5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Şükürler olsun hiç kramp yaşamadım daha ki yüzmeyi hiç bırakmadım tüm yaz boyunca açıldıgımda kramp girecek die cok korkuyordum bol bol yoğurt süt içtim ama bence bünye ile de alakalı birşey

teşekkür ederim. ben magnezyumu 10 haftalıkken kanama ile hastaneye o zamandan beri kullanıyorum ve fayda görmüyorum. kefiri de alıp deneyeyim. süt ürünlerini de yiyemiyordum daha yeni yeni yemeye başladım ama bakalım

geçmiş olsun canım nasıl oldun ?

geçmiş olsun canım nasıl oldun ?
sagol canım dişim apse yapmış dr bişey yapamam dedi eve gidince dişini diş fırcasıyla kanat diş ipinin ucuna düğüm yap öyle geçir diş arandan kanasın ardından karbonatlı suyla gargara yap dedi gecmezse gazı yada hacettepeye git orada kıyafet gıydırerrek rontgen cekıyorlar dedı aksam aglaya aglaya dedıklerını yaptım sımdı daha iyi ama var bıraz agrı dıkkat edın kızlar çok fena diş agrısı bişeyde yapamıyorlar
sagol sordugun ıcın

çok geçmiş olsun tekrardan zor ya zaten diş ağrısı bişeye benzemiyor

ben pek sevmıyorum tadını her markayı içebiliyormuyuz

Benim özellikle sabah kalktigimda sol kasigim çok agiriyor... basamıyorum ilk etapta
aynen benımde inanırmısın küvetten çıkamadım pijamamı bile değiştirmek işkence drlar normal diyor ama ben ayaklarımı eve gıdınce yuksege uzatıyorum bebsler saglıklı gelsınde cekıcez ama resmen perte cıktım ben

Benim özellikle sabah kalktigimda sol kasigim çok agiriyor... basamıyorum ilk etapta
Benimde öyle canım, gece falan ec kalktığımda ilk etapta ayakta durmaya çalışıyorum sonra yavaş yavaş adım atıyorum fena bi ağrı saplanıyo resmen oraya. Baya zorr pantalon pijama çorap bile zor giymeye başladım. Sol bacağımı kendime doğru çekemiyorum hiç. Senindemi bu şekilde??

benımkı bu sekılde:)))

ankarada yaşayanlara bir sorum olacak
hastane odası için süs arıyorum acaba aranızda lan oldumu nereden aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…