5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım ben de aynı durumdayım hala bırakmaya çabalıyorum işkence oluyor bana yalnız değilsin. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri de bu stresli günler geride kalır.

Bence hiç içini sıkma çok düşük değil kilosu tahin pekmez ve muz ye bol bol direk bebeğe kilo oluyormuş içini ferah tut sağlıklı olsun zayıf olsun ne olacak ki

hayırlı sabahlar güzel anneler ... nasılsınız ? hayırlı haftalar olsun inşallah.

çok yoğun bi haftasonu geçirdim ve bebeğimin bi çok ihtiyacını aldım

g_mutlu aldıklarını güle güle kullanın canım.

asya_01 millet çok konuşuyor canım ya takma. işleri güçleri yok sana konuşuyorlar.

inşallah hepimiz sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız

kızlar bulgur da direk bebeğe kilo yapıyormuş televizyonda öyle duymuştum. aklınızda bulunsun hem daha faydalıymış

Günaydın tatlım herkese mutlu bi hafta olsun inşallah
Çok sağol canım inşallah güzel günlerde kullanırız Yeni doğanda ıvır zıvır çok oluyo onları hallettimmi işin büyük kısmı bitmiş oluyo zaten. Ben sanırım fazla fazla aldım birsürü eşyası oldu ama Allah nasip ederse kullanıcaz hepsini senin aldıklarında hayırlı olsun bebişlerimiz sağ salim gelsinlerde kullanalım bursa da yeni açılan yere gidebildin mi? Ben de bursadaydım ama hem kendime hem dükkana alışveriş yapınca ve kapalı çarşıya girince saat akşam 8 oldu bidaha da gitmedim.

Bence hiç içini sıkma çok düşük değil kilosu tahin pekmez ve muz ye bol bol direk bebeğe kilo oluyormuş içini ferah tut sağlıklı olsun zayıf olsun ne olacak ki
Canım onları bende duydum birde yeni öğrendim bal şerbeti hazırlanıp içiliyomuş, 1 bardak ılık suya 1-2 yemek kaşığı bal koyup içince direk bebişe kilo yapıomuş. Daha denemedim ama denicemm. Kaşar peyniride acayip kilo yapıomuş.

bende bissürü şey aldım. inşallah kullanıcaz canım benim. gittim evet hepsini oradan aldım 7 bin küsür tutuyordu 4 küsüre aldık hepsini taksitli fotoğraflarını koyucam

kızlar bişi sorcam aranızda gebelikten sonra gece horlamaya başlayanınız var mı gece bi kalktım benım koca yatakda yok yine gecen haftalarda da olmuştu çok horladıgımdan salona kacmıs bıde benı uyandırıp horluyosun demış bende ben degıl bebek horluyo demısın normal mı bu sıze de oldu mu

inşallah canım ya evet hayırlısı ile önce seninki gelsin sonra bizimkiler sıradan gelecek :)

guzel gunlerde kullansın bebıs ınsallah sorması ayıp bebk odasını ne kadara aldınız fotografdakı hersey varmı

canım biz hepsini toptan bi mağazadan aldık 2,500 TL yada daha aza geldi toplu indirim aldık kesin bişey demiyim şimdi. tek kitaplığı yok diğer askılıklı raf dahil hepsi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…