Şükürler olsun hiç kramp yaşamadım daha ki yüzmeyi hiç bırakmadım tüm yaz boyunca açıldıgımda kramp girecek die cok korkuyordum bol bol yoğurt süt içtim ama bence bünye ile de alakalı birşey
kefir icin..
ben ilk hamileligimde yogurt yerdim ama kefir icmezdim kramptan cok cektim,magnezyum tabletleri filan asla ise yaramadi.
simdi yine hamileyim,nasipse aralik ortasinda kucagima alicam insallah yavrumu,bu kez cok kefir iciyorum,29. hafta icindeyim belki 2 kere yakaladi kramp o kadar.
kefir cok ise yariyor.
teşekkür ederim. ben magnezyumu 10 haftalıkken kanama ile hastaneye o zamandan beri kullanıyorum ve fayda görmüyorum. kefiri de alıp deneyeyim. süt ürünlerini de yiyemiyordum daha yeni yeni yemeye başladım ama bakalım
kefir icin..
ben ilk hamileligimde yogurt yerdim ama kefir icmezdim kramptan cok cektim,magnezyum tabletleri filan asla ise yaramadi.
simdi yine hamileyim,nasipse aralik ortasinda kucagima alicam insallah yavrumu,bu kez cok kefir iciyorum,29. hafta icindeyim belki 2 kere yakaladi kramp o kadar.
kefir cok ise yariyor.
aynen benımde inanırmısın küvetten çıkamadım pijamamı bile değiştirmek işkence drlar normal diyor ama ben ayaklarımı eve gıdınce yuksege uzatıyorum bebsler saglıklı gelsınde cekıcez ama resmen perte cıktım ben
Benimde öyle canım, gece falan ec kalktığımda ilk etapta ayakta durmaya çalışıyorum sonra yavaş yavaş adım atıyorum fena bi ağrı saplanıyo resmen oraya. Baya zorr pantalon pijama çorap bile zor giymeye başladım. Sol bacağımı kendime doğru çekemiyorum hiç. Senindemi bu şekilde??
Benimde öyle canım, gece falan ec kalktığımda ilk etapta ayakta durmaya çalışıyorum sonra yavaş yavaş adım atıyorum fena bi ağrı saplanıyo resmen oraya. Baya zorr pantalon pijama çorap bile zor giymeye başladım. Sol bacağımı kendime doğru çekemiyorum hiç. Senindemi bu şekilde??