1670 gram olmuş tatlımKaç kg mis gülüm iri dedi
canım ben de aynı durumdayım hala bırakmaya çabalıyorum işkence oluyor bana yalnız değilsin. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri de bu stresli günler geride kalır.Yok iri demedi Can'ım normal dedi sende canını hiç bişeye sıkma hepsi gelip geçecek yavrunu kucağına alınca dünya yeniden başlayacak bende bu aralar biraz stresliyim malum sigarayı bırakamadım ve erken doğum yaparmıyım korkum var bi sıkıntım yok çok şükür ama işte hatamı bildiğim için tedirginim
Bebek markası sonuçta mantıklı tamamdır sağolun kızlar fikrim olducanım ben de dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım güveniyorum sorun olacağını düşünmüyorum
Bence hiç içini sıkma çok düşük değil kilosu tahin pekmez ve muz ye bol bol direk bebeğe kilo oluyormuş içini ferah tut sağlıklı olsun zayıf olsun ne olacak kibenim kontrol salı günüydü 1100 gram dı
karın bölgesi 2 hafta geri dedi bütün moralim alt üst oldu çok ağladım ,tansiyonumu ölçtürüp yanına tekrar gidince ağladığımı farkedip üzülecek bişey yok ağlama falan dedi moral vermeye çalıştı
1 hafta sonra gidicem çağırdı
nette araştırdim bazı yerlerde kilosu normal gözüküyor ama içim rahat değil
Günaydın tatlım herkese mutlu bi hafta olsun inşallahhayırlı sabahlar güzel anneler ... nasılsınız ? hayırlı haftalar olsun inşallah.
çok yoğun bi haftasonu geçirdim ve bebeğimin bi çok ihtiyacını aldım
g_mutlu aldıklarını güle güle kullanın canım.
asya_01 millet çok konuşuyor canım ya takma. işleri güçleri yok sana konuşuyorlar.
inşallah hepimiz sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız
kızlar bulgur da direk bebeğe kilo yapıyormuş televizyonda öyle duymuştum. aklınızda bulunsun hem daha faydalıymış
Hadi inşallah güzel haberler alırsında hemencik bizede yazarsın canım :)günaydın kızlar randevum var dr a bugün birazdan hazırlanıp çıkacam dua edin benim içinn
hadı bakalım gör bebişinigünaydın kızlar randevum var dr a bugün birazdan hazırlanıp çıkacam dua edin benim içinn
Canım onları bende duydum birde yeni öğrendim bal şerbeti hazırlanıp içiliyomuş, 1 bardak ılık suya 1-2 yemek kaşığı bal koyup içince direk bebişe kilo yapıomuş. Daha denemedim ama denicemm. Kaşar peyniride acayip kilo yapıomuş.Bence hiç içini sıkma çok düşük değil kilosu tahin pekmez ve muz ye bol bol direk bebeğe kilo oluyormuş içini ferah tut sağlıklı olsun zayıf olsun ne olacak ki
Günaydın tatlım herkese mutlu bi hafta olsun inşallah
Çok sağol canım inşallah güzel günlerde kullanırızYeni doğanda ıvır zıvır çok oluyo onları hallettimmi işin büyük kısmı bitmiş oluyo zaten. Ben sanırım fazla fazla aldım birsürü eşyası oldu ama Allah nasip ederse kullanıcaz hepsini senin aldıklarında hayırlı olsun bebişlerimiz sağ salim gelsinlerde kullanalım bursa da yeni açılan yere gidebildin mi? Ben de bursadaydım ama hem kendime hem dükkana alışveriş yapınca ve kapalı çarşıya girince saat akşam 8 oldu bidaha da gitmedim.
Çok güzel canım hepsi Allahım sağ salim kullanmayı nasip etsin inşallah. Oda takımı da güzel, kullanışlı duruyo. Bende arabasını kırmızı aldımm :)) hadi bakalım artık bebişler kaldı bir tek eksik olanEki Görüntüle 1889712 Eki Görüntüle 1889713 Eki Görüntüle 1889714 bunlari aldik kizlar hsonu Bursa dan cok icime sinen bi alisveris oldu hamdolsun
Eki Görüntüle 1889712 Eki Görüntüle 1889713 Eki Görüntüle 1889714 bunlari aldik kizlar hsonu Bursa dan cok icime sinen bi alisveris oldu hamdolsun
Çok güzel canım hepsi Allahım sağ salim kullanmayı nasip etsin inşallah. Oda takımı da güzel, kullanışlı duruyo. Bende arabasını kırmızı aldımm :)) hadi bakalım artık bebişler kaldı bir tek eksik olan
guzel gunlerde kullansın bebıs ınsallah sorması ayıp bebk odasını ne kadara aldınız fotografdakı hersey varmı
hem guzel hemde fıyatı gayet uygun guzel gunlerde kullanın ınsallahcanım biz hepsini toptan bi mağazadan aldık 2,500 TL yada daha aza geldi toplu indirim aldık kesin bişey demiyim şimdi. tek kitaplığı yok diğer askılıklı raf dahil hepsi var
hem guzel hemde fıyatı gayet uygun guzel gunlerde kullanın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?