- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
Benimde öyle canım, gece falan ec kalktığımda ilk etapta ayakta durmaya çalışıyorum sonra yavaş yavaş adım atıyorum fena bi ağrı saplanıyo resmen oraya. Baya zorr pantalon pijama çorap bile zor giymeye başladım. Sol bacağımı kendime doğru çekemiyorum hiç. Senindemi bu şekilde??
benımkı bu sekılde:)))
Evet canım bazen eşim engelliye benziyosun diyoo o derece yanii :))Ewet aynen canım. .
Her geçen gün artış gösteriyor, özellikle yorgunsun ertesi gün uyandığımda daha zor basıyorum
biliyorum canım belirtilerde önden gidiyorumCanım senin hamilelik takviminde 24 haftalıksın 30. haftada daha beter olucak dost acı söylerr Allah yardımcımız olsun
korktum şimdi düşününceCanım senin hamilelik takviminde 24 haftalıksın 30. haftada daha beter olucak dost acı söylerr Allah yardımcımız olsun
Korkma korkmakorktum şimdi düşününce
benım dogum zaten aralık sonu olacak ocak oetası değil iyi olsunlarda katlanırızKorkma korkmayere çömelemiyorum çömelsemde eşim kaldırıyo çoraplarımı 5 dk zor giydim bugün paçalarımı düzeltemiyorum eşim sağolsun halletti o da olmasa napçam bilmiyorum ve daha 1,5-2 ayım var :)))
Ulusta suluhandan aldım canım hatta malzeme aldım kendim yapıyorum yapılmış da satıyolar mutlaka bak derim seçenek çok fiyatlar da uygunankarada yaşayanlara bir sorum olacak
hastane odası için süs arıyorum acaba aranızda lan oldumu nereden aldınız
Ulusta suluhandan aldım canım hatta malzeme aldım kendim yapıyorum yapılmış da satıyolar mutlaka bak derim seçenek çok fiyatlar da uygunankarada yaşayanlara bir sorum olacak
ankarada yaşayanlara bir sorum olacak
pazartesi günü benimde randevum var bakalım beni ne zamana çağıracak.çok merak ediyorum nasıl iyimi diyeeKızlar kızımı gördük bugün elleriyle yüzünü kapattığı için onu göremedik .yolda bi de o kadar söyledim kızım yüzünü göster bize poz ver diye ama nafile. Çok şükür çok ıyıymısız kontrol 3 hafta sonra artık sıklasıyor
Bana da çabuk geciyo gibi geliyo.doğumdan korkuyorum ondan böyle hızlı geciyo gibi geliyo bana sanırım :)Selam kızlar. bana zaman geçmiyor gibi geliyor size de oluyor mu? 3 ay hiç geçmeyecek gibi sanki
Teşekkürler bı enerjı toplayayım halledıcemBen
Ulusta suluhandan aldım canım hatta malzeme aldım kendim yapıyorum yapılmış da satıyolar mutlaka bak derim seçenek çok fiyatlar da uygun
Ayy çok güzel yaa sıpam. Elleriyle yüzünü kapatmış resmenpazartesi günü benimde randevum var bakalım beni ne zamana çağıracak.çok merak ediyorum nasıl iyimi diyee
Maşallah kuzuyaAyy çok güzel yaa sıpam. Elleriyle yüzünü kapatmış resmenaz kalmış kontrole şimdi vakit geçmez 3 hafta
Bi dogsalar.... ozletıyorlarMaşallah kuzuyaiple çekiyorum şu kontrolleri yaa
Bi dogsalar.... ozletıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?