5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hmmm mobilyası tamam benimkinin ama bakalım yolumuz oraya düşmeyebilir zamanımız kalırsa anca. Teşekkür ederim canım

Canım sanada çok geçmiş olsun bebişler için herşeye katlanıyo insan. Sağ salim gelseler valla başka da bişi istemem. Benim ilk denememde oldu Allaha şükür başka bi problemde çıkmadı. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah

kızlar bir sorum daha olacaktı malum havalar soğudu çalıştığım içinde gezmeye enerjım kalmıyır ınternetten emzık ve bıberon alayım dıyorum sızler ne marka model aldınız acaba

kızlar bir sorum daha olacaktı malum havalar soğudu çalıştığım içinde gezmeye enerjım kalmıyır ınternetten emzık ve bıberon alayım dıyorum sızler ne marka model aldınız acaba
Canım ben awent aldım emzik de biberonda herkes onu tavsiye etti doktorumda biberonu alırken dikkat et yeni doğan al anne memr ucu gibi olmalı ucu

dayımlar almış benim avent marka 3 çocukları var tecrübeli olduğundan güveniyorum da
ama kendim de mamajoo almayı düşünüyorum çünkü yerli malı olması ve bi kadın doğum doktorunun tavsiyesiydi.

süt sağma makinesi ne marka almayı düşünüyorsunuz ?

Philips aldım ben 120 tl di sanırım

ilk bebeğimde avent almıştım emzik olarak yine avent alacağım. biberon olarak dr browns almıştım çok iyi kapatmak gerekiyor akıtıyor tam oturmazsa kızım çok gazlıydı herhangi bir katkısı olmadı o bakımdan dr browns düşünmüyorum. süt sağma makinası medela almıştım hala duruyor sapasağlam düşünen olursa medelayı alın derim 4-5 kere düşürdüm 10 ay çalıştıgım için bir fiil kullandım ayrıca arkadaşımda kullandı hala çalışıyor ark. verdiğimden dolayı biberon ve süt sağma aparatı alacağım sadece.

markafonıde aventın kampanyası var bende ona bakıyorum şimdi bi emzik begendım karanlıkta parlıyor sızce nasıldır kullanıslımıdır

Bende lohusa geceliğime karar veremiyorum elbiseli mi alsam alt üstmü ve sabahlık olsun mu

Allah razı olsun yardımcı oluyor ama yinede kadında çok daha fazla yük oluyor bunada şükür inşAllah bu dönem biran önce atlatırım. Sende dikkat et kendine :*
inşallah gülüm Rabbim sağsağlim kavuştursun bizi yavrumuza

geçmiş olsun canım benim alınan parcalar genetiğe gittiği için de aptılar ALLAH bu bebeklerimize sağlık sıhhat versin
amiiiinnn inşallah o kötü zamanlar gitsinde bir daha gelmesin dünyam durmuştu sanki.o kadar tedavi süreci ilaçlar iğneler Rabbim yüreğimizi yakmasın inşallah

amiiiinnn inşallah o kötü zamanlar gitsinde bir daha gelmesin dünyam durmuştu sanki.o kadar tedavi süreci ilaçlar iğneler Rabbim yüreğimizi yakmasın inşallah
inşallah insanın içinde hep bir korku oluyır şu anda bebiş içn laışveriş yapıyırum ama hep bi krku var yinede ALLAH bebeklerimizi bize bağışlasın

inşallah insanın içinde hep bir korku oluyır şu anda bebiş içn laışveriş yapıyırum ama hep bi krku var yinede ALLAH bebeklerimizi bize bağışlasın
Amin canım inşallah o korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım.7. Ayına girince alışveriş yaptım aslında daha da beklicektim ama sonra dedim Allah a emanet
Allah korusun herkesin yavrusunu

Amin canım inşallah o korkular kucağımıza alana kadar devam eder sanırım.7. Ayına girince alışveriş yaptım aslında daha da beklicektim ama sonra dedim Allah a emanet
Allah korusun herkesin yavrusunu
Ağırlasınca daha zor oluyor gezmek alışveriş yapmak en iyisini yapmışsın kafan rahat şimdi tüm bebekler Allah'a emanet Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…