Seninki de mi beşiktaşlıAy onlarda alınacak daha al al bitmiyor sabah bi eşimi ikna edeyim de görürsün beni Beşiktaş kazanır inşallah
Herkesin etrafında var böyle insanlar mesela benim kvsöyleme uslubu düzgün olsa zoruma gitmezdi aman boşver tarzında konuşuyor dr lardan iyi biliyor sanki.bide öyle aşırı kiloda almadım.kendi gelini 30 kilo almış hamileyken sağlık durumundan da değil tamamen yemekten.sinirimi bozdu akşam akşam Allah görüyor ne diyeyim ki.
Beni yarın götürmesi için mutlaka Beşiktaş kazanmalı çok heves ettim fiyatlarda iyiymiş inşallah gideriz ben hep lcw nin internet sitesinden almıştım hem kargo bedava hem haftalık indirimli ürünler oluyor çalışınca enerjim işte bitiyordu ama samanpazarına hevesim var sağol canımSeninki de mi beşiktaşlıama gittiğinde mutlaka gez pazarlık yap fiyat çok farkedıyor mesela günlük penye battaniye 10 tl havlu 10 tl gayenin hastane çıkışı 10 lu 65 tl verdim bunun gibi fiyatlar fazlası inan gereksiz çıtçıtlı badi 5 tl den fazla verme mesela. Fazla b şey almazsan 300-350 TL'ye hepsini alırsın
Evet seninkide miSeninki de mi beşiktaşlıama gittiğinde mutlaka gez pazarlık yap fiyat çok farkedıyor mesela günlük penye battaniye 10 tl havlu 10 tl gayenin hastane çıkışı 10 lu 65 tl verdim bunun gibi fiyatlar fazlası inan gereksiz çıtçıtlı badi 5 tl den fazla verme mesela. Fazla b şey almazsan 300-350 TL'ye hepsini alırsın
Canım Ankarayı bilmiyorum ama Bursada gidiyorum sürekli hem dükkan ihtiyacımı karşıladım hem bebişiminkini :)))) hep mal almaya giderdim ama bu gidişim çok heycanlıydı çok güzel geçti.Ankara'da da öyle toptan alınabilecek bi yer varsa tavsiye edebileceğiniz söyleyin kızlar çalışıyorum hiç gezmeye enerjim kalmıyor gidip herseyi toptan almak istiyorum
Hayırdır canım yaaa neden bukadar sıkkınsın?? Bak bebişler inşallah yakında kucağımızda olacak inşallah :) nolduki??kızlar napıyorsunuz keyifler nasıl benim keyfim hiç yokkkdurduğum terde ağlamamak için zor tutuyorum kendimii
Ne güzelCanım Ankarayı bilmiyorum ama Bursada gidiyorum sürekli hem dükkan ihtiyacımı karşıladım hem bebişiminkini :)))) hep mal almaya giderdim ama bu gidişim çok heycanlıydı çok güzel geçti.
Ahh canım o psikoloji seni böyle yapıyo ama bebişin için mecbursun canım. Allahtan hastanede falan yatmıyosun bide böyle düşünhiçç iyi değilimmmoral sıfır dokunsan ağlicak pozisyondayım.ben uzun zamandır öyle ortam kuramadım her gittiğimde dr sürekli yat dinlen hareket etme falan diye diye eve kamp kurdum.hamile kaldığımdan bu yana sadece bayramda çıkmışım dışarı o da ilk gün onun dışında 7 aydır hastane ev arası mekik dokumuşum
Canım boşver milletin dediklerini, herkes malesef aynı hamilelik dönemi geçirmiyor. Kimisi hastanede 9 ay boyunca yatıyo kimi mübarek at koşturuyo kimiside bizim gibi arada geziniyo işimizi yapabilsek şükrediyoruz. Hiiiiççç kafanı takma boşver. Bebişin sağlıklı sen iyi ol kafanıda takma.dr yatman gerek diye her gidişimde uyarıyor bu hafta acildeki dr da sıkı sıkı tembihledi kaç gündür komşu görmemiş beni geziyor tabi görmez yata yata yağ bağlican doğuramican çık gez ne bakıyon dr a bilmem ne diyor kadın.ben evimin işini yapamıyorum çık gez dolaş diyor Allaha havale ettim ne manyaklar var ya ben yavrumun derdindeyim millet neyin derdinde dedim.o çocuk için günde kaç ilaç alıyorum 5 iğne vuruyorum ben.sinirim tepeme çıktı resmen
Aminnnn inşallah canım. Hepimizinki sağlıklı sıhhatli gelsinlerde eşyalarını kullanmak nasip olsun :)Ne güzel
Güzel günlerde kullansın bebiş eşyaların inşallah
Diyorum ya işte gülüm oyle böyle geçiyor zaten sürekli evin içindeyim sanki ben çıkıp gezmeyi bilmiyorum doluyor um böyle bazenCanım boşver milletin dediklerini, herkes malesef aynı hamilelik dönemi geçirmiyor. Kimisi hastanede 9 ay boyunca yatıyo kimi mübarek at koşturuyo kimiside bizim gibi arada geziniyo işimizi yapabilsek şükrediyoruz. Hiiiiççç kafanı takma boşver. Bebişin sağlıklı sen iyi ol kafanıda takma.
Cokk beğendim gülüm Rabbim ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin insallah.çok güzel şeyler almissinKızlar bebişime aldıklarımın bazıları, zıbınları tek altları ve ikili takımları hepsinden 5 er tane falan anca diye düşündüm ama en hoşuma gidenler bunlarrr :))))
Doğru canım insan belli bi süreden sonra bunalıyor ve bu hamilelik hormonları insanı çileden çıkarıyo. Ama geçicek bu zamanlar inşallah. Bebeğin doğduğu zaman bu günleri hatırlamıcaksın bile diyolar inşallah öyle olur.Diyorum ya işte gülüm oyle böyle geçiyor zaten sürekli evin içindeyim sanki ben çıkıp gezmeyi bilmiyorum doluyor um böyle bazen
İnşallah canım ona bişey olurmu korkusuda çok huzursuz ediyor sununda farkindayim ki olacak olana engel de olamıyor insan.Allah a emanet YavrularımızDoğru canım insan belli bi süreden sonra bunalıyor ve bu hamilelik hormonları insanı çileden çıkarıyo. Ama geçicek bu zamanlar inşallah. Bebeğin doğduğu zaman bu günleri hatırlamıcaksın bile diyolar inşallah öyle olur.
Evet neyseki son anda beraberliği yakaladılarEvet seninkide mi)
Güzel günlerde kullansın insallahKızlar bebişime aldıklarımın bazıları, zıbınları tek altları ve ikili takımları hepsinden 5 er tane falan anca diye düşündüm ama en hoşuma gidenler bunlarrr :))))
Sağol canım inşallahGüzel günlerde kullansın insallah
Kaç kg mis gülüm iri dedibugun Bebişimizi gördük doktorumuz ebemiz doğum şekline göre neler yapacagımızı anlattılar :) hastahanede kalıcamız oda modellerine baktım bebişimiz biraz iri belki sezeryan olur dedi doktorumuz oğluşumuz yüzünü göstermedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?