Kıvırcık olma ihtimali var genetik olarak kıvırcıklık daha baskın çünkü benim hastanede 3 boyutlu gösteremediler onuda bilmiyorumAtnen görüntü olarak birde sanki eşime bebzetecek gibi ultrasın görüntüsü öyle zaten erkek bebek bejliyoruz :) birde saçlarını cok merak ediyorum benim düz pırasa saçlarım eşiminkilerde bonus kıvırcık
Bizim 20 haftadan itibaren sürekli 3 boyutlu resim aldım hafta hafta değişiyor ilk gittiğimde burnu kocamandı resmen cumartesi randevum var bakalım ne kadar oldu bebişimKıvırcık olma ihtimali var genetik olarak kıvırcıklık daha baskın çünkü benim hastanede 3 boyutlu gösteremediler onuda bilmiyorum
inşallah gülüm ya ilacı kestim zaten içmedim.ağrı kasılmada dünden beri durdu inşallah başlamaz geride bir daha içmek zorunda kalmam şu ilacı.annelik çok emek isteyen bişey eşimlede konuştuk dün akşam tedavi sürecinde ömrümden ömür gitti hamilelikte sürekli olumsuz bişeyler çıktı iğneler ilaçlar vucudum kimyasal atık gibi oldu artık ama hala da söylüyorum Rabbim yeter ki sağsağlim nasip etsin ben herşeyi yapmaya razıyımherkesin teşhis ve tedavisi başka işte ondan kaynaklı da bu ilaçlar seni kötü yaptı ya o yüzden demiştim tatlım ya . Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin de minnakları sağsağlim kavuşalım inşallah :)
Artık baya netleşmiş olması lazım yüz hatlarının hadi hayırlısıBizim 20 haftadan itibaren sürekli 3 boyutlu resim aldım hafta hafta değişiyor ilk gittiğimde burnu kocamandı resmen cumartesi randevum var bakalım ne kadar oldu bebişim
buscopan vermişti 1 kez içtim zaten ilk kaslma olan akşam onun yan etkisi olmadı,tek kullanımlık suda eriyen saşe miydi neydi bir o bide piyeloseptyl verdi 1 tane içtim feleğimi şaşırttı resmen içmedim geri bıraktım.bu nu ben antibiyotik sanıyordum değilmiş bakteriyi atıyormuş vucuttanCanım sen ne ilacı kullanıyordun seni hasta etti böyle
Amin inşallah bi doğsada ferahlasak takı yastığı vs yaptınız mı sizArtık baya netleşmiş olması lazım yüz hatlarının hadi hayırlısı
Şase bende içtim idrar yolu enfeksiyonu şüpesi ile vernişti doktor ınun bir yan etkisi olmadı banabuscopan vermişti 1 kez içtim zaten ilk kaslma olan akşam onun yan etkisi olmadı,tek kullanımlık suda eriyen saşe miydi neydi bir o bide piyeloseptyl verdi 1 tane içtim feleğimi şaşırttı resmen içmedim geri bıraktım.bu nu ben antibiyotik sanıyordum değilmiş bakteriyi atıyormuş vucuttan
Onun bana da yan etkisi olmadı pyesolepty olan mahfetti hala bulantim var bu kadar surmesi normal mi ya.dr bebek iyi dedi dün amaŞase bende içtim idrar yolu enfeksiyonu şüpesi ile vernişti doktor ınun bir yan etkisi olmadı bana
Yarın tekrar bi görğn bence doktoraOnun bana da yan etkisi olmadı pyesolepty olan mahfetti hala bulantim var bu kadar surmesi normal mi ya.dr bebek iyi dedi dün ama
Bende öyle düşünüyorum.özeldeki dr a gidicem yarına devam ederseYarın tekrar bi görğn bence doktora
Oda mı yapılıyor benim düğünden Kalan öyle bişeyim var o olur mu ki bide yaparım o yastık boş kalır lohusa halimle depresyona girerim benAmin inşallah bi doğsada ferahlasak takı yastığı vs yaptınız mı siz
Kaç haftalıkken alacak benim doktırum 38 de akcıgerler gelişmesini tamamlandın alırım dediİnşallah canım bakalım ben erken doğurcam gibi geliyo, önceden içime doğuyodu ama cumartesi doktorda erken alınabilir bebeğin deyince daha bi heycan bastı. Sağlıklı gelsin de erken geç farketmicek artık
Alakası var mı bilmiyorum bebeğin saçı çıkarken de mide bulantısı olurmuş acaba ilaç kullanımına denk gelmiş olabilir mi ? Batıl seylere inanmak istemiyorum ama aklıma geldi öykeOnun bana da yan etkisi olmadı pyesolepty olan mahfetti hala bulantim var bu kadar surmesi normal mi ya.dr bebek iyi dedi dün ama
Belkide öyledir gülüm çünkü ilacı dün sabah içtim akşam dr iyi bebek dedi ilaci da detayli anlattı korkma bebeğe zararı olmaz miden ilaca tepki vermiş dedi ama devam ederse bulanti yine özele giderim hemen bu kezAlakası var mı bilmiyorum bebeğin saçı çıkarken de mide bulantısı olurmuş acaba ilaç kullanımına denk gelmiş olabilir mi ? Batıl seylere inanmak istemiyorum ama aklıma geldi öyke
Bu cumartesi tüm giyeceklerini alıcam ve dolbımızı sipariş edicez. Cumartesiden sonra çantamıda hazırlıcam canım. Sen naptın? Hazırladınmı?Hastahane cantanı hazırladın mı tatlım
Canım ben şimdi 30+4 üm. Kireçlenmeden dolayı takipte kalması lazım 35-36 ya anca dayanır gibi konuştu. Bakalım devletteki doktorumla yarın muayenem. O nediyecek bakalım,Kaç haftalıkken alacak benim doktırum 38 de akcıgerler gelişmesini tamamlandın alırım dedi
Aslında o kadar da erken olmuyor mus gulum Allah in izniyle sagsaglim nasip etsin insallah Rabbim.Canım ben şimdi 30+4 üm. Kireçlenmeden dolayı takipte kalması lazım 35-36 ya anca dayanır gibi konuştu. Bakalım devletteki doktorumla yarın muayenem. O nediyecek bakalım,
Ay evet hemde neler neler lohusa tacu terliği takı yastığı bir sürü şey cıkmışOda mı yapılıyor benim düğünden Kalan öyle bişeyim var o olur mu ki bide yaparım o yastık boş kalır lohusa halimle depresyona girerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?