Yok canım olmaz bişey zaten ilaçlar ilk 3 ay için zararlı. Kendi abimle dr asistanı ona sormadan içmedim bende, o yönlendirdi neredeyse. Onun için ben daha bi güvenle içtim. Korkma Allahın izniyle bişi olmaz.
Yok canım olmaz bişey zaten ilaçlar ilk 3 ay için zararlı. Kendi abimle dr asistanı ona sormadan içmedim bende, o yönlendirdi neredeyse. Onun için ben daha bi güvenle içtim. Korkma Allahın izniyle bişi olmaz.
Canım ben 3-4 gün kullandım. Bana 10 gün kullanıcaksın dedi ama iyi olunca bıraktım 4. gün. Fazlası da zarar olabilir düşüncesiyle. Bi 3-4 gün kullan zaten 12 saatte 1 dir.
Canım ben 3-4 gün kullandım. Bana 10 gün kullanıcaksın dedi ama iyi olunca bıraktım 4. gün. Fazlası da zarar olabilir düşüncesiyle. Bi 3-4 gün kullan zaten 12 saatte 1 dir.
kızlar bu ilaçlar yüzünden istifra etmekten bir hal oldum beter etti ilaçlar beni acile gittim midene dokunmuş ilaçlar dedi 1 gün ara ver dedi ama ilaçları da içsem bir tüelü içmesem bir türlü.
Rabbim sağlık sıhat versin bebişinize inşallah bakalım bizimki için ne diyecek doktor suan Allaha şükür herşey sorunsuz gidiyor cok merak ediyorum bebegimi
kızlar bu ilaçlar yüzünden istifra etmekten bir hal oldum beter etti ilaçlar beni acile gittim midene dokunmuş ilaçlar dedi 1 gün ara ver dedi ama ilaçları da içsem bir tüelü içmesem bir türlü.
İnşallah canım yaa az kaldı ama bi sorun bitiyo diğeri başlıyo sağ salim kurtulsak bebişimle başka bişi istemiyorum. Kireçlenmenin kademeleri varmış işte 1. Düzey 2.düzey 3.düzey diye. Benimki hafif ama internette yazdığı kadarıyla 30.haftadan sonra her plesanta da başlıyomuş. Korkulacak bişi yok yazıyo ama test yaptırsam mı yaptırmasammı karar veremedim. Pıhtılaşma testiymiş. Ona göre kan sulandırıcı iğneye başlarsın dedi. Salı günü devletteki doktorla görüşücem oda yaptır emin olalım gibisinden konuşursa yaptırıcam. Ve 10 günde bir kontrole girmem gerekmiş nst ye falan.eğer bi sorun olursa erken almak gerekicek bebeği dedi. Salı gününden sonra belli olacak yapılıp yapılmıyacağı. Hayırlısı diyprum artık ki Allaha şükür diğer organları büyümesi falan normalmiş. Haftaya odasını falan da tamamlıcam da erken olursa falan hazır olsun herşeyii
canım testi kandan yapmıcaklar mı ? içini rahatlatmak için kandansa test yaptır. sıkıntılı ve stresli bi süreç geçiriyoruz. Rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah bebişlerimizi. şükür ki büyümesi normalmiş sende kendine dikkat et canım
Rabbim yardımcın olsun canım ara vermek de çare olmayabilir ki yine aynı sıkıntılar olabilir. bi başka doktora gitsen bugün gün içinde mümkünse sana da bebeğe de yazık