5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gunaydin kizlarrr biz hastanedeiz kontrolumuz var bugun doktoru beklioruz sizler ne yapiosunuz
Günaydın canım.kahvaltı faslı bitti Evi söyle bir toplamak lazım bulasik toz falan ama parmagimi oynatacak halim yok.Kuzunu gör bakalım hasret gider

Günaydın canım.kahvaltı faslı bitti Evi söyle bir toplamak lazım bulasik toz falan ama parmagimi oynatacak halim yok.Kuzunu gör bakalım hasret gider
Kolay gelsin cnm artik yavas yavas agir agir yaparsin ben sabah bi basliom aksama anca bitio isler agirdan aldigimdan dolayi :) teyzesi gordum kuzumu 1 kilo olmusuz 27+4gunluguz masallah

Gunaydin kizlarrr biz hastanedeiz kontrolumuz var bugun doktoru beklioruz sizler ne yapiosunuz
ben yine işe geldim malesef mesai bitsede eve gitsek dicem ama evde de bissürüiş var ankarada çok kapalı bir hava var ankaradaki hamişler sıkı giyinin tam hasta olunacak hava ilaçda kullanamayız aman dikkat

sabah ezanından beri uyumuyorum benım kız gunduz duruyor gece hareketlenıyor bide kızlar siz benden daha öndesiniz 23.haftada bebek hareketlerını nerde hıssedıyordunuz benım kız hep aşagılarda bide sol kasık mı desem çatı mı desem vajına mı desem bılemedım orada bi ağrı oluyor bacağımı havaya kaldırmak açmak istemiyorum bu normal mı haftaya gidicem doktora

ben yine işe geldim malesef mesai bitsede eve gitsek dicem ama evde de bissürüiş var ankarada çok kapalı bir hava var ankaradaki hamişler sıkı giyinin tam hasta olunacak hava ilaçda kullanamayız aman dikkat

bende aynı ya eve gitmek istiyorum hava yat havası ... birden soğudu havalar ve yağmur yağıyor ya dikkat edelim hepimiz

benimde aynı inan. bebekler gündüz uyurmuş genelde sesten dolayı gece uyanık olurlar. bende karnımın aşağısında hissediyordum o zamanlar. o ağrının nedeni rahmin büyümesi imiş doktorum öyle demişti bana ve bende hala devam ediyor o ağrılar

allah yardımcımız olsun yürümek sıkıntı değil ama inan arabaya bile binerken bacaklarımı açmak istemiyorum annelik gercekten zormuş sağlıklı dıoğsunlarda herseye katlanırım sagol canım çok aklıma takılıyordu

gece dönerken bile zorluyor beni ya bende haftaya gidicem kontrole bakalım ne dicek

Günaydın kızlar benim miğdem asırı derecede yanıyor ve asırı sinirliyim tahammulüm yok hiçbirşeye bugunlerde... çalışıyorum kızım 2. sınıfa gidiyor ve bu sene sabahçı oldu çok yorgunum Rabbim yardımcım olsun. 32. haftada izine çıkıcam sanırım dayanamıycakmısım gibi geliyor istanbul trafiğide üstüne eklenince durumum çok kötüü sakinleşmem lazım acilen

Kolay gelsin cnm artik yavas yavas agir agir yaparsin ben sabah bi basliom aksama anca bitio isler agirdan aldigimdan dolayi :) teyzesi gordum kuzumu 1 kilo olmusuz 27+4gunluguz masallah
Maşallah kuzuyaane dedi dr oneride falan bulundu mu

mide için sade soda iç istersen canım. bende işyeri stresi nedeniyle 32 haftada ayrılmayı düşünüyorum. istanbul trafiği hakkaten zor Rabbim yardımcımız olsun:)

Kendine vakit ayiramiyor sun galiba gülüm onunda etkisi vardır.

mide için sade soda iç istersen canım. bende işyeri stresi nedeniyle 32 haftada ayrılmayı düşünüyorum. istanbul trafiği hakkaten zor Rabbim yardımcımız olsun:)
30. Haftadan itibaren geceleri daha zor geçiyor gülüm hafta hafta değişimi fark ediyor insan.32 de ayrılmaniz bencede çok iyi olur nefes darlığı hat safada oluyor geceler i

Amin insAllah canım elma soğuk süt gaviscon şurup verdi dr ama nafile miğdemin yanması öksürtüyor. Rabbim sanada yardım etsin hayat çok pahalı çalışsak bir türlü çalışmasak bir türlü ne yapacağımada hala karar veremedim. hayırlısıyla Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

Kendine vakit ayiramiyor sun galiba gülüm onunda etkisi vardır.
hem çalışıp hem ıkıncıye hamılesın ALLAH yardımcın olsun bende çalışıyorum o kadar zorlanıyırum kı ıkıncıyı yapmayı düşünmüyorum bile bugünlerde geçecek diyip kendini oyala

inşallah Rabbim cumlemize yardım etsin ilkini ya unuttum sanki bu kadar zorlanmamıştım. yaşta geçiyor sanırım onunda etkisi var tşkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…