5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende de oluyor bazen bi tarafta ağrıda oluyor orda kas kasılmış gibi valla hergün bişey çıkıyor

Benim oldu canım 100 gr yüklendi o normal çıktı şimdi hiç bi sorun yok çok şükür telaş etme şimdiden boşuna. Ben çok üzülmüştüm normal çıktı.

Çok teşekkürler yanıtın için...doktorum da 100 mg yükleme kesin sonuç verir dedi umarım düzene girmiştir...

Çok teşekkürler yanıtın için...doktorum da 100 mg yükleme kesin sonuç verir dedi umarım düzene girmiştir...
ben daha haftaya giricem aç mı gittiniz şeker yüklemesine benim fenalaşan arkadaşlarım var şeker yüklemesinde

Zaten 3 kere kan alıyolar 2 si yüksek çıkarsa kesin teşhis koyuluyor. Yani daha detaylı inceleniyor umarım normal cıkar

aynen öyle gülüm ya internet faydalı bişey ama kaynağı çok önemli ben araştırmıyorum artık sağlık ocağındaki dr a gidip danışıyorum sizlerle paylaşıyorum ama nette araştırmaya girmiyorum.Rabbime emanetler ben 3 senedir insülin kullanıyorum korkacak bişey yok gerekirse doğuma kadar kullanır yavrunu korursun şekerden belki gerek bile kalmaz diyetle bile halledersin

halsizim uykumu alamadığımdan,gece yarısını geçiyordu uyku akıyordu gözümden ağrıdan sızıdan yatamıyordum çok fenaydı.yastıkta denedim ama işe yaramadı içerde batıyordu bişey böyle.

ben daha haftaya giricem aç mı gittiniz şeker yüklemesine benim fenalaşan arkadaşlarım var şeker yüklemesinde
Evet gece 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmedim...öyle abartılacak bir tadı yok içirdiklerinin...1 saatlik bir işlem zaten sonrasında yiyip içebiliyorsunuz..

Evet canım yaa bazen öyle batmalar falan oluyo. Bende bacağım ağrıyoken oturup çocuklar gibi kaç kez ağladığımı bilirim. Ama katlanıcaz Rabbim onun sevgisini vermiş dayanma gücünüde verir inşallah

inşallah gülüm Rabbim bizlere bağışlasın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…