Hmmm mobilyası tamam benimkinin ama bakalım yolumuz oraya düşmeyebilir zamanımız kalırsa anca. Teşekkür ederim canımbende ağırlaşmadan bitireyim dedim canım. lefkoşe cad. no:10 orhaneli yolu girişi nilüfer bursa. carrefour avm önündeki lambalardan orhaneli yoluna dönüşünde canım. bakalım her şey var mobilya dahil hatta facede de sayfaları var çok paylaşımları yok ama bakabilirsin. numarası da 0 224 452 26 46
Canım sanada çok geçmiş olsun bebişler için herşeye katlanıyo insan. Sağ salim gelseler valla başka da bişi istemem. Benim ilk denememde oldu Allaha şükür başka bi problemde çıkmadı. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallahbenim öncesinde 2 düşüğüm oldu genetik testler yapıldı mtfr gen bölgesinde taşıyıcı çıktım 5 haftalıkkenden itibaren cleaxne iğne kullanıyorum bebeklere pıhtı atıyormuş ondan düşüyormuş. görsen ecza dolabı gibiiym bide hipotriodi var gunde 6 ilacım var sanada çok geçmiş olsun 2 haftada bir göreceksın kuzunu iyi tarafından bak hasret gider bebekler sağlıklı olsunlarda beni kessinler biçsinler umrumda değil yeter ki kızım iyi olsun Allah yardımcın olsun dikkat et kendine
Canım ben awent aldım emzik de biberonda herkes onu tavsiye etti doktorumda biberonu alırken dikkat et yeni doğan al anne memr ucu gibi olmalı ucukızlar bir sorum daha olacaktı malum havalar soğudu çalıştığım içinde gezmeye enerjım kalmıyır ınternetten emzık ve bıberon alayım dıyorum sızler ne marka model aldınız acaba
kızlar bir sorum daha olacaktı malum havalar soğudu çalıştığım içinde gezmeye enerjım kalmıyır ınternetten emzık ve bıberon alayım dıyorum sızler ne marka model aldınız acaba
Philips aldım ben 120 tl di sanırımdayımlar almış benim avent marka 3 çocukları var tecrübeli olduğundan güveniyorum da
ama kendim de mamajoo almayı düşünüyorum çünkü yerli malı olması ve bi kadın doğum doktorunun tavsiyesiydi.
süt sağma makinesi ne marka almayı düşünüyorsunuz ?
markafonıde aventın kampanyası var bende ona bakıyorum şimdi bi emzik begendım karanlıkta parlıyor sızce nasıldır kullanıslımıdır
mantıklı bişi yapmışlargündüzde kullanılabilir tabiki
ben alt üstlü önden düğmeli alıcam sabahlıkta düşünüyorum malum doğum kışa geliyorBende lohusa geceliğime karar veremiyorum elbiseli mi alsam alt üstmü ve sabahlık olsun mu
inşallah gülüm Rabbim sağsağlim kavuştursun bizi yavrumuzaAllah razı olsun yardımcı oluyor ama yinede kadında çok daha fazla yük oluyor bunada şükür inşAllah bu dönem biran önce atlatırım. Sende dikkat et kendine :*
amiiiinnn inşallah o kötü zamanlar gitsinde bir daha gelmesin dünyam durmuştu sanki.o kadar tedavi süreci ilaçlar iğneler Rabbim yüreğimizi yakmasın inşallahgeçmiş olsun canım benim alınan parcalar genetiğe gittiği için de aptılar ALLAH bu bebeklerimize sağlık sıhhat versin
inşallah insanın içinde hep bir korku oluyır şu anda bebiş içn laışveriş yapıyırum ama hep bi krku var yinede ALLAH bebeklerimizi bize bağışlasınamiiiinnn inşallah o kötü zamanlar gitsinde bir daha gelmesin dünyam durmuştu sanki.o kadar tedavi süreci ilaçlar iğneler Rabbim yüreğimizi yakmasın inşallah
inşallah gülüm Rabbim sağsağlim kavuştursun bizi yavrumuza
Amin canım inşallah o korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım.7. Ayına girince alışveriş yaptım aslında daha da beklicektim ama sonra dedim Allah a emanetinşallah insanın içinde hep bir korku oluyır şu anda bebiş içn laışveriş yapıyırum ama hep bi krku var yinede ALLAH bebeklerimizi bize bağışlasın
Ağırlasınca daha zor oluyor gezmek alışveriş yapmak en iyisini yapmışsın kafan rahat şimdi tüm bebekler Allah'a emanet Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınAmin canım inşallah o korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım.7. Ayına girince alışveriş yaptım aslında daha da beklicektim ama sonra dedim Allah a emanet
Allah korusun herkesin yavrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?