5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ay onlarda alınacak daha al al bitmiyor sabah bi eşimi ikna edeyim de görürsün beni Beşiktaş kazanır inşallah
Seninki de mi beşiktaşlı ama gittiğinde mutlaka gez pazarlık yap fiyat çok farkedıyor mesela günlük penye battaniye 10 tl havlu 10 tl gayenin hastane çıkışı 10 lu 65 tl verdim bunun gibi fiyatlar fazlası inan gereksiz çıtçıtlı badi 5 tl den fazla verme mesela. Fazla b şey almazsan 300-350 TL'ye hepsini alırsın

Herkesin etrafında var böyle insanlar mesela benim kv

Beni yarın götürmesi için mutlaka Beşiktaş kazanmalı çok heves ettim fiyatlarda iyiymiş inşallah gideriz ben hep lcw nin internet sitesinden almıştım hem kargo bedava hem haftalık indirimli ürünler oluyor çalışınca enerjim işte bitiyordu ama samanpazarına hevesim var sağol canım

Evet seninkide mi )

Ankara'da da öyle toptan alınabilecek bi yer varsa tavsiye edebileceğiniz söyleyin kızlar çalışıyorum hiç gezmeye enerjim kalmıyor gidip herseyi toptan almak istiyorum
Canım Ankarayı bilmiyorum ama Bursada gidiyorum sürekli hem dükkan ihtiyacımı karşıladım hem bebişiminkini :)))) hep mal almaya giderdim ama bu gidişim çok heycanlıydı çok güzel geçti.

kızlar napıyorsunuz keyifler nasıl benim keyfim hiç yokkkdurduğum terde ağlamamak için zor tutuyorum kendimii
Hayırdır canım yaaa neden bukadar sıkkınsın?? Bak bebişler inşallah yakında kucağımızda olacak inşallah :) nolduki??

Canım Ankarayı bilmiyorum ama Bursada gidiyorum sürekli hem dükkan ihtiyacımı karşıladım hem bebişiminkini :)))) hep mal almaya giderdim ama bu gidişim çok heycanlıydı çok güzel geçti.
Ne güzel
Güzel günlerde kullansın bebiş eşyaların inşallah

Ahh canım o psikoloji seni böyle yapıyo ama bebişin için mecbursun canım. Allahtan hastanede falan yatmıyosun bide böyle düşün

Canım boşver milletin dediklerini, herkes malesef aynı hamilelik dönemi geçirmiyor. Kimisi hastanede 9 ay boyunca yatıyo kimi mübarek at koşturuyo kimiside bizim gibi arada geziniyo işimizi yapabilsek şükrediyoruz. Hiiiiççç kafanı takma boşver. Bebişin sağlıklı sen iyi ol kafanıda takma.

Kızlar bebişime aldıklarımın bazıları, zıbınları tek altları ve ikili takımları hepsinden 5 er tane falan anca diye düşündüm ama en hoşuma gidenler bunlarrr :))))

Eklentiler

• image.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 46
Diyorum ya işte gülüm oyle böyle geçiyor zaten sürekli evin içindeyim sanki ben çıkıp gezmeyi bilmiyorum doluyor um böyle bazen

Kızlar bebişime aldıklarımın bazıları, zıbınları tek altları ve ikili takımları hepsinden 5 er tane falan anca diye düşündüm ama en hoşuma gidenler bunlarrr :))))
Cokk beğendim gülüm Rabbim ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin insallah.çok güzel şeyler almissin

Diyorum ya işte gülüm oyle böyle geçiyor zaten sürekli evin içindeyim sanki ben çıkıp gezmeyi bilmiyorum doluyor um böyle bazen
Doğru canım insan belli bi süreden sonra bunalıyor ve bu hamilelik hormonları insanı çileden çıkarıyo. Ama geçicek bu zamanlar inşallah. Bebeğin doğduğu zaman bu günleri hatırlamıcaksın bile diyolar inşallah öyle olur.

İnşallah canım ona bişey olurmu korkusuda çok huzursuz ediyor sununda farkindayim ki olacak olana engel de olamıyor insan.Allah a emanet Yavrularımız

bugun Bebişimizi gördük doktorumuz ebemiz doğum şekline göre neler yapacagımızı anlattılar :) hastahanede kalıcamız oda modellerine baktım bebişimiz biraz iri belki sezeryan olur dedi doktorumuz oğluşumuz yüzünü göstermedi bize

Kaç kg mis gülüm iri dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…