o uykular çok fenagünaydın kızlar ...
kapalı bi hava var ve bende uyku tavan gece uykularım iyice azaldı havanın da kapalı olması nedeniyle uyku basıyor şimdi sizde durumlar nasıl
Canım herşeyi denedim inanki. Allaha şükür gece hiç kalkmamışım ama dünki şey mahvetti beni çok halsizim ve havanında böyle oluşu daha bi kötü yapıyo. Bugün iki doktorada randevum var yine hastanelerde geçircem tüm günü. Allah yardımcımız olsungeçmiş olsun canım limon tuzu yut iki tane bana o fayda etmişti
geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın peki?dün gece kabus gibiydi bana da yatamadım sağ sol tarafım batıyordu resmen midem ağrıdı acaba çocuk mu büyüdüğünden iç organlar ağrıyor böyle?oturdum çocuk gibi ağladım hüngür hüngür belimin ağrısından sırt üstü yatamadım yan tarafların ağrısından sağa sola yatamadım mide ağrısı öldürdü bir taraftan.Rabbim yardımcımız olsunCanım dün sabahtan beri canım bişey istemiyodu. Bu sabah 8 de bi başladı geçer geçer diye bekledim saat 3 oldu bi saydım 10 kez wc gitmişim, annem patates kaynattı yedim leblebi yedim daha fena oldum burulma ve sürekli sıvı kaybı mahvetti beniiihala aynıyım. Nişastalı su içtim, muz yedim ama banamısın demiyo. Sabaha nasıl çıkıcam korkuyorum. Wc de yatıcam herhalde
gülüm nette araştırma yapma fazla öyle felaket senaryoları çiziyorki insan kafasında çıldıracak gibi oluyorSağol canım intetnette de normal diye okudum ama bi yerde de ölü doğum yapmış birisi onu okuyunca kan beynime sıçradı
benvede çalışmayalım zaten gebelik zor bide iş evde de oluyır az çok iş yazık bize valla şöyle deseler ki artık çalışma emeklilik yaşına kadar evde dur dısardan prim yatır yapıcam valla
Canım herşeyi denedim inanki. Allaha şükür gece hiç kalkmamışım ama dünki şey mahvetti beni çok halsizim ve havanında böyle oluşu daha bi kötü yapıyo. Bugün iki doktorada randevum var yine hastanelerde geçircem tüm günü. Allah yardımcımız olsun
Canım herşeyi denedim inanki. Allaha şükür gece hiç kalkmamışım ama dünki şey mahvetti beni çok halsizim ve havanında böyle oluşu daha bi kötü yapıyo. Bugün iki doktorada randevum var yine hastanelerde geçircem tüm günü. Allah yardımcımız olsun
Bende oluyor canım taş gibi oluyor karnimKızlar sizinde karnınızda ara sıra sertlik olmaya başladı mı ? Benim karnımda sağ yada sol kısım bazen taş gibi sertleşiyor doktor randevumun zamanına daha var gittiğimde sorucam ama yaşayan varmıdır benim gibi
ever canım haklısın sırf bilgilenmek belki ağrımı azaltacak bi yol vardır diye araştırıyorum onda da böyle seyler çıkıyor . bunu bana söyleyen kişiye detaylı soru sordum kac haftalıktı kanama var mıydı diye megerse kanaması varmış en önemli nokta ise 2 haftalıklmış ucuncu haftaya girecekmiş boşuna kan beynıme sıcramış yanigülüm nette araştırma yapma fazla öyle felaket senaryoları çiziyorki insan kafasında çıldıracak gibi oluyor
eşimde kızdı zaten alacam o telefonu elinden diye ne yapayım pimpirikleniyorum öncesinde 2 düşük oluncaever canım haklısın sırf bilgilenmek belki ağrımı azaltacak bi yol vardır diye araştırıyorum onda da böyle seyler çıkıyor . bunu bana söyleyen kişiye detaylı soru sordum kac haftalıktı kanama var mıydı diye megerse kanaması varmış en önemli nokta ise 2 haftalıklmış ucuncu haftaya girecekmiş boşuna kan beynıme sıcramış yani
Benim oldu canım 100 gr yüklendi o normal çıktı şimdi hiç bi sorun yok çok şükür telaş etme şimdiden boşuna. Ben çok üzülmüştüm normal çıktı.Arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın 50 mg şeker yükleme sonucum 168 çıktı cumartesi 100 mg ile tekrarlanacak...internette yine felaket senaryoları dolaşıyor bu durumu yaşayan var mı?
Evet bende de oluyor ben bebeğin başı diye düşünüyorum seviyorumKızlar sizinde karnınızda ara sıra sertlik olmaya başladı mı ? Benim karnımda sağ yada sol kısım bazen taş gibi sertleşiyor doktor randevumun zamanına daha var gittiğimde sorucam ama yaşayan varmıdır benim gibi
Allaha şükür iyiym canım ama parmağımı kaldırcak halim yok. Valla canım bu ağrılar mahvediyolar bizi sana da çok geçmiş olsun tatlım bu zor günler geçsin başka bişry istemem. Sen şimdi nasılsın? İki tarafına yastık koyarak uyumayı dene istersen beni rahatlatıyo çok,geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın peki?dün gece kabus gibiydi bana da yatamadım sağ sol tarafım batıyordu resmen midem ağrıdı acaba çocuk mu büyüdüğünden iç organlar ağrıyor böyle?oturdum çocuk gibi ağladım hüngür hüngür belimin ağrısından sırt üstü yatamadım yan tarafların ağrısından sağa sola yatamadım mide ağrısı öldürdü bir taraftan.Rabbim yardımcımız olsun
Sağol canım yok devletteki doktoruma gittim bebekle ilgili bi sorun yok allaha şükür 2 haftada bi takip önerdi artık kireçlenmeden dolayı. Eskişehiree nerdeeeee gidemem bu yorgunlukla zatengeçmiş olsun canım. bugün de yorucu bi gün olacak senin için eskişehir e de mi gideceksin doktora
Çok sağol canım Allaha şükür bebiş ve ben iyiyz aman sizde dikkat edin hasta olmayın. Allah yardımcımız olsunçok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Bugun bende oyleim cnm hava kapali bende bi halsizlik uyku hali vargünaydın kızlar ...
kapalı bi hava var ve bende uyku tavan gece uykularım iyice azaldı havanın da kapalı olması nedeniyle uyku basıyor şimdi sizde durumlar nasıl
GRÇMİŞ OLSUN KIZLAR AZ KALMIŞ ÖYLE RAHATLATIN KENDINIZIAllaha şükür iyiym canım ama parmağımı kaldırcak halim yok. Valla canım bu ağrılar mahvediyolar bizi sana da çok geçmiş olsun tatlım bu zor günler geçsin başka bişry istemem. Sen şimdi nasılsın? İki tarafına yastık koyarak uyumayı dene istersen beni rahatlatıyo çok,
Sağol canım yok devletteki doktoruma gittim bebekle ilgili bi sorun yok allaha şükür 2 haftada bi takip önerdi artık kireçlenmeden dolayı. Eskişehiree nerdeeeee gidemem bu yorgunlukla zaten
İnşallah öyledir canım,hemşire arkadaşım bana magnezyum eksikliğinden olabilir normalde olmaması lazım dedi.Kafamı karıştırdıEvet bende de oluyor ben bebeğin başı diye düşünüyorum seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?