Muz ye bol bolKızlar sabahın 8inden beri ishalin. En az 20 kez gittim acildeydim 3 saat. Sadece serum takıldı başka bi ilaç falan verilmedi, bebeğimin durumu iyiymiş buna sevindim ama serum aldığım halde karnım fena buruluyo ve ağrıyo sonrasında da wc faslı. Yoruldum artık git gel git gel. Patates leblebi nohut yedim banamısın demedi. Başka öneriniz varmı acaba???
Bendede oluyor tatlım bebek ağırlaştıgı için oluyor demişti doktor ayaklarını yukarı kaldır öle uzan dinlen biraz hafifliyorKızlar biri bana bi cevap yazsın tek bana mı oluyor
geçmiş olsun canım muz da ye bol bol.neden oldu ki birden böyleKızlar sabahın 8inden beri ishalin. En az 20 kez gittim acildeydim 3 saat. Sadece serum takıldı başka bi ilaç falan verilmedi, bebeğimin durumu iyiymiş buna sevindim ama serum aldığım halde karnım fena buruluyo ve ağrıyo sonrasında da wc faslı. Yoruldum artık git gel git gel. Patates leblebi nohut yedim banamısın demedi. Başka öneriniz varmı acaba???
Sağol canım intetnette de normal diye okudum ama bi yerde de ölü doğum yapmış birisi onu okuyunca kan beynime sıçradıBendede oluyor tatlım bebek ağırlaştıgı için oluyor demişti doktor ayaklarını yukarı kaldır öle uzan dinlen biraz hafifliyor
Yok ya Allah korusun sırt üstü yat kendini biraz dinle bebegin hareketlerini hissedersinSağol canım intetnette de normal diye okudum ama bi yerde de ölü doğum yapmış birisi onu okuyunca kan beynime sıçradı
Tanam canım sağolYok ya Allah korusun sırt üstü yat kendini biraz dinle bebegin hareketlerini hissedersin
Yapıyor diye biliyorum bugun gittim birisi şeker ölçümü için gelmişti ama yaşlı birisiydi gebe değildiKızlar sağlık ocağı şeker ölçümü yapıyor mu ?
Canım magnezyum ilacı alıyor musun o yapabiliyor ben magnesıum diasporal kullanıyırum laksatif etkisi varKızlar sabahın 8inden beri ishalin. En az 20 kez gittim acildeydim 3 saat. Sadece serum takıldı başka bi ilaç falan verilmedi, bebeğimin durumu iyiymiş buna sevindim ama serum aldığım halde karnım fena buruluyo ve ağrıyo sonrasında da wc faslı. Yoruldum artık git gel git gel. Patates leblebi nohut yedim banamısın demedi. Başka öneriniz varmı acaba???
Canım dün sabahtan beri canım bişey istemiyodu. Bu sabah 8 de bi başladı geçer geçer diye bekledim saat 3 oldu bi saydım 10 kez wc gitmişim, annem patates kaynattı yedim leblebi yedim daha fena oldum burulma ve sürekli sıvı kaybı mahvetti beniiigeçmiş olsun canım muz da ye bol bol.neden oldu ki birden böyle
Alıyorum canım 1 aydır kullanıyorum nerdeyse. Bu sabah birden başladıı ilaçtan oldumu bilmiyorum ama yarın kendi doktoruma randevum var ona sorarımCanım magnezyum ilacı alıyor musun o yapabiliyor ben magnesıum diasporal kullanıyırum laksatif etkisi var
Kahve ye bide kuru kahve iyi geliyordu banaCanım dün sabahtan beri canım bişey istemiyodu. Bu sabah 8 de bi başladı geçer geçer diye bekledim saat 3 oldu bi saydım 10 kez wc gitmişim, annem patates kaynattı yedim leblebi yedim daha fena oldum burulma ve sürekli sıvı kaybı mahvetti beniiihala aynıyım. Nişastalı su içtim, muz yedim ama banamısın demiyo. Sabaha nasıl çıkıcam korkuyorum. Wc de yatıcam herhalde
Bi sor ilacın yan etkilerinde de varAlıyorum canım 1 aydır kullanıyorum nerdeyse. Bu sabah birden başladıı ilaçtan oldumu bilmiyorum ama yarın kendi doktoruma randevum var ona sorarım
Kızlar sabahın 8inden beri ishalin. En az 20 kez gittim acildeydim 3 saat. Sadece serum takıldı başka bi ilaç falan verilmedi, bebeğimin durumu iyiymiş buna sevindim ama serum aldığım halde karnım fena buruluyo ve ağrıyo sonrasında da wc faslı. Yoruldum artık git gel git gel. Patates leblebi nohut yedim banamısın demedi. Başka öneriniz varmı acaba???
Herkese günaydın raporum bitti bugün iş günü tüm hamilelere kolay geçecek bi gün diliyorum
benvede çalışmayalım zaten gebelik zor bide iş evde de oluyır az çok iş yazık bize valla şöyle deseler ki artık çalışma emeklilik yaşına kadar evde dur dısardan prim yatır yapıcam vallainşallah kolay geçer canım ya hamilelere izin versinler ya çalışmayalım biz işyerinde geriliyoruz stres oluyoruz gece bebek tekmeliyor gerçi sabahta durmuyor o ayrı ama işin stresi geçiyor çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?