan sonra her plesanta da başlıyomuş. Korkulacak bişi yok yazıyo ama test yaptırsam mı yaptırmasammı karar veremedim. Pıhtılaşma testiymiş. Ona göre kan sulandırıcı iğneye başlarsın dedi. Salı günü devletteki doktorla görüşücem oda yaptır emin olalım gibisinden konuşursa yaptırıcam. Ve 10 günde bir kontrole girmem gerekmiş nst ye falan.eğer bi sorun olursa erken almak gerekicek bebeği dedi. Salı gününden sonra belli olacak yapılıp yapılmıyacağı. Hayırlısı diyprum artık ki Allaha şükür diğer organları büyümesi falan normalmiş. Haftaya odasını falan da tamamlıcam da erken olursa falan hazır olsun herşeyiiInsallah bi sikinti cikmaz uzme kendini. Daha oncede cok yiprattin biliyorsun sonra sikinti olmadi . Sakin ol bebegi de uzme. Insallah sonuclarda guzel cikae
Her dr kontrolünde bişey çıkıyor çok yipratici oluyor ya.inşallah hayırlısıyla atlatalim şu zamanlariİnşallah canım yaa az kaldı ama bi sorun bitiyo diğeri başlıyo sağ salim kurtulsak bebişimle başka bişi istemiyorum. Kireçlenmenin kademeleri varmış işte 1. Düzey 2.düzey 3.düzey diye. Benimki hafif ama internette yazdığı kadarıyla 30.haftadan sonra her plesanta da başlıyomuş. Korkulacak bişi yok yazıyo ama test yaptırsam mı yaptırmasammı karar veremedim. Pıhtılaşma testiymiş. Ona göre kan sulandırıcı iğneye başlarsın dedi. Salı günü devletteki doktorla görüşücem oda yaptır emin olalım gibisinden konuşursa yaptırıcam. Ve 10 günde bir kontrole girmem gerekmiş nst ye falan.eğer bi sorun olursa erken almak gerekicek bebeği dedi. Salı gününden sonra belli olacak yapılıp yapılmıyacağı. Hayırlısı diyprum artık ki Allaha şükür diğer organları büyümesi falan normalmiş. Haftaya odasını falan da tamamlıcam da erken olursa falan hazır olsun herşeyii
Aynen canım yaaa her kontrolde bişey çıkıyo şöyle sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirseydim keşke diyorum ama yine de buna şükür. Allahım acısını göstermesinde erken doğum olsun sezeryan olsun zayıf olsun bunlar boş. Sağlıklı olsunda başka bişi istemem.Her dr kontrolünde bişey çıkıyor çok yipratici oluyor ya.inşallah hayırlısıyla atlatalim şu zamanlari
Öyle tabi canım yaa sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi bize Rabbim.Aynen canım yaaa her kontrolde bişey çıkıyo şöyle sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirseydim keşke diyorum ama yine de buna şükür. Allahım acısını göstermesinde erken doğum olsun sezeryan olsun zayıf olsun bunlar boş. Sağlıklı olsunda başka bişi istemem.
Öyle tabi canım yaa sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi bize Rabbim.Aynen canım yaaa her kontrolde bişey çıkıyo şöyle sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirseydim keşke diyorum ama yine de buna şükür. Allahım acısını göstermesinde erken doğum olsun sezeryan olsun zayıf olsun bunlar boş. Sağlıklı olsunda başka bişi istemem.
Aminn inşallahhhÖyle tabi canım yaa sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi bize Rabbim.
Canım her ilaçta dikkat edersen hamileyseniz veya şüpheniz varsa doktora danışın veya kullanmayın yazıyor. Sağlık ocağındaki aile hekimimiz hamilelikte bilinçsiz kullanmayı önlemek adına yazılan bi tür vazgeçirici olduğunu söylemişti. Ve kendisi onların kalın kitapları var yaa ona bakmadan ilaç yazmadı şimdiye kadar hamileliğe bi zararı olup olmadığını netleştirene kadar. Ama aldığım ilaçların hepsinde hamileler kullanmamalı diye yazıyodu. Aksef ve Rovamycine isimli antibiyotikler bebeğe zararsız olan antibiyotiklermiş. Aksef değil ama diğeri beni ishal yaptı. Bence iç ama sen bilirsin yine de eczacınıza da sorabilirsinizKızlar bana acil yardımcı olun ağrım arttı yine eşim acildeki dr un yazdığı ilaçları alalım dedi tek kullanımlık Şase vermiş onun zararı olmadığını biliyorum ama bir antibiyotik bir de buscopan vermiş buscopan i içtim ama içinde önce dr a danışın sonra Hamileler kullanmamalı yazıyor.bilginiz var mı bu ilaçlarla ilgili antibiyotik kullandınız mi hamileyken
Eczacı iç zararı olsa dr vermez dedi.Şase ile agri kesiciyi içtim insallah kötü etkisi olmaz.benim dr yurtdışı ndaymis tam zamanında yani yoksa direk On a giderdimCanım her ilaçta dikkat edersen hamileyseniz veya şüpheniz varsa doktora danışın veya kullanmayın yazıyor. Sağlık ocağındaki aile hekimimiz hamilelikte bilinçsiz kullanmayı önlemek adına yazılan bi tür vazgeçirici olduğunu söylemişti. Ve kendisi onların kalın kitapları var yaa ona bakmadan ilaç yazmadı şimdiye kadar hamileliğe bi zararı olup olmadığını netleştirene kadar. Ama aldığım ilaçların hepsinde hamileler kullanmamalı diye yazıyodu. Aksef ve Rovamycine isimli antibiyotikler bebeğe zararsız olan antibiyotiklermiş. Aksef değil ama diğeri beni ishal yaptı. Bence iç ama sen bilirsin yine de eczacınıza da sorabilirsiniz
Yok canım olmaz bişey zaten ilaçlar ilk 3 ay için zararlı. Kendi abimle dr asistanı ona sormadan içmedim bende, o yönlendirdi neredeyse. Onun için ben daha bi güvenle içtim. Korkma Allahın izniyle bişi olmaz.Eczacı iç zararı olsa dr vermez dedi.Şase ile agri kesiciyi içtim insallah kötü etkisi olmaz.benim dr yurtdışı ndaymis tam zamanında yani yoksa direk On a giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?