Yok iri demedi Can'ım normal dedi sende canını hiç bişeye sıkma hepsi gelip geçecek yavrunu kucağına alınca dünya yeniden başlayacak bende bu aralar biraz stresliyim malum sigarayı bırakamadım ve erken doğum yaparmıyım korkum var bi sıkıntım yok çok şükür ama işte hatamı bildiğim için tedirginimkilosu normal miş gülümm nasıl iri diyor anlamadım
erken doğum lorlusu bende de var.keşke bıraksaydın sigaraı gülüm ya en azından doğuma kadar.ben dün şey anladım gülüm bebek iri olduğu için sezeryan dedi diye anladım dün kafam yerinde değil di ki yanlış anladım demekYok iri demedi Can'ım normal dedi sende canını hiç bişeye sıkma hepsi gelip geçecek yavrunu kucağına alınca dünya yeniden başlayacak bende bu aralar biraz stresliyim malum sigarayı bırakamadım ve erken doğum yaparmıyım korkum var bi sıkıntım yok çok şükür ama işte hatamı bildiğim için tedirginim
kendini iyi hissediyorsan sağlık sıkıntın yoksa çıksaydın biraz keşke gülüm kafa arkadaş olunca insan iyi hissediyor kafası dağılıyorBende evde pinekliyırum
Ben de günde 1-2 içiyorum 1 mg olandanYok iri demedi Can'ım normal dedi sende canını hiç bişeye sıkma hepsi gelip geçecek yavrunu kucağına alınca dünya yeniden başlayacak bende bu aralar biraz stresliyim malum sigarayı bırakamadım ve erken doğum yaparmıyım korkum var bi sıkıntım yok çok şükür ama işte hatamı bildiğim için tedirginim
Keşke senin kadar içsem hiç kafama takmam ben malesef biraz fazla içiyorum çok şükür sağlıklı diyor doktor kendimle aylardır savaşıyorum günde 2,5 paket sigara içen insandım ben şimdi 7-8 tane içiyorum ama keşke senin gibi 2 tane içebilsem çok kızıyorum kendime ama yapamıyorum işte kahretsinBen de günde 1-2 içiyorum 1 mg olandaniçim hiç rahat etmese de vicdan azabı da çeksem tam olarak kurtulamadim bir turlu bir de şeker çıktı diyete başladım artık daha da zorlaniyorum sigara konusunda. Allah hepimizin yardımcısı olsun
gülüm sadece yemeklerden sonra 1 tane izin verseydin kendine keşke eşim hep yemekten sonra fena oluorum sigara içmesem der.günde 3 e indirmiş olurdunKeşke senin kadar içsem hiç kafama takmam ben malesef biraz fazla içiyorum çok şükür sağlıklı diyor doktor kendimle aylardır savaşıyorum günde 2,5 paket sigara içen insandım ben şimdi 7-8 tane içiyorum ama keşke senin gibi 2 tane içebilsem çok kızıyorum kendime ama yapamıyorum işte kahretsin
çokk farklı bişey yapıyorum şuan gülümm evde pinekliyorummKizlarrr napionuzzz
benim kontrol salı günüydü 1100 gram dı10 gün oldu gideli kilosu 1286 herşey normal sesi canım
Allah kabul etsin canım. Benimki bi şey yapmıyo ama işte adı kvammannn kv demekaç gündür gelmedi adını söyleyince geliveriyor.hayır insan olsa baştac ama kadın derler ya şeytandan 25 gün önce doğmuş aynen öyle tüm gün meryem surasini okudum 3 kes yasin okudum yüreğime ferahlık gelsin sabrım gelsin diye
keşke benimki öyle olsaydı gülüm başımın ütünde gezdirirdim bana öyleettiki kv nasıl can verecek bilmiyorum.kv nin kıymetini bil o zaman onlardan az kaldıAllah kabul etsin canım. Benimki bi şey yapmıyo ama işte adı kv
Canım 30. haftada benimde 1494 gr dı ve bana doktor ısrarla bu bebek küçük deyip durduu moralim bozuk değilse bile bozuldu, benimkinin bacak boyu 2 hafta geriden gidiyo ama buna takılmıyorum normal gelişimide 1 hafta geride. Çok takma kafaya canım her doktor farklı söylüyo. Benimki daha kaç gr olacakki anlamadım?? Her ultrasonda bu bebek küçük sözüyle başlaması artık alışkanlık oldu kadında. Bende takmıyorum valla her bebekle kıyaslardım ama her bebek aynı değilki. Küçük olsun nolacak sanki sağlıklı olsun şükredelim.benim kontrol salı günüydü 1100 gram dı
karın bölgesi 2 hafta geri dedi bütün moralim alt üst oldu çok ağladım ,tansiyonumu ölçtürüp yanına tekrar gidince ağladığımı farkedip üzülecek bişey yok ağlama falan dedi moral vermeye çalıştı
1 hafta sonra gidicem çağırdı
nette araştırdim bazı yerlerde kilosu normal gözüküyor ama içim rahat değil
Evet canım bol bol sütümüz gelir inşallah. Yalnız dün alırken bi bayanın bebeğide hiç alışamamış kullanmamış yazık. Her bebek sevemiyomuş yastığı. Ben denicem artık belkide alıştırmaylada alakalı olabilir. Ama abin eşi çoklkk kullandı yani.Bende kararsız kalmıştım acaba gerek var mı diye alayım o zaman bende bebişler bol bol emsinde
ben gittiğimde 29+1 di bacak boyu ve kafa ölçümü benim de normal di karın bölgesi sikıntılıydıCanım 30. haftada benimde 1494 gr dı ve bana doktor ısrarla bu bebek küçük deyip durduu moralim bozuk değilse bile bozuldu, benimkinin bacak boyu 2 hafta geriden gidiyo ama buna takılmıyorum normal gelişimide 1 hafta geride. Çok takma kafaya canım her doktor farklı söylüyo. Benimki daha kaç gr olacakki anlamadım?? Her ultrasonda bu bebek küçük sözüyle başlaması artık alışkanlık oldu kadında. Bende takmıyorum valla her bebekle kıyaslardım ama her bebek aynı değilki. Küçük olsun nolacak sanki sağlıklı olsun şükredelim.
Öyle canım doktordan doktora değişiyo kiloları. 30.haftada 3 doktora gittim 1.si prof ayrıntılı baktı 1479 gr çıktı haftasına göre iyi dedi, kafa karın ölçüsü haftasıyla uygundu ama bacak boyu 2 hafta geri çıktı. 3 gün sonra devletteki doktoruma normal randevum vardı bana 1700 gr dedi şaşırdım, bacak boyu ondada 2 hafta geriden çıktı, 2 gün sonra ishal oldum karın kasık ağrım çok vardı acilden kadın doğumcuya sevk ettiler çocukta herhangi bişi varmı diye kadın kilosunun 1494 gr olduğunu ve bebeğimin küçük olduğunu 1 hafta geriden gittiğini falan filan söyledi. Yani 1 hafta içerisindeki farklılıklara bak. Onun için hiiiççç canını sıkma. Sağlıklı olsun yeter. Benim görümcem 2 kilo doğmuş şu an maşallahı var. Allah önce bebeğine bakmak için sana sonra yavruna sağlık sıhhat versin cümlemize :))ben gittiğimde 29+1 di bacak boyu ve kafa ölçümü benim de normal di karın bölgesi sikıntılıydı
kilo eksik olunca takip etmek istedi o zaman 2 hafta sonra gel dedi
senin ki gerçekten normalmiş doktordan doktora değişiyor ortalamalar demekki
o halimi görünce zaten söylediğine pişman olmuştur,üzülecek bişey yok takip edicez sadece dedi
Çıktık zaten bi alışveriş merkezine gidelim kışlık bişiler alalım dedik anam heryer kalabalık üst üste insanlar mal oldum geri geldik ben bu bebişin herseyini internetten alıcam sanırımkendini iyi hissediyorsan sağlık sıkıntın yoksa çıksaydın biraz keşke gülüm kafa arkadaş olunca insan iyi hissediyor kafası dağılıyor
çokk farklı bişey yapıyorum şuan gülümm evde pinekliyorummsen napıyorsun
sürekli alınacaklar listeme bişiler ekliyorum bunuda ekledim sağol canım bebiş kullanmasa bile ben kullanırımEvet canım bol bol sütümüz gelir inşallah. Yalnız dün alırken bi bayanın bebeğide hiç alışamamış kullanmamış yazık. Her bebek sevemiyomuş yastığı. Ben denicem artık belkide alıştırmaylada alakalı olabilir. Ama abin eşi çoklkk kullandı yani.
canım ben de dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım güveniyorum sorun olacağını düşünmüyorumKızlar bişi sorcam bebek kıyafetlerini ne ile nasıl yıkadınız marketlerdeki deterjanlara güvendiniz mi
hacışakir ile yıkayalım dedi annemKızlar bişi sorcam bebek kıyafetlerini ne ile nasıl yıkadınız marketlerdeki deterjanlara güvendiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?