5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Maşallah çok tatlı

Oyyy kuzum masallah siyah beyaz biraz netti renklıye geçince hiç görünmüyordu doktor çok ugrastı ama olmadı. Napalım sağlık olsun 3 hafta sonra ınsallah

kızlar geceleri uyuyamıyor insan yaa

Neden antibiyotik veripp iltihabi kurutmayi denemediler ben dis bile cektirdim ozel bir durum mu var yoksa siz mi istemediniz

Neden antibiyotik veripp iltihabi kurutmayi denemediler ben dis bile cektirdim ozel bir durum mu var yoksa siz mi istemediniz
Sanırım cesaret edemedi çünkü Dr dan izin yazısı akdıdız mı dedi ben iş çıkışı acele gittşgımden alamamıstım

Benimkide arkasını dönmüştü resim alamadık çok üzüldüm neye benziyor şu an çok merak ediyorum umarım bi daha ki sefere görürüm
kontrole yeni mi gittiniz
bebeğin kilosu ne kadar

Kızlar bugün bursadaydım, oğlumun toptancı amcalarını ziyarete gittik, gitmişken tümm eşyalarınıda aldık çifter çifter bu akşam hepsini bi açayım daa fotolarını çekip çekip koyarım teyzoşlarına liste yapmıştımm bide giderkenn nerdeeee unutmuşum yanıma almayı ama oraya gidince hepsini hatırlıosunuz merak etmeyinn

Ankara'da da öyle toptan alınabilecek bi yer varsa tavsiye edebileceğiniz söyleyin kızlar çalışıyorum hiç gezmeye enerjim kalmıyor gidip herseyi toptan almak istiyorum

kızlar napıyorsunuz keyifler nasıl benim keyfim hiç yokkkdurduğum terde ağlamamak için zor tutuyorum kendimii

Ankara'da da öyle toptan alınabilecek bi yer varsa tavsiye edebileceğiniz söyleyin kızlar çalışıyorum hiç gezmeye enerjim kalmıyor gidip herseyi toptan almak istiyorum
Canım ben cıkrıkcıkar yokusuna gittim seçenek çok fiyatlar uygun artı çok hoş bi atmosferi var mesela ne alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…