Noldu ki kuzum? Ben çok iyiyim uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm çok iyi geldıkızlar napıyorsunuz keyifler nasıl benim keyfim hiç yokkkdurduğum terde ağlamamak için zor tutuyorum kendimii
hiçç iyi değilimmNoldu ki kuzum? Ben çok iyiyim uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm çok iyi geldı
O duyguyu bilirim çok berbat bi şey neyseki 3 ay sürdü benim. Ama sağlıklı olsunlar yeter kuzucunla gezersınhiçç iyi değilimmmoral sıfır dokunsan ağlicak pozisyondayım.ben uzun zamandır öyle ortam kuramadım her gittiğimde dr sürekli yat dinlen hareket etme falan diye diye eve kamp kurdum.hamile kaldığımdan bu yana sadece bayramda çıkmışım dışarı o da ilk gün onun dışında 7 aydır hastane ev arası mekik dokumuşum
inşallah gülüm yaa psikolojim bozulunca gece uykuda tutmuyor bu defa kafamda felaket senaryosu çiziyorum.bebeğime bişey olur mu kucağıma alabilecekmiyim diye. etraftaki çoğu kişi abuk subuk yorum yapıyor onlara takılıyor kafamO duyguyu bilirim çok berbat bi şey neyseki 3 ay sürdü benim. Ama sağlıklı olsunlar yeter kuzucunla gezersın
Hayırdırkızlar napıyorsunuz keyifler nasıl benim keyfim hiç yokkkdurduğum terde ağlamamak için zor tutuyorum kendimii
Bebek için battaniye nevresim banyo eşyası benim için doğum için gecelik vs bide hastane süsü almam lazımCanım ben cıkrıkcıkar yokusuna gittim seçenek çok fiyatlar uygun artı çok hoş bi atmosferi var mesela ne alacaksın
Pazar açık mı orası biliyormusunuzCanım ben cıkrıkcıkar yokusuna gittim seçenek çok fiyatlar uygun artı çok hoş bi atmosferi var mesela ne alacaksın
Canım bende ilk 3 ay öyleydim çok bunalıyordum çalışan bayan olunca zor geçti aç internetten film izle örgü ör bişilerle oyalan sıkma kendınıhiçç iyi değilimmmoral sıfır dokunsan ağlicak pozisyondayım.ben uzun zamandır öyle ortam kuramadım her gittiğimde dr sürekli yat dinlen hareket etme falan diye diye eve kamp kurdum.hamile kaldığımdan bu yana sadece bayramda çıkmışım dışarı o da ilk gün onun dışında 7 aydır hastane ev arası mekik dokumuşum
dr yatman gerek diye her gidişimde uyarıyor bu hafta acildeki dr da sıkı sıkı tembihledi kaç gündür komşu görmemiş beni geziyor tabi görmez yata yata yağ bağlican doğuramican çık gez ne bakıyon dr a bilmem ne diyor kadın.ben evimin işini yapamıyorum çık gez dolaş diyor Allaha havale ettim ne manyaklar var ya ben yavrumun derdindeyim millet neyin derdinde dedim.o çocuk için günde kaç ilaç alıyorum 5 iğne vuruyorum ben.sinirim tepeme çıktı resmenHayırdır
Allah aşkına ne diyorlarinşallah gülüm yaa psikolojim bozulunca gece uykuda tutmuyor bu defa kafamda felaket senaryosu çiziyorum.bebeğime bişey olur mu kucağıma alabilecekmiyim diye. etraftaki çoğu kişi abuk subuk yorum yapıyor onlara takılıyor kafam
Allah aşkına ne diyorlarinşallah gülüm yaa psikolojim bozulunca gece uykuda tutmuyor bu defa kafamda felaket senaryosu çiziyorum.bebeğime bişey olur mu kucağıma alabilecekmiyim diye. etraftaki çoğu kişi abuk subuk yorum yapıyor onlara takılıyor kafam
Her zaman açık suluhana da yakın ikisini aynı günde halledersin. Bebek kıyafeti için çok uygun mobilya araba falan dersen arka sokağında var. Ama ben sadece kıyafet aldımPazar açık mı orası biliyormusunuz
biraz önce yazdım kuzum.yukarı mesajda hemen.söyleme şekli de ukala ukala konuşuyor.Allahtan korkmuyorlar yaAllah aşkına ne diyorlar
Elalemin dediklerini boşver nedense herkes kadın doğum uzmanı bu zamanda az daha sık dişini bebeşin gelince birlikte gezersiniz örgü örüyormusun bilmiyorum ama bi dene kafanı dağıtırsın bebek ile ilgili endişelerinde haklısın dopuruncaya kadar için benimde rahat etmeyecek düşük tehlikesi atlatmış anneler daha pimpirikli oluyorlar sanırım ev temizliğinide takma bebek bi gelsin halledersin bende sadece yemek bulaşık çamaşır yapıyorum temizlik yok şimdi yapsam ALLAH korusun bişey olsa kendini suçlarım evde otur otur sıkılmışsındır ama sabret aZcıkdr yatman gerek diye her gidişimde uyarıyor bu hafta acildeki dr da sıkı sıkı tembihledi kaç gündür komşu görmemiş beni geziyor tabi görmez yata yata yağ bağlican doğuramican çık gez ne bakıyon dr a bilmem ne diyor kadın.ben evimin işini yapamıyorum çık gez dolaş diyor Allaha havale ettim ne manyaklar var ya ben yavrumun derdindeyim millet neyin derdinde dedim.o çocuk için günde kaç ilaç alıyorum 5 iğne vuruyorum ben.sinirim tepeme çıktı resmen
Ay onlarda alınacak daha al al bitmiyor sabah bi eşimi ikna edeyim de görürsün beni Beşiktaş kazanır inşallahHer zaman açık suluhana da yakın ikisini aynı günde halledersin. Bebek kıyafeti için çok uygun mobilya araba falan dersen arka sokağında var. Ama ben sadece kıyafet aldım
hani bir laf varya bekara karı boşamak kolay diye bazılarına gerçekten öyle oluyor.normalde temizlik hastasıyımdır gün içinde 5 dk durmazdım ama dip bucak yapamıyorum daha doğrusu yapmmıyorum bişey olsa Allah korusun kendimi suçlarım diye.Rabbim sağsağlim nasip etsin inşallah yavrularımızıElalemin dediklerini boşver nedense herkes kadın doğum uzmanı bu zamanda az daha sık dişini bebeşin gelince birlikte gezersiniz örgü örüyormusun bilmiyorum ama bi dene kafanı dağıtırsın bebek ile ilgili endişelerinde haklısın dopuruncaya kadar için benimde rahat etmeyecek düşük tehlikesi atlatmış anneler daha pimpirikli oluyorlar sanırım ev temizliğinide takma bebek bi gelsin halledersin bende sadece yemek bulaşık çamaşır yapıyorum temizlik yok şimdi yapsam ALLAH korusun bişey olsa kendini suçlarım evde otur otur sıkılmışsındır ama sabret aZcık
Aynen hiç yapma bırak seninki tembellikten değil tamamen sağlık durumlarından ağzı olan konuşuyor hiç kimse ya bu kadın hamile hormonları duyguları endişeleri hep değişken azıcık anlayışlı olalım demiyorlar toplum olarak böylemiz artıkhani bir laf varya bekara karı boşamak kolay diye bazılarına gerçekten öyle oluyor.normalde temizlik hastasıyımdır gün içinde 5 dk durmazdım ama dip bucak yapamıyorum daha doğrusu yapmmıyorum bişey olsa Allah korusun kendimi suçlarım diye.Rabbim sağsağlim nasip etsin inşallah yavrularımızı
söyleme uslubu düzgün olsa zoruma gitmezdi aman boşver tarzında konuşuyor dr lardan iyi biliyor sanki.bide öyle aşırı kiloda almadım.kendi gelini 30 kilo almış hamileyken sağlık durumundan da değil tamamen yemekten.sinirimi bozdu akşam akşam Allah görüyor ne diyeyim ki.Aynen hiç yapma bırak seninki tembellikten değil tamamen sağlık durumlarından ağzı olan konuşuyor hiç kimse ya bu kadın hamile hormonları duyguları endişeleri hep değişken azıcık anlayışlı olalım demiyorlar toplum olarak böylemiz artık
Aynen Allah görüyor bebeğide strese sokma salla gitsinsöyleme uslubu düzgün olsa zoruma gitmezdi aman boşver tarzında konuşuyor dr lardan iyi biliyor sanki.bide öyle aşırı kiloda almadım.kendi gelini 30 kilo almış hamileyken sağlık durumundan da değil tamamen yemekten.sinirimi bozdu akşam akşam Allah görüyor ne diyeyim ki.
Hepsini alabilirsin ordan ben çok memnun kaldımBebek için battaniye nevresim banyo eşyası benim için doğum için gecelik vs bide hastane süsü almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?