5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

sorduğumda dr da öyle dedi zaten şu alete baksana dedi eski tüplü televizyon gibi...ultrasonda bpf fl ac falan varya onlar nedir anlıyormusunuz
yok canım o degerlerı bende bılmıyorum 6 yılıkılı uclu tarama testı calıstım oradakı degrlerın anlamını bılıyorum bız pek o degerlerle ilgilenmezdık ama dogru bılıyorsam eger kafa capı ıle ılgılı olabılır

cumartesıde esım calısıyor benı oyle yerlere göturecek kımsem yok malesef pek annelerden yana sanslı degılım

kafa boyun falan mış gülüm nette baktım şimdide kaç haftaya uyumlu olduğu galiba karşısındaki değer ama hep farklı çıkmış makinada mesela 30w5d,32w1d falan sende ki ultrason kağıdına bir bakarmısın hepsi aynı hafta mı çıkmış yoksa değişkenlik gösteriyor mu

Aman canım ya doktora bişey sorarsam kızcakmı diye korkma canım yaaa öyle doktormu olur ne desem bilemedim. Ama iyi geçmesine sevindim canım inşallah sorunsuz doğururz canım hepimiz.
valla canım oyle dr lar varkı agızlarından kerpetenle laf alıyorsun ben sırf bu yuzden ozelede gıdıyorum hıc bır acıklama yapmıyorlar ınsan hem merak edıyor hem endıselınıyor bı taraftan onlarda halklı gunde bın tane hastayla ugrasıyorlar

canım usg kagıtlarımın hıcbırı yanımda degıl eve gıdınce bakarım ama yanlıs hatırlamaıyırsam bende de fark vardı dr um sorun yok demıstı hatta cıkınca esıme de sormustumm bu degerler nıye farklı dıye oda cok bı fark yok demıstı

birinde 1 haftalık fark var dr a sormadım da sonradan fark ettim arabadayken.eve gittiğinde bir bakarmısın gülüm normal dir inşallah

Kızlar grip oldum aman dikkat edin sizlerde havalar fena insallah en kisa sürede atlatirim
Geçmiş olsun canım aman çok dikkat et tam hastalık havaları mevcut. Bol bol dinlenmeye çalış inşallah en kısa sürede atlatırsın

Bende öyle yapıyorum canım hem prof a hemde devlet hastanesine gidiyorum şu an ikiside güzel açıklama yapıolar :)) devletteki doktorum daha bi iyi açıklama ve rahatlatmaya çalışıyo.

dgulkts

benim erkek canım cinsiyeti o yüzden aldık mavileri. zaten oğlum yüzünü kapatıyor maşallah başka yerlerini açıyor en baştan beri
Rabbim yardımcın olsun canım yakın olsak beraber giderdik çok güzel ya alışveriş

birinde 1 haftalık fark var dr a sormadım da sonradan fark ettim arabadayken.eve gittiğinde bir bakarmısın gülüm normal dir inşallah
Canım benimde farklılık var bence herkesin bebişinde var bu farklılık. Benim bacak boyum 29+3 haftalık, kafa ölçümü 31+3 haftalık karın ölçümüde 31+5 haftalık görünüyodu geçen hafta böyleydi. Bacak boyu benide çok endişelendirdi ama doktorum olabiliyo böyle şeyler dedi baya rahatlattı.

anladım gülüm.başlardada öylemiydi peki hatırlıyormusun 20 li haftalarda falan.cuma günü ayrıntılıda çıkar galiba benim önceki ultrason kağıdına bakıyorum çok fark yokmuş ama büyüdükçe mi değişiyor bide ultrason makinasından da yakındı adam onun da etkisi varmıdır acaba

Canım benim en başından beri 1 haftalık gerilik var zaten ama bacak boyu geçende çıktı ortaya ama ölçüm boyu doktordan doktora değişiyo, kafa ve karın bölgesi normal ya bacak boyu kısa olsada farketmez bence nasıl olsa uzar, kol boyuna falanda baktılar normal çıktı. İnternette de araştırdım 1-2 haftalık gerilik çokta önemli değil yazıyo biçok doktorun makalesinde. Tüm vücut ölçülerinde anormallik olsaydı ozaman korkulur ama sadece bacak boyuna takılma çoğu kişide var bu durum dedi benim doktorum, prof da aynı şeyleri söylemişti zaten. Biz kendi kendimize sıkıntı yapıoruz didikliyoruz moralimizi bozmaya yer arıyoruz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…