bende şimdi mi yapsam yoksa dogum ıznıne gecınce mı yapsam karar veremedım iş çok yoruyor bıde alısverıse dermanım kalmıyor ızne ckınca tek bunla ugrasırım dıyorum ama o zamanda hem hava soguyacak hemde ben agırlasıam bılemedımçok teşekkür ederim inşallah :) kış gelip daha da ağırlaşmadan yapmış olduk alışverişimizi
benımde normalde carsmaba seker yuklemem vardı yoguluktan randevu veremıyorlar hastane persnelı oldugumm ıvın hoca aradan bakacak devler ve uns hastanelerı malesef oyle bende sımdı soyle dusunuyorum seker yuklemesını testlerını uns hastanesınde yaptırayım sonucları alayım özeldekı dr uma gıdeyımkızlar geldim ben dr dan adamın kafasına taş mı düşmüştü ne gayet iyi baktı tatilden gelmişti sanırım onun etkisi vardı10 dk yakın baktı ultrasonda cinsiyetini görmeye çalıştı ya bu makinalar kalitesi çok kötü devlet hastanesi şartları dedi ben şekerim den dolayı renkli ultrasona gönderseniz keşke hocam dedim tamam gönderirim dedi cuma günü 10 da renkli ultrasona alıcaklar sonucu öyle göstericem kendi dr uma.gelişimini sordum nasıl hocam dedim iyi dedi yalnız 31 hafta çıkıyor ya bu gebelik takviminde falan dr un verdiği kağıtta 32 hafta 1 gün çıktı
kızlar geldim ben dr dan adamın kafasına taş mı düşmüştü ne gayet iyi baktı tatilden gelmişti sanırım onun etkisi vardı10 dk yakın baktı ultrasonda cinsiyetini görmeye çalıştı ya bu makinalar kalitesi çok kötü devlet hastanesi şartları dedi ben şekerim den dolayı renkli ultrasona gönderseniz keşke hocam dedim tamam gönderirim dedi cuma günü 10 da renkli ultrasona alıcaklar sonucu öyle göstericem kendi dr uma.gelişimini sordum nasıl hocam dedim iyi dedi yalnız 31 hafta çıkıyor ya bu gebelik takviminde falan dr un verdiği kağıtta 32 hafta 1 gün çıktı
evet gülüm ana baba günüydü hastane resmen ama ilgilenmesineçok sevindim hamile kaldığımdan bu yana ilk defa bu kadar uzun ultrason baktı.1798 gr mış kilosu ama benim 1 hafta önde gidiyor hep ya sıkıntı olur mu ki acababenımde normalde carsmaba seker yuklemem vardı yoguluktan randevu veremıyorlar hastane persnelı oldugumm ıvın hoca aradan bakacak devler ve uns hastanelerı malesef oyle bende sımdı soyle dusunuyorum seker yuklemesını testlerını uns hastanesınde yaptırayım sonucları alayım özeldekı dr uma gıdeyım
bende şimdi mi yapsam yoksa dogum ıznıne gecınce mı yapsam karar veremedım iş çok yoruyor bıde alısverıse dermanım kalmıyor ızne ckınca tek bunla ugrasırım dıyorum ama o zamanda hem hava soguyacak hemde ben agırlasıam bılemedım(((
hepimizin öyle gülümgözün aydın canım inşallah sağsağlim kucağına almak nasip olsun
hepimizin öyle gülümRabbim acılarını göstermesin bizlere inşallahh dünyam benim ya şu an mutluluk kaynağım onun iyi olduğunu bilmek
Ayyy canım inşallah bakalım :)))inşallah canım ya evet hayırlısı ile önce seninki gelsin sonra bizimkiler sıradan gelecek :)
Canım gözün aydın çok sevindim 1 hafta gerilik veya ileride olması sıkıntı değil yine kafana takma bunu gayet güzell :)) sıkıntı yapma boşuna keyfini çıkar tatlım :)))hepimizin öyle gülümRabbim acılarını göstermesin bizlere inşallahh dünyam benim ya şu an mutluluk kaynağım onun iyi olduğunu bilmek
inşallahh gülümmçok şükür Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu inşallah kucağımıza da almak nasip olur
sıkıntı varmı diye sordum yok dedi gülüm renkli ultrasona gödermesini istedim iyiki istemişim kızarsada kızsın dedi ama Allahtan bişey demediCanım gözün aydın çok sevindim 1 hafta gerilik veya ileride olması sıkıntı değil yine kafana takma bunu gayet güzell :)) sıkıntı yapma boşuna keyfini çıkar tatlım :)))
Kizima alisveris yaptim cnm bende rabbim herkese yasatsin insallah bu duygulariçokk farklı bişey yapıyorum şuan gülümm evde pinekliyorummsen napıyorsun
Aman canım ya doktora bişey sorarsam kızcakmı diye korkma canım yaaa öyle doktormu olur ne desem bilemedim. Ama iyi geçmesine sevindim canım inşallah sorunsuz doğururz canım hepimiz.sıkıntı varmı diye sordum yok dedi gülüm renkli ultrasona gödermesini istedim iyiki istemişim kızarsada kızsın dedi ama Allahtan bişey demedidoğuma sizmi gireceksiniz dedim inşallah dedi güldü sanırım o girmicek doğuma
İnşallah canım yaaa. Müşterilerimden bi çoğu hamileydi uğruyolar yanıma bebişleri 3 aylık-5 aylık olmuş maşallahları var, sanki benim günlerim geçmiyomuş gibi geliyo onları görünce :)))inşallahh gülümmgünler çabucak geçsin alalım kucağımıza
aminnnn inşallahh ben hergün namazımda yasin okurken tanıdık tanımadık herkes için dua mı ediyorum.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahKizima alisveris yaptim cnm bende rabbim herkese yasatsin insallah bu duygulari
yok canım sıkıntı olmaz bıldıgım kadarıyla zaten usg cıhazı ne kadar guvenlı olabılır kı cıhazdan cıhaza o kadar fark varkı ben hem ozel hem uns hastanesıne gidiyorum üns deki dr bile özeldekı usg cıktımı çok begenmıştı bızımkısı bu kdar modern degıl demıstı uzun bakınca acıklama yapınca cok sevınıyoruz bende oyleyım ıyı haberler almıssın gözun aydınevet gülüm ana baba günüydü hastane resmen ama ilgilenmesineçok sevindim hamile kaldığımdan bu yana ilk defa bu kadar uzun ultrason baktı.1798 gr mış kilosu ama benim 1 hafta önde gidiyor hep ya sıkıntı olur mu ki acaba
sorduğumda dr da öyle dedi zaten şu alete baksana dedi eski tüplü televizyon gibi...ultrasonda bpf fl ac falan varya onlar nedir anlıyormusunuzyok canım sıkıntı olmaz bıldıgım kadarıyla zaten usg cıhazı ne kadar guvenlı olabılır kı cıhazdan cıhaza o kadar fark varkı ben hem ozel hem uns hastanesıne gidiyorum üns deki dr bile özeldekı usg cıktımı çok begenmıştı bızımkısı bu kdar modern degıl demıstı uzun bakınca acıklama yapınca cok sevınıyoruz bende oyleyım ıyı haberler almıssın gözun aydın
ay valla benımde gecmıyor hem sevıyorum hamılelıgı hemde bır an önce vakıt gelsın dogsun ıstıyorum su aralık sonu gelseydı bıİnşallah canım yaaa. Müşterilerimden bi çoğu hamileydi uğruyolar yanıma bebişleri 3 aylık-5 aylık olmuş maşallahları var, sanki benim günlerim geçmiyomuş gibi geliyo onları görünce :)))
canım senın cınsıyet bellı mıydıçok teşekkür ederim inşallah :) kış gelip daha da ağırlaşmadan yapmış olduk alışverişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?