5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ay ne güzel ya benimki hala doğumdan bahsetmiyor hiç çok rahat sanki o konuda ben çatlıyorum meraktan. soramıyorum da sorsam daha belli olmaz doğum şekli diyecek kendi kendime kurup sinirleniyorum yok karnıma bastırtmam yok kesi istemiyorum diye

Kızlar bebişime aldıklarımın bazıları, zıbınları tek altları ve ikili takımları hepsinden 5 er tane falan anca diye düşündüm ama en hoşuma gidenler bunlarrr :))))
Hepsi çok güzel güle güle kullansın banyo setine bayıldım kıyafetlerin ordaki yuvarlak sey emzırme yastığımı cdnım

Hepsi çok güzel güle güle kullansın banyo setine bayıldım kıyafetlerin ordaki yuvarlak sey emzırme yastığımı cdnım
Sağol canım inşallah kullanır :))) banyo setini bende sevdim içine bide sünger yatak aldım ohh miss gibi bıcı bıcı :))) evet canım yuvarlak olan emzirme yastığı az daha büyük istedim ama bu boy vardı bende aldım dün akşam denedim göbeğimden pek yerleşmedi ama kullanışlı bişeye benziyo. Abimin eşi çok kullandı emzirme yastığını çok rahatlık dedi bende istiyodum zaten aldım.

İyii olmuş canım en azından aklına takılmaz artık ne nasıl diye. Ama okadar heycanla gidiyosunuz bebişleri görmeye göstermiyolar yüzlerini çok fenalar şimdiden. Anne babadan saklanır mı yüz?? yeterki sağlıklı olsunlar doğsunlarda her saat bakarız yüzlerine :)

Bende kararsız kalmıştım acaba gerek var mı diye alayım o zaman bende bebişler bol bol emsinde

Arkadaşlar herkese iyi pazarlar dun 100 mg lık şeker yüklemem vardı 3 kere alınan kanların 3 ü de yüksek çıktı yarın endokrinolojiye muayene olacağım canım çok sıkkın çok ağladım bebeğim etkilenmiş midir diye dün akşamdan beri de hareketlerinde yavaşlama var çok korkuyorum...50 mg lık yükleme den sonra şekeri tamamen çıkardım hayatımdan...böyle bir durumla karşılaşan var mı yükleme mi bebeğimi etkiledi acaba diye kendi kendimi yiyorum akşamdan beri uyuyamadım da hiç...

canım kaç çıktı sonuçlar.bende şeker hastasıyım ve bazen insülin kullanmama rağmen yükseliyor bazen 240 olduğu oluyor bazen 180 lerde oluyor bende koştur koştur gittim dahiliyeye dr sakinleştirdi beni ben tedaviyle falan olduğunu da söyleyince baya ilgilendi yükselmese iyi dedi ama bundan da korkma bu kadar dedi.kadın doğumcular şeker konusunda çok korkutuyorlar ama dahiliye drları daha rahat bu konuda.kadın doğumcu hemen felaket senaryosu çıkarabiliyor bazı şeylerden.dahiliyeye gidince bak seni nasıl rahatlatacak.şekeri çıkarmışsın zaten hayatından meraklanma sen.

Kızlar bişi sorcam bebek kıyafetlerini ne ile nasıl yıkadınız marketlerdeki deterjanlara güvendiniz mi
canım ben yumoş aldım yumoş kulanıcam.şu an kullanılmadığı için ama bebiş doğunca ne kullanırım bilmiyorum

Canım açlık 79 1.saat 196 2.saat 182 3.saat 156 çok endişeliyim benim de zor oldu zaten çok korkuyorum bir de bebeğimin hareketleri azaldı daha aşağılarda benim stresimden mi etkilendi bilmiyorum inşallah yarın güzel şeyler duyarım çok teşekkürler cevabın için acaba insülin mi başlarlar diyet mi verirler?

yok gülüm hareketi tamamen sana psikolojik öyle gelmiştir açlığın normal toklukta sıkıntı var büyük ihtimal diyet verir sana.insülin vereceğini sanmıyorum velev ki verdi insülinden korkma hiç kıl kadar ucu var şurda kaç ay kaldı ki bir de.sen zaten yediklerine dikkat edince kendiliğinden düşer.benimki kronik anne karnından şeker hastası olarak dünyaya gelmişim ben annem insülin diyet nerdee hak getire bu da benim şanssızlığım.kronik olduğu için benimki bazen çıkıveriyor 200 lere elim ayağıma dolaşıyor ama elden ne gelir Allaha emanet

Ah canım benim buna şükür Rabb'im bize evlat bağışladı olsun ne gelirse başımız gözümüz üstüne...bakalım ne diyecek yarın insan hiç hissetmez mi ben hissetmedim işte demek ki gizliden gizliye yükseliyormuş...dün hastanede birini gördüm diyor ben bi oturuşta yaş pastayı bitiriyorum ben bi dilim yiyemem şekeri onun normal çıktı benim yüksek...zaten troid hastasıyım endokrinolojiye kombine alayım diyorum artık..Allah razı olsun rahatladım sen yazınca...

Allah senden de razı olsun gülüm ferah tut sen içini.benimde kadın doğuma randevum var yarın inş iyidir kuzumbenin etrafımdakiler şeker hastası olduğum halde amaan ye gitsin nolacak bişey olmaz diyolar şans işte koca bayram geçti 1 çikolata atmadım ağzıma yeter ki yavrum iyi olsun diye.yarın dahiliye daha da iyi rahatlatır seni merak etme

Ben kv deyim suremın dolmasını bekliyorum sonra anneme gıdıcez. Nasıl oldun?
ammannn kv deme kaç gündür gelmedi adını söyleyince geliveriyor.hayır insan olsa baştac ama kadın derler ya şeytandan 25 gün önce doğmuş aynen öyletüm gün meryem surasini okudum 3 kes yasin okudum yüreğime ferahlık gelsin sabrım gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…