Maşallah çok tatlıcanım benimkide resmen iki eliyle yüzünü kapatmıştı ve sedyeye sırt üstü yatınca sağ leğen kemiğimin oradaydı kafası, düşün artık doktor azcııkk sarstı bebişimi ee mecburen elleri çekmek zorunda kaldı ama tek eli yine yüzünün yanındaydı ve sonuç buuu erkekim benim
Sağol canımmMaşallah çok tatlı
Oyyy kuzum masallah siyah beyaz biraz netti renklıye geçince hiç görünmüyordu doktor çok ugrastı ama olmadı. Napalım sağlık olsun 3 hafta sonra ınsallahcanım benimkide resmen iki eliyle yüzünü kapatmıştı ve sedyeye sırt üstü yatınca sağ leğen kemiğimin oradaydı kafası, düşün artık doktor azcııkk sarstı bebişimi ee mecburen elleri çekmek zorunda kaldı ama tek eli yine yüzünün yanındaydı ve sonuç buuu erkekim benim
Bende bugun evi temizleyeyim yarın Bakıcam inşallahGunaydin kizlarr ii haftasonlari bizde yarin kizima gardolabi bakicaz insallah
ben düşünmüyorum gülüm.zaten etrafımda bir sürü kişi olucak onlar çekip dururlarKızlar doğumda fotoğrafçı dusunuyomusunuz ?
sagol canım dişim apse yapmış dr bişey yapamam dedi eve gidince dişini diş fırcasıyla kanat diş ipinin ucuna düğüm yap öyle geçir diş arandan kanasın ardından karbonatlı suyla gargara yap dedi gecmezse gazı yada hacettepeye git orada kıyafet gıydırerrek rontgen cekıyorlar dedı aksam aglaya aglaya dedıklerını yaptım sımdı daha iyi ama var bıraz agrı dıkkat edın kızlar çok fena diş agrısı bişeyde yapamıyorlar
sagol sordugun ıcın
Neden antibiyotik veripp iltihabi kurutmayi denemediler ben dis bile cektirdim ozel bir durum mu var yoksa siz mi istemedinizsagol canım dişim apse yapmış dr bişey yapamam dedi eve gidince dişini diş fırcasıyla kanat diş ipinin ucuna düğüm yap öyle geçir diş arandan kanasın ardından karbonatlı suyla gargara yap dedi gecmezse gazı yada hacettepeye git orada kıyafet gıydırerrek rontgen cekıyorlar dedı aksam aglaya aglaya dedıklerını yaptım sımdı daha iyi ama var bıraz agrı dıkkat edın kızlar çok fena diş agrısı bişeyde yapamıyorlar
sagol sordugun ıcın
Sanırım cesaret edemedi çünkü Dr dan izin yazısı akdıdız mı dedi ben iş çıkışı acele gittşgımden alamamıstımNeden antibiyotik veripp iltihabi kurutmayi denemediler ben dis bile cektirdim ozel bir durum mu var yoksa siz mi istemediniz
Geçmiyor günlerBana da çabuk geciyo gibi geliyo.doğumdan korkuyorum ondan böyle hızlı geciyo gibi geliyo bana sanırım :)
:))) bende fiyat araştırması yapiyorum bakim uygunsa bulursam dusunuyorumben düşünmüyorum gülüm.zaten etrafımda bir sürü kişi olucak onlar çekip dururlar
kontrole yeni mi gittinizBenimkide arkasını dönmüştü resim alamadık çok üzüldüm neye benziyor şu an çok merak ediyorum umarım bi daha ki sefere görürüm
İnşallah canım 3 hafta sonra görürsün kuzunu.Oyyy kuzum masallah siyah beyaz biraz netti renklıye geçince hiç görünmüyordu doktor çok ugrastı ama olmadı. Napalım sağlık olsun 3 hafta sonra ınsallah
Canım ben cıkrıkcıkar yokusuna gittim seçenek çok fiyatlar uygun artı çok hoş bi atmosferi var mesela ne alacaksınAnkara'da da öyle toptan alınabilecek bi yer varsa tavsiye edebileceğiniz söyleyin kızlar çalışıyorum hiç gezmeye enerjim kalmıyor gidip herseyi toptan almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?