Bende ikisini de alayım normal doğum olursa alt üst zor olur bana :) bizim hastahane karışmıyor kendi verdikleri de elbise gibi bişiBen ikisinden de aldım canım hastane pıjamaya izin vermiyor diye biliyorum
evet uykuyu bende pek sevmem ama sanırım vucut yoruluyor bazı aksamlar 7 de sızıyorum resmen ilaç verilmiş gibi sanırım vücut bunu istiyor bebeişler bi gelsinde birlikte uyuayız artıkAynen canım vücut hazırlıyo sanırım. Uyuyamamk baya bi zor. Allahtan biyerde çalışmıyorum kendi işimi yapıyorum. Yoksa bırakmak zorunda kalırdım heralde. Normalde uyumayı sevmiyorum ama uykusuz olunca mecburen uyuyakalıyosun gün içinde.
nıye ızın vermıyolar ben daha hıc böyle seylerı sormedım uns hastanesi olunca soramıyrumBen ikisinden de aldım canım hastane pıjamaya izin vermiyor diye biliyorum
Dun vardi kontrolum biseyim yoktu bugun sabah basladi 3 hafta sonra kontrolum artmassa maden suyuyla idare edeim bari umarim artmazCanım magnezyum eksikliğinden diyolar banada çok oluyo ilacınıda içiyorum malesef çare olmadı, ama azaldı. Doktoruna sor da ilaç verir mutlaka yoksa daha sonraki haftalar daha da sıklaşıyo.
Canım magnezyum eksikliğinden diyolar banada çok oluyo ilacınıda içiyorum malesef çare olmadı, ama azaldı. Doktoruna sor da ilaç verir mutlaka yoksa daha sonraki haftalar daha da sıklaşıyo.
arkaasın dedıgı gıbı mg eksıklıgı olabılır ben havalar yağmurluya acaba o etkılemıs olabılır mı dıye sordum maden suyu iç ama sade olanlardan bana dr um gazını kacırıp iç demiştiYok cnm sabaha dogru basladi bacak kasilmalarin kramp girio surekli
Maden suyunu neden kullanıyorsun canım ? Ben gazlı içecek rahatsız eder diye düşündüğümden içmekten kaçınıyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabiarkaasın dedıgı gıbı mg eksıklıgı olabılır ben havalar yağmurluya acaba o etkılemıs olabılır mı dıye sordum maden suyu iç ama sade olanlardan bana dr um gazını kacırıp iç demişti
Acil müdahale gerekirse kolaylık olması için canım çoğu hastane gecelik ıstıyornıye ızın vermıyolar ben daha hıc böyle seylerı sormedım uns hastanesi olunca soramıyrum
Maden suyunu neden kullanıyorsun canım ? Ben gazlı içecek rahatsız eder diye düşündüğümden içmekten kaçınıyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabi
Öyle mi teşekkürler canım cevap içincanım magnezyum eksikliği nedeniyle sade soda öneriyor doktorlar
Öyle mi teşekkürler canım cevap için
ben gunde 1 madensuyu ıcıyorum mutlaka ılave magnesıum dıasporal verdı dr um rahatladımMaden suyunu neden kullanıyorsun canım ? Ben gazlı içecek rahatsız eder diye düşündüğümden içmekten kaçınıyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabi
gecmıs olsun bende geceden berı dıs agrısıyla ugrasıyorum mesaı bıtsın hemen dıscıye gıdıcem bu arada agrayan dıse karanfıl koyun agrıyı azaltıyor bı arkadasımda kekık yagını kulak cubuguna damlat agrıyan dısın uzerınde beklet dedı bılgınız olsunGünaydın kızlar babayı ise gönderdik tekrar uyuduk uyandık bizsanırım yine acıktım. Bu ayda 1 kg aldım. Toplam 10 oldu hadi hayırlısı bakalım. Bi de 20 lik dış çıkarıyorum bravo bana yani kalsiyum patlaması var herhalde
Benimki dış ağrısından ziyade damağım acıyorgecmıs olsun bende geceden berı dıs agrısıyla ugrasıyorum mesaı bıtsın hemen dıscıye gıdıcem bu arada agrayan dıse karanfıl koyun agrıyı azaltıyor bı arkadasımda kekık yagını kulak cubuguna damlat agrıyan dısın uzerınde beklet dedı bılgınız olsun
Hmmm sade maden suyunuda denedim ama pek fayda ettiğini düşünmüyorum 5 gün boyunca sürekli içtim ama ben mi anlamadım acaba??? Toz olanı bilmiyodum ve hapı daha dün aldım malesef 1 tanede kullandım geride veremem tühhh.
Bugün dikkat ettim çok şükür iyiydi şekerim gün boyu ölçtüm.bundan sonra boyle devam etmek lazımbende bu ara doymuyorum ne bulursam mideye güm yani ama kilo da alacak başını gidecek şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda demedi ama bakalım ptesi başka doktora kontrolüm var 1 ekimde de kendi doktoruma ne dicek merak ediyorum bi de artık daha çok kilo alma eğilimliyiz
Gecmış oldunBenimki dış ağrısından ziyade damağım acıyor
Çatı kısmı mı ağrıyoKızlar benimde bel ağrım ve üst bacaklarimin iç kısımları kopacak gibi agriyo sizlerde de varmı.
izindeyken hap kullanmadan sadece sade soda içtim her gün hiç kramp olmadı işe başladım hap bile işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?