5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Muz ye bol bol

geçmiş olsun canım muz da ye bol bol.neden oldu ki birden böyle

Arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın 50 mg şeker yükleme sonucum 168 çıktı cumartesi 100 mg ile tekrarlanacak...internette yine felaket senaryoları dolaşıyor bu durumu yaşayan var mı?

Bendede oluyor tatlım bebek ağırlaştıgı için oluyor demişti doktor ayaklarını yukarı kaldır öle uzan dinlen biraz hafifliyor
Sağol canım intetnette de normal diye okudum ama bi yerde de ölü doğum yapmış birisi onu okuyunca kan beynime sıçradı

Canım magnezyum ilacı alıyor musun o yapabiliyor ben magnesıum diasporal kullanıyırum laksatif etkisi var

geçmiş olsun canım muz da ye bol bol.neden oldu ki birden böyle
Canım dün sabahtan beri canım bişey istemiyodu. Bu sabah 8 de bi başladı geçer geçer diye bekledim saat 3 oldu bi saydım 10 kez wc gitmişim, annem patates kaynattı yedim leblebi yedim daha fena oldum burulma ve sürekli sıvı kaybı mahvetti beniii hala aynıyım. Nişastalı su içtim, muz yedim ama banamısın demiyo. Sabaha nasıl çıkıcam korkuyorum. Wc de yatıcam herhalde

Canım magnezyum ilacı alıyor musun o yapabiliyor ben magnesıum diasporal kullanıyırum laksatif etkisi var
Alıyorum canım 1 aydır kullanıyorum nerdeyse. Bu sabah birden başladıı ilaçtan oldumu bilmiyorum ama yarın kendi doktoruma randevum var ona sorarım

Kahve ye bide kuru kahve iyi geliyordu bana

geçmiş olsun canım limon tuzu yut iki tane bana o fayda etmişti

Herkese günaydın raporum bitti bugün iş günü tüm hamilelere kolay geçecek bi gün diliyorum

inşallah kolay geçer canım ya hamilelere izin versinler ya çalışmayalım biz işyerinde geriliyoruz stres oluyoruz gece bebek tekmeliyor gerçi sabahta durmuyor o ayrı ama işin stresi geçiyor çocuğa

günaydın kızlar ...
kapalı bi hava var ve bende uyku tavan gece uykularım iyice azaldı havanın da kapalı olması nedeniyle uyku basıyor şimdi sizde durumlar nasıl

inşallah kolay geçer canım ya hamilelere izin versinler ya çalışmayalım biz işyerinde geriliyoruz stres oluyoruz gece bebek tekmeliyor gerçi sabahta durmuyor o ayrı ama işin stresi geçiyor çocuğa
benvede çalışmayalım zaten gebelik zor bide iş evde de oluyır az çok iş yazık bize valla şöyle deseler ki artık çalışma emeklilik yaşına kadar evde dur dısardan prim yatır yapıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…