Evet canım kandan bakılacak bi test ama yarın devletteki doktorla görüşecem. Bakalım o ne diyecek. Ama içim rahat olsun diye yaptırmak istiyorum da sadece 3 nokta gösterdi küçük küçük buralarda başlamış dedi. İnternette de çok hafif düzeyde 30. haftada başlıyo korkulacak bişey yok yazıyo. Söylediğim konuştuğum kişilerde doktor para için yaptır demiştir dediler eğer çok hafifse yaptırma dedi. Kafam karıştı iyice yarın netleşecek bakalım. Eğer bana net bişi söylemezse ümit hast. Tanser beye randevu alıcam doğumuda orda yaparım yarın belli olacak canım. Allaha şükür büyümesi iyi. Rabbim hepimize sağ salim bebklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. Aminncanım testi kandan yapmıcaklar mı ? içini rahatlatmak için kandansa test yaptır. sıkıntılı ve stresli bi süreç geçiriyoruz. Rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah bebişlerimizi. şükür ki büyümesi normalmiş sende kendine dikkat et canım
Günaydın canımmm :) bence vakit yaklaştıkça stres, uykusuzluk, heyecan basıyo ve vakit bunun için geçmiyooo :))))Gunaydinnn kizlarrrr zaman yaklastikca sanki vakit gecmio gibi
Az kaldı bakalım hepimiz sırayla doğururuz artık gün grldiğindeGünaydın canımmm :) bence vakit yaklaştıkça stres, uykusuzluk, heyecan basıyo ve vakit bunun için geçmiyooo :))))
İnşallah canım bakalım ben erken doğurcam gibi geliyo, önceden içime doğuyodu ama cumartesi doktorda erken alınabilir bebeğin deyince daha bi heycan bastı. Sağlıklı gelsin de erken geç farketmicek artıkAz kaldı bakalım hepimiz sırayla doğururuz artık gün grldiğinde
İnşallah canım o merak hiç bitmiyor çok uzun geliyor artık biran önce gelsin tarih diyorum hepimizin bebişi sağlıklı sıhhati gelsin attık kucağımızaRabbim sağlık sıhat versin bebişinize inşallah bakalım bizimki için ne diyecek doktor suan Allaha şükür herşey sorunsuz gidiyor cok merak ediyorum bebegimi
bende emzirme ile ilgili şeyler okuyorum okudukça daha çok araştırcak şey çıkıyorŞuan işteyim ve hiç birşey yapasım yok ama bütün projeler beni bekliyorzaman gecsede izne cıksak
dr içmen lazım bir gün ara ver dedi ama ilaç ben beniden aldı resmen.kendi dr um haftaya geliyor yurtdışında onu beklicem mecbur.Rabbim yardımcın olsun canım ara vermek de çare olmayabilir ki yine aynı sıkıntılar olabilir. bi başka doktora gitsen bugün gün içinde mümkünse sana da bebeğe de yazık
Kesinlikle cnm aynenn ole :))Günaydın canımmm :) bence vakit yaklaştıkça stres, uykusuzluk, heyecan basıyo ve vakit bunun için geçmiyooo :))))
dr içmen lazım bir gün ara ver dedi ama ilaç ben beniden aldı resmen.kendi dr um haftaya geliyor yurtdışında onu beklicem mecbur.
Hastahane cantanı hazırladın mı tatlımİnşallah canım bakalım ben erken doğurcam gibi geliyo, önceden içime doğuyodu ama cumartesi doktorda erken alınabilir bebeğin deyince daha bi heycan bastı. Sağlıklı gelsin de erken geç farketmicek artık
Bende bebek bakımı ile ilgili baya bi bilgi sahibi oldum bakalım söle olmalı böle olmalı die okuyorum bebek doğuncada eski usul yapmam umarım :)bende emzirme ile ilgili şeyler okuyorum okudukça daha çok araştırcak şey çıkıyorla leche league in emzirme sanatı kitabını alıcam
bide internette Tomris in emzirme notlarını tavsiye ederim bence her hamilenin okuması gerekiyor hayat kurtarıcı bilgiler var
Amin inşallah tatlım ben görüntüsü yanında en merak ettiğim şey ses tonu nasıl olacakİnşallah canım o merak hiç bitmiyor çok uzun geliyor artık biran önce gelsin tarih diyorum hepimizin bebişi sağlıklı sıhhati gelsin attık kucağımıza
dün acilde bebeğe baktı bebek iyi dedi bol su iç dinlen sen dedi dr.kanama olursa su gelirse kork dedi de içimden dedim su gelse doğum başlıyor zatendoktorunun sekreteri yok mu neden mail atmıyor doktora canım ilaçlar seni kötü yapmış bence bi kadın doğumcuya git yine de
dün acilde bebeğe baktı bebek iyi dedi bol su iç dinlen sen dedi dr.kanama olursa su gelirse kork dedi de içimden dedim su gelse doğum başlıyor zatensürekli yatıyorum pazartesine sabredicem artık öyle bişey ki her dr öteki dr u eleştiriyor yalanlıyor bende bişey anlamadım
Evet dimi görüntü yine 3 boyutluda görülüyor ama sesi ilk ağlaması nasıl olacak hep hayal ediyorum bendeAmin inşallah tatlım ben görüntüsü yanında en merak ettiğim şey ses tonu nasıl olacak
Canım sen ne ilacı kullanıyordun seni hasta etti böyledr içmen lazım bir gün ara ver dedi ama ilaç ben beniden aldı resmen.kendi dr um haftaya geliyor yurtdışında onu beklicem mecbur.
Atnen görüntü olarak birde sanki eşime bebzetecek gibi ultrasın görüntüsü öyle zaten erkek bebek bejliyoruz :) birde saçlarını cok merak ediyorum benim düz pırasa saçlarım eşiminkilerde bonus kıvırcıkEvet dimi görüntü yine 3 boyutluda görülüyor ama sesi ilk ağlaması nasıl olacak hep hayal ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?