5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

geçmiş olsun canım limon tuzu yut iki tane bana o fayda etmişti
Canım herşeyi denedim inanki. Allaha şükür gece hiç kalkmamışım ama dünki şey mahvetti beni çok halsizim ve havanında böyle oluşu daha bi kötü yapıyo. Bugün iki doktorada randevum var yine hastanelerde geçircem tüm günü. Allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın peki?dün gece kabus gibiydi bana da yatamadım sağ sol tarafım batıyordu resmen midem ağrıdı acaba çocuk mu büyüdüğünden iç organlar ağrıyor böyle?oturdum çocuk gibi ağladım hüngür hüngür belimin ağrısından sırt üstü yatamadım yan tarafların ağrısından sağa sola yatamadım mide ağrısı öldürdü bir taraftan.Rabbim yardımcımız olsun

Sağol canım intetnette de normal diye okudum ama bi yerde de ölü doğum yapmış birisi onu okuyunca kan beynime sıçradı
gülüm nette araştırma yapma fazla öyle felaket senaryoları çiziyorki insan kafasında çıldıracak gibi oluyor

geçmiş olsun canım. bugün de yorucu bi gün olacak senin için eskişehir e de mi gideceksin doktora

çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Kızlar sizinde karnınızda ara sıra sertlik olmaya başladı mı ? Benim karnımda sağ yada sol kısım bazen taş gibi sertleşiyor doktor randevumun zamanına daha var gittiğimde sorucam ama yaşayan varmıdır benim gibi

Bende oluyor canım taş gibi oluyor karnim

gülüm nette araştırma yapma fazla öyle felaket senaryoları çiziyorki insan kafasında çıldıracak gibi oluyor
ever canım haklısın sırf bilgilenmek belki ağrımı azaltacak bi yol vardır diye araştırıyorum onda da böyle seyler çıkıyor . bunu bana söyleyen kişiye detaylı soru sordum kac haftalıktı kanama var mıydı diye megerse kanaması varmış en önemli nokta ise 2 haftalıklmış ucuncu haftaya girecekmiş boşuna kan beynıme sıcramış yani

eşimde kızdı zaten alacam o telefonu elinden diye ne yapayım pimpirikleniyorum öncesinde 2 düşük olunca

Arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın 50 mg şeker yükleme sonucum 168 çıktı cumartesi 100 mg ile tekrarlanacak...internette yine felaket senaryoları dolaşıyor bu durumu yaşayan var mı?
Benim oldu canım 100 gr yüklendi o normal çıktı şimdi hiç bi sorun yok çok şükür telaş etme şimdiden boşuna. Ben çok üzülmüştüm normal çıktı.

Evet bende de oluyor ben bebeğin başı diye düşünüyorum seviyorum

Allaha şükür iyiym canım ama parmağımı kaldırcak halim yok. Valla canım bu ağrılar mahvediyolar bizi sana da çok geçmiş olsun tatlım bu zor günler geçsin başka bişry istemem. Sen şimdi nasılsın? İki tarafına yastık koyarak uyumayı dene istersen beni rahatlatıyo çok,

geçmiş olsun canım. bugün de yorucu bi gün olacak senin için eskişehir e de mi gideceksin doktora
Sağol canım yok devletteki doktoruma gittim bebekle ilgili bi sorun yok allaha şükür 2 haftada bi takip önerdi artık kireçlenmeden dolayı. Eskişehiree nerdeeeee gidemem bu yorgunlukla zaten

GRÇMİŞ OLSUN KIZLAR AZ KALMIŞ ÖYLE RAHATLATIN KENDINIZI

Sağol canım yok devletteki doktoruma gittim bebekle ilgili bi sorun yok allaha şükür 2 haftada bi takip önerdi artık kireçlenmeden dolayı. Eskişehiree nerdeeeee gidemem bu yorgunlukla zaten

sevindim canım . peki kan tahlili verdin mi kireçlenme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…