bende de oluyor bazen bi tarafta ağrıda oluyor orda kas kasılmış gibi valla hergün bişey çıkıyorKızlar sizinde karnınızda ara sıra sertlik olmaya başladı mı ? Benim karnımda sağ yada sol kısım bazen taş gibi sertleşiyor doktor randevumun zamanına daha var gittiğimde sorucam ama yaşayan varmıdır benim gibi
Vakit yaklaştıkça sürekli birşeylerle karşılaşıyoruz artık, Rabbim sağlıkla versin kucağımızabende de oluyor bazen bi tarafta ağrıda oluyor orda kas kasılmış gibi valla hergün bişey çıkıyor
Benim oldu canım 100 gr yüklendi o normal çıktı şimdi hiç bi sorun yok çok şükür telaş etme şimdiden boşuna. Ben çok üzülmüştüm normal çıktı.
amin hepimizin yardımcısı olsun bi sağ salim kavuşsaydık bebişlereÇok sağol canım Allaha şükür bebiş ve ben iyiyz aman sizde dikkat edin hasta olmayın. Allah yardımcımız olsun
ben daha haftaya giricem aç mı gittiniz şeker yüklemesine benim fenalaşan arkadaşlarım var şeker yüklemesindeÇok teşekkürler yanıtın için...doktorum da 100 mg yükleme kesin sonuç verir dedi umarım düzene girmiştir...
İyi düşünelim iyi olsun canımİnşallah öyledir canım,hemşire arkadaşım bana magnezyum eksikliğinden olabilir normalde olmaması lazım dedi.Kafamı karıştırdıdoktora gittiğimde sorucam.
Zaten 3 kere kan alıyolar 2 si yüksek çıkarsa kesin teşhis koyuluyor. Yani daha detaylı inceleniyor umarım normal cıkarÇok teşekkürler yanıtın için...doktorum da 100 mg yükleme kesin sonuç verir dedi umarım düzene girmiştir...
aynen öyle gülüm ya internet faydalı bişey ama kaynağı çok önemli ben araştırmıyorum artık sağlık ocağındaki dr a gidip danışıyorum sizlerle paylaşıyorum ama nette araştırmaya girmiyorum.Rabbime emanetler ben 3 senedir insülin kullanıyorum korkacak bişey yok gerekirse doğuma kadar kullanır yavrunu korursun şekerden belki gerek bile kalmaz diyetle bile halledersinever canım haklısın sırf bilgilenmek belki ağrımı azaltacak bi yol vardır diye araştırıyorum onda da böyle seyler çıkıyor . bunu bana söyleyen kişiye detaylı soru sordum kac haftalıktı kanama var mıydı diye megerse kanaması varmış en önemli nokta ise 2 haftalıklmış ucuncu haftaya girecekmiş boşuna kan beynıme sıcramış yani
halsizim uykumu alamadığımdan,gece yarısını geçiyordu uyku akıyordu gözümden ağrıdan sızıdan yatamıyordum çok fenaydı.yastıkta denedim ama işe yaramadı içerde batıyordu bişey böyle.Allaha şükür iyiym canım ama parmağımı kaldırcak halim yok. Valla canım bu ağrılar mahvediyolar bizi sana da çok geçmiş olsun tatlım bu zor günler geçsin başka bişry istemem. Sen şimdi nasılsın? İki tarafına yastık koyarak uyumayı dene istersen beni rahatlatıyo çok,
Evet gece 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmedim...öyle abartılacak bir tadı yok içirdiklerinin...1 saatlik bir işlem zaten sonrasında yiyip içebiliyorsunuz..ben daha haftaya giricem aç mı gittiniz şeker yüklemesine benim fenalaşan arkadaşlarım var şeker yüklemesinde
Zaten 3 kere kan alıyolar 2 si yüksek çıkarsa kesin teşhis koyuluyor. Yani daha detaylı inceleniyor umarım normal cıkar
iyi bari yalnız olucam o gün 1 saatlik bişeyse idare ederim o günEvet gece 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmedim...öyle abartılacak bir tadı yok içirdiklerinin...1 saatlik bir işlem zaten sonrasında yiyip içebiliyorsunuz..
Bendede oluyor doktor popişi oluyor genelde demiştiEvet bende de oluyor ben bebeğin başı diye düşünüyorum seviyorum
Ayy ne güsel bebişi göreceksin :) benimde cumartesi günü kontrol artık zaman ilerlesede 2 haftaya bir gitsekBizimde yarin kontrolumuz var kizlar cok heyecanliimm
Popısını oksamısım o zamanBendede oluyor doktor popişi oluyor genelde demişti
İnşallah canım inşallahamin hepimizin yardımcısı olsun bi sağ salim kavuşsaydık bebişlere
Evet canım yaa bazen öyle batmalar falan oluyo. Bende bacağım ağrıyoken oturup çocuklar gibi kaç kez ağladığımı bilirim. Ama katlanıcaz Rabbim onun sevgisini vermiş dayanma gücünüde verir inşallahhalsizim uykumu alamadığımdan,gece yarısını geçiyordu uyku akıyordu gözümden ağrıdan sızıdan yatamıyordum çok fenaydı.yastıkta denedim ama işe yaramadı içerde batıyordu bişey böyle.
inşallah gülüm Rabbim bizlere bağışlasın onlarıEvet canım yaa bazen öyle batmalar falan oluyo. Bende bacağım ağrıyoken oturup çocuklar gibi kaç kez ağladığımı bilirim. Ama katlanıcaz Rabbim onun sevgisini vermiş dayanma gücünüde verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?