5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydınlar nasılsınız bayanlar ?

bu arada Bursa da olan veya yakın olan varsa cumartesi günü bebbelife nın yeni mağazası açılıyor güzel indirimler var aklınızda bulunsun
Günaydın tatlım bizde cumartesi bebeğimin toptancı amcalarından kıyafetlerini, eksiklerini tamamlamaya gidicez inşallah yeri nerede bilgin varmı acaba?? Uğramış olurum hem. Bebişim erken gelicek gibi ya 2-3 haftaya herşeyini bitirmek istiyorum Allahın izniylede kucağıma alırım

Canım bende sağ tarafımda hissediyodum bebişimi ve hala aynı yerden kafa atmakla meşgul ayaklarıda sağ tarafımda göğüs altında kıvrımlı duruyomuş. Dediğin ağrı yüzünden kaç kez ağladım hatırlamıyorum, geceleri dönerken uyandırıyo artık kalçama destek vermek zorunda kalıyorum. Vücut doğuma hazırlıyomuş kendini oradaki kemikler genişlemeye başlıyomuş. İleriki haftalarında daha beter olacak ama korkulcak bişi yokmuş hala bacağımın üzerine basamıyorum desem yeridir topal kalmasak bariii

ben kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryan olucam vucut kendını bosuna normal doguma hazırlıyr bende ağlamamak için zor tutuyorum kendımı sakat gibi bişi oldum resmen Allah korusun

ben kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryan olucam vucut kendını bosuna normal doguma hazırlıyr bende ağlamamak için zor tutuyorum kendımı sakat gibi bişi oldum resmen Allah korusun
Kan sulandırıcı ne için kullanıyosun canım? Bende kullanıyorum kordondaki bir damarda kan akışı yavaştı onun için coraspirin kullanıyorum. Allaha şükür o geçmiş ama şimdi plesantada kireçlenme başlamış dün doktorum 2 hafta arayla geliceksin artık sıkı takipte olacaksın dedi. Ben normal istiyodum çok ama malesef sezeryanmış sonum

amin canım inşallah ya. ben gaviscon içemiyorum istifra ediyorum. bana sade soda biraz tuz ve limon suyu karıştırıp içince iyi geliyor

bende ağırlaşmadan bitireyim dedim canım. lefkoşe cad. no:10 orhaneli yolu girişi nilüfer bursa. carrefour avm önündeki lambalardan orhaneli yoluna dönüşünde canım. bakalım her şey var mobilya dahil hatta facede de sayfaları var çok paylaşımları yok ama bakabilirsin. numarası da 0 224 452 26 46

benim öncesinde 2 düşüğüm oldu genetik testler yapıldı mtfr gen bölgesinde taşıyıcı çıktım 5 haftalıkkenden itibaren cleaxne iğne kullanıyorum bebeklere pıhtı atıyormuş ondan düşüyormuş. görsen ecza dolabı gibiiym bide hipotriodi var gunde 6 ilacım var sanada çok geçmiş olsun 2 haftada bir göreceksın kuzunu iyi tarafından bak hasret gider bebekler sağlıklı olsunlarda beni kessinler biçsinler umrumda değil yeter ki kızım iyi olsun Allah yardımcın olsun dikkat et kendine

ev iş birde çocuk olunca zorlasıyor haklısın canım.
canım eşin yardımcı olsa biraz hani bari ev işlerinde falan gerçi benim eşim evlendiğimden beri bir bu bayramda temizliğe yardım etti kimisinin meşrebinde yok amaeğer yardımcı olabilecek biriyse kolaylaştırsın biraz işini.

ben yine işe geldim malesef mesai bitsede eve gitsek dicem ama evde de bissürüiş var ankarada çok kapalı bir hava var ankaradaki hamişler sıkı giyinin tam hasta olunacak hava ilaçda kullanamayız aman dikkat
aynen cnm ankara cok serin hastaneye gidip gelene kadar usudum resmen

olsun gülüm bebeğin iyi olsunda nasıl çıktığı önemli değil bunu bana sağlık ocağındaki ebe hemşire söylemiştiyavrucuğun iyi olsunda ha normal ha sezeryan sonuçta bide bizim elimizde olan bişey değil sıkma canını.erken diyolar ama gülüm doğuma açıkçası bende kendi doğumumu o zamanlarda bekliyorum enfeksiyondan dolayı.

benimde 1 kaybm oldu geçen yıl bu hamileliğimde öğrendiğim günden beri iğne ye başladı kan sulandırıcı hibor iğne.ama bana genetik test falan yapmadılar koruma amaçlı verdi galiba

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.

Allah razı olsun yardımcı oluyor ama yinede kadında çok daha fazla yük oluyor bunada şükür inşAllah bu dönem biran önce atlatırım. Sende dikkat et kendine :*

benimde 1 kaybm oldu geçen yıl bu hamileliğimde öğrendiğim günden beri iğne ye başladı kan sulandırıcı hibor iğne.ama bana genetik test falan yapmadılar koruma amaçlı verdi galiba
geçmiş olsun canım benim alınan parcalar genetiğe gittiği için de aptılar ALLAH bu bebeklerimize sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…