Günaydın tatlım bizde cumartesi bebeğimin toptancı amcalarından kıyafetlerini, eksiklerini tamamlamaya gidicez inşallahgünaydınlar nasılsınız bayanlar ?
bu arada Bursa da olan veya yakın olan varsa cumartesi günü bebbelife nın yeni mağazası açılıyor güzel indirimler var aklınızda bulunsun
Maşallah kuzuyaKolay gelsin cnm artik yavas yavas agir agir yaparsin ben sabah bi basliom aksama anca bitio isler agirdan aldigimdan dolayi :) teyzesi gordum kuzumu 1 kilo olmusuz 27+4gunluguz masallah
Canım bende sağ tarafımda hissediyodum bebişimi ve hala aynı yerden kafa atmakla meşgulsabah ezanından beri uyumuyorum benım kız gunduz duruyor gece hareketlenıyor bide kızlar siz benden daha öndesiniz 23.haftada bebek hareketlerını nerde hıssedıyordunuz benım kız hep aşagılarda bide sol kasık mı desem çatı mı desem vajına mı desem bılemedım orada bi ağrı oluyor bacağımı havaya kaldırmak açmak istemiyorum bu normal mı haftaya gidicem doktora
ben kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryan olucam vucut kendını bosuna normal doguma hazırlıyr bende ağlamamak için zor tutuyorum kendımı sakat gibi bişi oldum resmen Allah korusunCanım bende sağ tarafımda hissediyodum bebişimi ve hala aynı yerden kafa atmakla meşgulayaklarıda sağ tarafımda göğüs altında kıvrımlı duruyomuş. Dediğin ağrı yüzünden kaç kez ağladım hatırlamıyorum, geceleri dönerken uyandırıyo artık kalçama destek vermek zorunda kalıyorum. Vücut doğuma hazırlıyomuş kendini oradaki kemikler genişlemeye başlıyomuş. İleriki haftalarında daha beter olacak ama korkulcak bişi yokmuş hala bacağımın üzerine basamıyorum desem yeridir topal kalmasak bariii
Kan sulandırıcı ne için kullanıyosun canım? Bende kullanıyorum kordondaki bir damarda kan akışı yavaştı onun için coraspirin kullanıyorum. Allaha şükür o geçmiş ama şimdi plesantada kireçlenme başlamış dün doktorum 2 hafta arayla geliceksin artık sıkı takipte olacaksın dedi. Ben normal istiyodum çok ama malesef sezeryanmış sonumben kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryan olucam vucut kendını bosuna normal doguma hazırlıyr bende ağlamamak için zor tutuyorum kendımı sakat gibi bişi oldum resmen Allah korusun
Günaydın ben iş yerinde uyukluyorumGunaydin kizlarrr biz hastanedeiz kontrolumuz var bugun doktoru beklioruz sizler ne yapiosunuz
Amin insAllah canım elma soğuk süt gaviscon şurup verdi dr ama nafile miğdemin yanması öksürtüyor. Rabbim sanada yardım etsin hayat çok pahalı çalışsak bir türlü çalışmasak bir türlü ne yapacağımada hala karar veremedim. hayırlısıyla Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Günaydın tatlım bizde cumartesi bebeğimin toptancı amcalarından kıyafetlerini, eksiklerini tamamlamaya gidicez inşallahyeri nerede bilgin varmı acaba?? Uğramış olurum hem. Bebişim erken gelicek gibi ya 2-3 haftaya herşeyini bitirmek istiyorum Allahın izniylede kucağıma alırım
benim öncesinde 2 düşüğüm oldu genetik testler yapıldı mtfr gen bölgesinde taşıyıcı çıktım 5 haftalıkkenden itibaren cleaxne iğne kullanıyorum bebeklere pıhtı atıyormuş ondan düşüyormuş. görsen ecza dolabı gibiiym bide hipotriodi var gunde 6 ilacım var sanada çok geçmiş olsun 2 haftada bir göreceksın kuzunu iyi tarafından bak hasret gider bebekler sağlıklı olsunlarda beni kessinler biçsinler umrumda değil yeter ki kızım iyi olsun Allah yardımcın olsun dikkat et kendineKan sulandırıcı ne için kullanıyosun canım? Bende kullanıyorum kordondaki bir damarda kan akışı yavaştı onun için coraspirin kullanıyorum. Allaha şükür o geçmiş ama şimdi plesantada kireçlenme başlamış dün doktorum 2 hafta arayla geliceksin artık sıkı takipte olacaksın dedi. Ben normal istiyodum çok ama malesef sezeryanmış sonum
canım eşin yardımcı olsa biraz hani bari ev işlerinde falan gerçi benim eşim evlendiğimden beri bir bu bayramda temizliğe yardım etti kimisinin meşrebinde yok amaev iş birde çocuk olunca zorlasıyor haklısın canım.
aynen cnm ankara cok serin hastaneye gidip gelene kadar usudum resmenben yine işe geldim malesef mesai bitsede eve gitsek dicem ama evde de bissürüiş var ankarada çok kapalı bir hava var ankaradaki hamişler sıkı giyinin tam hasta olunacak hava ilaçda kullanamayız aman dikkat
ilk defa kışın gelmesine seviniyorum kış demek bu sene bebişlerin gelmesi demekaynen cnm ankara cok serin hastaneye gidip gelene kadar usudum resmen
Yok cnm bulunmadi hersey yolunda dedi gonderdiMaşallah kuzuyaane dedi dr oneride falan bulundu mu
olsun gülüm bebeğin iyi olsunda nasıl çıktığı önemli değil bunu bana sağlık ocağındaki ebe hemşire söylemiştiKan sulandırıcı ne için kullanıyosun canım? Bende kullanıyorum kordondaki bir damarda kan akışı yavaştı onun için coraspirin kullanıyorum. Allaha şükür o geçmiş ama şimdi plesantada kireçlenme başlamış dün doktorum 2 hafta arayla geliceksin artık sıkı takipte olacaksın dedi. Ben normal istiyodum çok ama malesef sezeryanmış sonum
devlette mi bu dr gülümYok cnm bulunmadi hersey yolunda dedi gonderdi
benimde 1 kaybm oldu geçen yıl bu hamileliğimde öğrendiğim günden beri iğne ye başladı kan sulandırıcı hibor iğne.ama bana genetik test falan yapmadılar koruma amaçlı verdi galibabenim öncesinde 2 düşüğüm oldu genetik testler yapıldı mtfr gen bölgesinde taşıyıcı çıktım 5 haftalıkkenden itibaren cleaxne iğne kullanıyorum bebeklere pıhtı atıyormuş ondan düşüyormuş. görsen ecza dolabı gibiiym bide hipotriodi var gunde 6 ilacım var sanada çok geçmiş olsun 2 haftada bir göreceksın kuzunu iyi tarafından bak hasret gider bebekler sağlıklı olsunlarda beni kessinler biçsinler umrumda değil yeter ki kızım iyi olsun Allah yardımcın olsun dikkat et kendine
benim öncesinde 2 düşüğüm oldu genetik testler yapıldı mtfr gen bölgesinde taşıyıcı çıktım 5 haftalıkkenden itibaren cleaxne iğne kullanıyorum bebeklere pıhtı atıyormuş ondan düşüyormuş. görsen ecza dolabı gibiiym bide hipotriodi var gunde 6 ilacım var sanada çok geçmiş olsun 2 haftada bir göreceksın kuzunu iyi tarafından bak hasret gider bebekler sağlıklı olsunlarda beni kessinler biçsinler umrumda değil yeter ki kızım iyi olsun Allah yardımcın olsun dikkat et kendine
canım eşin yardımcı olsa biraz hani bari ev işlerinde falan gerçi benim eşim evlendiğimden beri bir bu bayramda temizliğe yardım etti kimisinin meşrebinde yok amaeğer yardımcı olabilecek biriyse kolaylaştırsın biraz işini.
geçmiş olsun canım benim alınan parcalar genetiğe gittiği için de aptılar ALLAH bu bebeklerimize sağlık sıhhat versinbenimde 1 kaybm oldu geçen yıl bu hamileliğimde öğrendiğim günden beri iğne ye başladı kan sulandırıcı hibor iğne.ama bana genetik test falan yapmadılar koruma amaçlı verdi galiba
amin canım sağol cümlemiz alallım bebişleri kucağımızaRabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?