5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok canım olmaz bişey zaten ilaçlar ilk 3 ay için zararlı. Kendi abimle dr asistanı ona sormadan içmedim bende, o yönlendirdi neredeyse. Onun için ben daha bi güvenle içtim. Korkma Allahın izniyle bişi olmaz.
çok sağol gülümRabbim yavrumuzu bize bağışlasın

Yok canım olmaz bişey zaten ilaçlar ilk 3 ay için zararlı. Kendi abimle dr asistanı ona sormadan içmedim bende, o yönlendirdi neredeyse. Onun için ben daha bi güvenle içtim. Korkma Allahın izniyle bişi olmaz.
canım bu acildeki dr sabah akşam yazmış 50 mg olan dan ama kaç gün süreceği konusunda bilgi vermedi sen kaç gün kullanmıştın sana yazılan antibiyotiği

canım bu acildeki dr sabah akşam yazmış 50 mg olan dan ama kaç gün süreceği konusunda bilgi vermedi sen kaç gün kullanmıştın sana yazılan antibiyotiği
Canım ben 3-4 gün kullandım. Bana 10 gün kullanıcaksın dedi ama iyi olunca bıraktım 4. gün. Fazlası da zarar olabilir düşüncesiyle. Bi 3-4 gün kullan zaten 12 saatte 1 dir.

Canım ben 3-4 gün kullandım. Bana 10 gün kullanıcaksın dedi ama iyi olunca bıraktım 4. gün. Fazlası da zarar olabilir düşüncesiyle. Bi 3-4 gün kullan zaten 12 saatte 1 dir.
bende aynen öyle düşünüyorum gülüm 3 gün kullanır bırakırım bende.ya ama öyle bulantı baş ağrısı yapıyor ki berbat bişey

nerdesiniz kızlar kimsecikler yokbir ben mi pinekledim evde ne

kızlar bu ilaçlar yüzünden istifra etmekten bir hal oldum beter etti ilaçlar beni acile gittim midene dokunmuş ilaçlar dedi 1 gün ara ver dedi ama ilaçları da içsem bir tüelü içmesem bir türlü.

Hosbulduk
Benim normalde Ocak 14 gibi ama Dr um bu kıymetli bebek 38 de akcıgerler tamamlansın alırım dedi oncesinde 2 düşüğüm var çünkü
Rabbim sağlık sıhat versin bebişinize inşallah bakalım bizimki için ne diyecek doktor suan Allaha şükür herşey sorunsuz gidiyor cok merak ediyorum bebegimi

kızlar bu ilaçlar yüzünden istifra etmekten bir hal oldum beter etti ilaçlar beni acile gittim midene dokunmuş ilaçlar dedi 1 gün ara ver dedi ama ilaçları da içsem bir tüelü içmesem bir türlü.
Başka bir kadın doğumcuyada danışsan ?tatlım

canım testi kandan yapmıcaklar mı ? içini rahatlatmak için kandansa test yaptır. sıkıntılı ve stresli bi süreç geçiriyoruz. Rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah bebişlerimizi. şükür ki büyümesi normalmiş sende kendine dikkat et canım

Rabbim yardımcın olsun canım ara vermek de çare olmayabilir ki yine aynı sıkıntılar olabilir. bi başka doktora gitsen bugün gün içinde mümkünse sana da bebeğe de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…