5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın canım :) hep uykulu hep uykulu nolcak bu halim bilmiyorumm.

havada kapalı ya iyice insanın uykusunu getiriyor ya benim de aynı ama akşam 9 a doğru yattım 11 de kalktım sonra bi daha 2 yi geçti uyumak ya dengesiz uyumaya da başladım

havada kapalı ya iyice insanın uykusunu getiriyor ya benim de aynı ama akşam 9 a doğru yattım 11 de kalktım sonra bi daha 2 yi geçti uyumak ya dengesiz uyumaya da başladım
Dengesizliğide geçtim ben gece yatıyorum illa 3.30 da kalkıcam bi gezinicem wc faslı falan filan derken yatış pozisyonumu ayarlıyım ediyim derken sabah oluyo, sabahta uyanmak, kalkmak istemiyorum ama benim yaramaz oğlum artık hareketleriyle uyandırıyo. Bu haftalarda daha bi hareketli ve bacak kol ne varsa hissettiriyo :)

Günaydın güzel anneler nasılsınız ?
gunaydın anneler nasılsınız bu sabah
benım mesaı gece 2 de başladı diş ağrısı ile uyandım tuzlu suyla gargara yaptım nafıle agrı ile sızmısım işe geç kaldım sagolsun birisinde karanfıl varmış onu koyucam dişime ankatada hava buz kabanlar botlar çizmeler çıkma vakti gelmiş aman diiyim dikkat edin kendinize bebişlere

Günaydın kızlar ben sıkı diyete aldım kendimi dün şekerimi ölçtüm saat 10 du yuksek ti insülin i vurdum sonra yavaş yavaş düştü. Ama ekmeği tamam men çıkarmam lazım hayatımdan. Önce diyet yaptığım zaman bırakmıştım ama çocuk olunca doymuyor insan.sabah açlık ta 129 cikti.

sorma ya en az 2 kere wc faslı. bizimkinin de maşallahı var ama hareketini hissedince şükür diyorum Rabbime burada ve bizi kısırlıkla imtihan etmedi hamdolsun

bende bu ara doymuyorum ne bulursam mideye güm yani ama kilo da alacak başını gidecek şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda demedi ama bakalım ptesi başka doktora kontrolüm var 1 ekimde de kendi doktoruma ne dicek merak ediyorum bi de artık daha çok kilo alma eğilimliyiz

bende de durum aynı gece 3 te mutlaka uyanıyırum wc falan derken uykum kaçıyor uyumak için zorluyırum kendımı malum sabah iş var diyorum vucut kendını hazırlıyor sanırım gecelerı uykusuz kalmaya

sorma ya en az 2 kere wc faslı. bizimkinin de maşallahı var ama hareketini hissedince şükür diyorum Rabbime burada ve bizi kısırlıkla imtihan etmedi hamdolsun
Öyle canım yaa ben telasemi taşıyıcısıyım. Bu durumda hamile kalmak daha zorlaşıyomuş eşimle nişanlıyken öğrendik baya korkmuştum hamile kalamazsam sevdiğim adama benzeyen bi bebeğim olmayacak diye baya üzülmüştüm. Allahıma şükürler olsun 1,5 sene sonra istediğimiz ilk ay geldi bebişim. Çok şükür sağ salimde kucağımıza alsak eminim bu günleri unutucaz. Annem her zaman onun ilk sesini duyduğun an bu sıkıntıların hiç birini hatırlamıcaksın bile diye. Rabbime sonsuz şükürler olsun

bende de durum aynı gece 3 te mutlaka uyanıyırum wc falan derken uykum kaçıyor uyumak için zorluyırum kendımı malum sabah iş var diyorum vucut kendını hazırlıyor sanırım gecelerı uykusuz kalmaya
Aynen canım vücut hazırlıyo sanırım. Uyuyamamk baya bi zor. Allahtan biyerde çalışmıyorum kendi işimi yapıyorum. Yoksa bırakmak zorunda kalırdım heralde. Normalde uyumayı sevmiyorum ama uykusuz olunca mecburen uyuyakalıyosun gün içinde.

kızlar bişey sorcam haftaya seker yüklemem var bebek için zararlı mı heryerde bişey diyor kafam karıştı

Yok cnm sabaha dogru basladi bacak kasilmalarin kramp girio surekli
Canım magnezyum eksikliğinden diyolar banada çok oluyo ilacınıda içiyorum malesef çare olmadı, ama azaldı. Doktoruna sor da ilaç verir mutlaka yoksa daha sonraki haftalar daha da sıklaşıyo.

Günaydın kızlar babayı ise gönderdik tekrar uyuduk uyandık biz sanırım yine acıktım. Bu ayda 1 kg aldım. Toplam 10 oldu hadi hayırlısı bakalım. Bi de 20 lik dış çıkarıyorum bravo bana yani kalsiyum patlaması var herhalde

Canım magnezyum eksikliğinden diyolar banada çok oluyo ilacınıda içiyorum malesef çare olmadı, ama azaldı. Doktoruna sor da ilaç verir mutlaka yoksa daha sonraki haftalar daha da sıklaşıyo.

hap olarak kullanıyorsan toz olanı kullan canım. ben toz olanı kullanamıyorum şuan hala hapı kullanıyorum ama toz daha etkili bana eczacı öyle demişti. bi de her gün sade maden suyu tüketmeye çalış o da kramplara etki ediyor

K Kezo_06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…