5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

evet uykuyu bende pek sevmem ama sanırım vucut yoruluyor bazı aksamlar 7 de sızıyorum resmen ilaç verilmiş gibi sanırım vücut bunu istiyor bebeişler bi gelsinde birlikte uyuayız artık

Canım magnezyum eksikliğinden diyolar banada çok oluyo ilacınıda içiyorum malesef çare olmadı, ama azaldı. Doktoruna sor da ilaç verir mutlaka yoksa daha sonraki haftalar daha da sıklaşıyo.
Dun vardi kontrolum biseyim yoktu bugun sabah basladi 3 hafta sonra kontrolum artmassa maden suyuyla idare edeim bari umarim artmaz
Canım magnezyum eksikliğinden diyolar banada çok oluyo ilacınıda içiyorum malesef çare olmadı, ama azaldı. Doktoruna sor da ilaç verir mutlaka yoksa daha sonraki haftalar daha da sıklaşıyo.

Yok cnm sabaha dogru basladi bacak kasilmalarin kramp girio surekli
arkaasın dedıgı gıbı mg eksıklıgı olabılır ben havalar yağmurluya acaba o etkılemıs olabılır mı dıye sordum maden suyu iç ama sade olanlardan bana dr um gazını kacırıp iç demişti

arkaasın dedıgı gıbı mg eksıklıgı olabılır ben havalar yağmurluya acaba o etkılemıs olabılır mı dıye sordum maden suyu iç ama sade olanlardan bana dr um gazını kacırıp iç demişti
Maden suyunu neden kullanıyorsun canım ? Ben gazlı içecek rahatsız eder diye düşündüğümden içmekten kaçınıyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabi

Maden suyunu neden kullanıyorsun canım ? Ben gazlı içecek rahatsız eder diye düşündüğümden içmekten kaçınıyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim tabi
ben gunde 1 madensuyu ıcıyorum mutlaka ılave magnesıum dıasporal verdı dr um rahatladım

gecmıs olsun bende geceden berı dıs agrısıyla ugrasıyorum mesaı bıtsın hemen dıscıye gıdıcem bu arada agrayan dıse karanfıl koyun agrıyı azaltıyor bı arkadasımda kekık yagını kulak cubuguna damlat agrıyan dısın uzerınde beklet dedı bılgınız olsun

Kızlar benimde bel ağrım ve üst bacaklarimin iç kısımları kopacak gibi agriyo sizlerde de varmı.

Benimki dış ağrısından ziyade damağım acıyor

Hmmm sade maden suyunuda denedim ama pek fayda ettiğini düşünmüyorum 5 gün boyunca sürekli içtim ama ben mi anlamadım acaba??? Toz olanı bilmiyodum ve hapı daha dün aldım malesef 1 tanede kullandım geride veremem tühhh.

Bugün dikkat ettim çok şükür iyiydi şekerim gün boyu ölçtüm.bundan sonra boyle devam etmek lazım

Kizlar bacaklarinda damarlari cikan varmi?benim sag bacagimda cok cikdi.hafifde wiwkinlik var.

izindeyken hap kullanmadan sadece sade soda içtim her gün hiç kramp olmadı işe başladım hap bile işe yaramıyor

kefir icin..
ben ilk hamileligimde yogurt yerdim ama kefir icmezdim kramptan cok cektim,magnezyum tabletleri filan asla ise yaramadi.
simdi yine hamileyim,nasipse aralik ortasinda kucagima alicam insallah yavrumu,bu kez cok kefir iciyorum,29. hafta icindeyim belki 2 kere yakaladi kramp o kadar.
kefir cok ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…