5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ewet aynen canım. .
Her geçen gün artış gösteriyor, özellikle yorgunsun ertesi gün uyandığımda daha zor basıyorum

korktum şimdi düşününce
Korkma korkma yere çömelemiyorum çömelsemde eşim kaldırıyo çoraplarımı 5 dk zor giydim bugün paçalarımı düzeltemiyorum eşim sağolsun halletti o da olmasa napçam bilmiyorum ve daha 1,5-2 ayım var :)))

benım dogum zaten aralık sonu olacak ocak oetası değil iyi olsunlarda katlanırız

Ben
ankarada yaşayanlara bir sorum olacak
hastane odası için süs arıyorum acaba aranızda lan oldumu nereden aldınız
Ulusta suluhandan aldım canım hatta malzeme aldım kendim yapıyorum yapılmış da satıyolar mutlaka bak derim seçenek çok fiyatlar da uygun

Ben
ankarada yaşayanlara bir sorum olacak
hastane odası için süs arıyorum acaba aranızda lan oldumu nereden aldınız
Ulusta suluhandan aldım canım hatta malzeme aldım kendim yapıyorum yapılmış da satıyolar mutlaka bak derim seçenek çok fiyatlar da uygun

Kızlar kızımı gördük bugün elleriyle yüzünü kapattığı için onu göremedik .yolda bi de o kadar söyledim kızım yüzünü göster bize poz ver diye ama nafile. Çok şükür çok ıyıymısız kontrol 3 hafta sonra artık sıklasıyor

Selam kızlar. bana zaman geçmiyor gibi geliyor size de oluyor mu? 3 ay hiç geçmeyecek gibi sanki

pazartesi günü benimde randevum var bakalım beni ne zamana çağıracak.çok merak ediyorum nasıl iyimi diyee

Benimkide arkasını dönmüştü resim alamadık çok üzüldüm neye benziyor şu an çok merak ediyorum umarım bi daha ki sefere görürüm

Bi dogsalar.... ozletıyorlar
canım benimkide resmen iki eliyle yüzünü kapatmıştı ve sedyeye sırt üstü yatınca sağ leğen kemiğimin oradaydı kafası, düşün artık doktor azcııkk sarstı bebişimi ee mecburen elleri çekmek zorunda kaldı ama tek eli yine yüzünün yanındaydı ve sonuç buuu erkekim benim

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…