5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar geldim ben dr dan adamın kafasına taş mı düşmüştü ne gayet iyi baktı tatilden gelmişti sanırım onun etkisi vardı10 dk yakın baktı ultrasonda cinsiyetini görmeye çalıştı ya bu makinalar kalitesi çok kötü devlet hastanesi şartları dedi ben şekerim den dolayı renkli ultrasona gönderseniz keşke hocam dedim tamam gönderirim dedi cuma günü 10 da renkli ultrasona alıcaklar sonucu öyle göstericem kendi dr uma.gelişimini sordum nasıl hocam dedim iyi dedi yalnız 31 hafta çıkıyor ya bu gebelik takviminde falan dr un verdiği kağıtta 32 hafta 1 gün çıktı

çok teşekkür ederim inşallah :) kış gelip daha da ağırlaşmadan yapmış olduk alışverişimizi
bende şimdi mi yapsam yoksa dogum ıznıne gecınce mı yapsam karar veremedım iş çok yoruyor bıde alısverıse dermanım kalmıyor ızne ckınca tek bunla ugrasırım dıyorum ama o zamanda hem hava soguyacak hemde ben agırlasıam bılemedım(((

benımde normalde carsmaba seker yuklemem vardı yoguluktan randevu veremıyorlar hastane persnelı oldugumm ıvın hoca aradan bakacak devler ve uns hastanelerı malesef oyle bende sımdı soyle dusunuyorum seker yuklemesını testlerını uns hastanesınde yaptırayım sonucları alayım özeldekı dr uma gıdeyım

gözün aydın canım inşallah sağsağlim kucağına almak nasip olsun

evet gülüm ana baba günüydü hastane resmen ama ilgilenmesineçok sevindim hamile kaldığımdan bu yana ilk defa bu kadar uzun ultrason baktı.1798 gr mış kilosu ama benim 1 hafta önde gidiyor hep ya sıkıntı olur mu ki acaba

iş elbet yoruyor stresi de artısı ama ctesi tatil benim ctesi gittik pazarda dinlendik. doğum iznine 32 de çıkacaksan o zaman da yapabilirsin ben çalışabilir alabilirsem ve çalışabilirsem izinli olduğum zamana hediyeliklerimi almayı evde kendim yapmayı düşünüyorum

hepimizin öyle gülüm Rabbim acılarını göstermesin bizlere inşallahhdünyam benim ya şu an mutluluk kaynağım onun iyi olduğunu bilmek
Canım gözün aydın çok sevindim 1 hafta gerilik veya ileride olması sıkıntı değil yine kafana takma bunu gayet güzell :)) sıkıntı yapma boşuna keyfini çıkar tatlım :)))

Canım gözün aydın çok sevindim 1 hafta gerilik veya ileride olması sıkıntı değil yine kafana takma bunu gayet güzell :)) sıkıntı yapma boşuna keyfini çıkar tatlım :)))
sıkıntı varmı diye sordum yok dedi gülüm renkli ultrasona gödermesini istedim iyiki istemişim kızarsada kızsın dedi ama Allahtan bişey demedidoğuma sizmi gireceksiniz dedim inşallah dedi güldü sanırım o girmicek doğuma

Aman canım ya doktora bişey sorarsam kızcakmı diye korkma canım yaaa öyle doktormu olur ne desem bilemedim. Ama iyi geçmesine sevindim canım inşallah sorunsuz doğururz canım hepimiz.

Kizima alisveris yaptim cnm bende rabbim herkese yasatsin insallah bu duygulari
aminnnn inşallahh ben hergün namazımda yasin okurken tanıdık tanımadık herkes için dua mı ediyorum.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

yok canım sıkıntı olmaz bıldıgım kadarıyla zaten usg cıhazı ne kadar guvenlı olabılır kı cıhazdan cıhaza o kadar fark varkı ben hem ozel hem uns hastanesıne gidiyorum üns deki dr bile özeldekı usg cıktımı çok begenmıştı bızımkısı bu kdar modern degıl demıstı uzun bakınca acıklama yapınca cok sevınıyoruz bende oyleyım ıyı haberler almıssın gözun aydın

sorduğumda dr da öyle dedi zaten şu alete baksana dedi eski tüplü televizyon gibi...ultrasonda bpf fl ac falan varya onlar nedir anlıyormusunuz

İnşallah canım yaaa. Müşterilerimden bi çoğu hamileydi uğruyolar yanıma bebişleri 3 aylık-5 aylık olmuş maşallahları var, sanki benim günlerim geçmiyomuş gibi geliyo onları görünce :)))
ay valla benımde gecmıyor hem sevıyorum hamılelıgı hemde bır an önce vakıt gelsın dogsun ıstıyorum su aralık sonu gelseydı bı
çok teşekkür ederim inşallah :) kış gelip daha da ağırlaşmadan yapmış olduk alışverişimizi
canım senın cınsıyet bellı mıydı

kızlar ultrason kağıdında fl ac bpd falan var ya onları anlıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…