Benim göbeğim biraz çabuk büyüdü gören doğuma mı gitceksin yoksa ikiz mi diye soruyor yine bi işyerinde bi kadın şimdi böyleysen 9 aylık oldugunda ne yapacaksın dedi dayanamadım ağladım artık bende Yada bebekte Allah korusun bişi olsa Dr müdahale etmez miHayırdır?? Nolduki??
Sağol canim benim yaparım dediklerini.bol bol meyve tuket canım bol su ıc mandalına cıkmıs bol bol ye ondan gecmıs olsun
saol canımÖyle canım doktordan doktora değişiyo kiloları. 30.haftada 3 doktora gittim 1.si prof ayrıntılı baktı 1479 gr çıktı haftasına göre iyi dedi, kafa karın ölçüsü haftasıyla uygundu ama bacak boyu 2 hafta geri çıktı. 3 gün sonra devletteki doktoruma normal randevum vardı bana 1700 gr dedi şaşırdım, bacak boyu ondada 2 hafta geriden çıktı, 2 gün sonra ishal oldum karın kasık ağrım çok vardı acilden kadın doğumcuya sevk ettiler çocukta herhangi bişi varmı diye kadın kilosunun 1494 gr olduğunu ve bebeğimin küçük olduğunu 1 hafta geriden gittiğini falan filan söyledi. Yani 1 hafta içerisindeki farklılıklara bak. Onun için hiiiççç canını sıkma. Sağlıklı olsun yeter. Benim görümcem 2 kilo doğmuş şu an maşallahı var. Allah önce bebeğine bakmak için sana sonra yavruna sağlık sıhhat versin cümlemize :))
yiyorum canım bakalım faydası olacak mıBence hiç içini sıkma çok düşük değil kilosu tahin pekmez ve muz ye bol bol direk bebeğe kilo oluyormuş içini ferah tut sağlıklı olsun zayıf olsun ne olacak ki
fl boydu sanırım fl ilerde bende de.dr a sorduğumda sağlığını iyi dedi ama didikledim galiba öyle kağıda bakarken dikkatimi çekti aslında.cumaya detaylıya giricem aslında bugün verdiler randevuyu da eşim cumaya aldırdıCanım benim en başından beri 1 haftalık gerilik var zaten ama bacak boyu geçende çıktı ortaya ama ölçüm boyu doktordan doktora değişiyo, kafa ve karın bölgesi normal ya bacak boyu kısa olsada farketmez bence nasıl olsa uzar, kol boyuna falanda baktılar normal çıktı. İnternette de araştırdım 1-2 haftalık gerilik çokta önemli değil yazıyo biçok doktorun makalesinde. Tüm vücut ölçülerinde anormallik olsaydı ozaman korkulur ama sadece bacak boyuna takılma çoğu kişide var bu durum dedi benim doktorum, prof da aynı şeyleri söylemişti zaten. Biz kendi kendimize sıkıntı yapıoruz didikliyoruz moralimizi bozmaya yer arıyoruz resmen.
geçen bizim komşunun dediğine benziyor işte buda ne dengesiz insanlar yaa sinirim tepeme çıkıyor böyle konuştuklarında kendileri nasıllar acaba aynaya bakıyorlar mı hiçbende oturdum agladım işyerinde az önce sinirlerim boşaldı artık
Amannn canımmm buna mı takıldın sende?? Ağzı olan konuşuyo, muhtemelen kendisi ya kıskandı seni yada başka haz edemediği şeyler var. 9. ayda yuvarlansam nolacak ki? Çocuğum yeterki sağlıklı olsun gül geç insanlara karşı. Ama şu hamilelik hormonları yok mu işte o hormonlar yapıo bizi böyleBenim göbeğim biraz çabuk büyüdü gören doğuma mı gitceksin yoksa ikiz mi diye soruyor yine bi işyerinde bi kadın şimdi böyleysen 9 aylık oldugunda ne yapacaksın dedi dayanamadım ağladım artık bende Yada bebekte Allah korusun bişi olsa Dr müdahale etmez mi
dengesizler işteöyle ama o kadar çok duyuyorum kı bu cumlelerı artık bunaldım bırısıde saglıklı olsun da göbegın çok çıkıkmışönemli değil demiyor neyse bosverın agladım rahatladım bi daha öyle bişey diyen olursa zaten hayır besız dıcem
valla garıbım benden de çok çekıyor o konuda bende uzuluyırum sonra eskıden bırısı benı kızdıracak bısey dedıgınde buyukluk sende kalsın derdı şimdi tum sınırını onlara bosalt kı bana pamuk gıbı gel dıyordengesizler iştebende eşim yüzünden zırladım durdum dün akşamdan bu yana 3 saatlik uykuyla duruyorum gözüme uyku girmedi resmen bu hormonlar gerçekten çok etkiliyor insanı birde üstüne insanların düşüncesizliği eklenince daha da kötü oluyoruz
eşim düşüncesizzvalla garıbım benden de çok çekıyor o konuda bende uzuluyırum sonra eskıden bırısı benı kızdıracak bısey dedıgınde buyukluk sende kalsın derdı şimdi tum sınırını onlara bosalt kı bana pamuk gıbı gel dıyor
sahsen hamıle bırısınde ben abuk bısey gorsem soylemem ınsanlar cok dusuncesız
oyle oluyorlar cok düşünceli olanlarda var tabıeşim düşüncesizzsabahı sabah ettim resmen dün.başkalarının herşeyini düşünüyor ama beni unutuyor dün işten geldi yemeğe götüreyim seni dei neredeyse 1 yıldır yemeğe çıkarmamıştı yemekten sonrada burnumdan getirdi gittiğime bin pişman etti beni.evimde otursaydım keşke dedim.
bizimde dünkü tartışma mevzumuz sizin bu aç mevzusu gibi bizimki maça değilde çok gerek olmayan bir yere gitmek istedi ben tek kalıcam gece yarılarına kadar niye patronu için.adama elini de versen kolunu da versen boş yani ne gereği var gereksiz süpermenliğin.hamilelik hormonları insanı zaten zorluyor biraz düşünce biraz yardım o kadar.kaç sene tedavi sürecinde vucudum kimyasal atık gibi oldu dün öyle konuştum ki doldum taştım bugün vicdanı sızladı galiba hastaneye kendi götürdü getirdi ilgilendi.oyle oluyorlar cok düşünceli olanlarda var tabı
bence bizi hala hamile değilmiş gibi görüyorlar bazen çok basit seyler bile zor gelebiliyor ama onlar bunu anlayamıyor valla ne hamileler var annelerı kayınvalıdelerı kocaları etraflarında dört dönüyor bizimde şansımız bebeişlerimizden yana olsun ne yapalım
mesala ben gecen gün işten gelmişim evde yemek yok makine yerlesecek beyfendı kalktı maça gitti şimdi kızmayayım da ne yapayım bazende canları sagolsun dıyorum
biz bebeklere konsantre olalım bi dogsunlar benı sınır eden yanımda olmayan herkesin üstüne işeticem görürü onlar
artık iyice ağırlaştık yalnız bırakılmamalıyız bence ben yalnızken banyoya girmiyorum mesala düşerim diye dünyanın binbirtürlü hali var neyse bak anlamıs hatasını ilgilenmiş senle bugünbizimde dünkü tartışma mevzumuz sizin bu aç mevzusu gibi bizimki maça değilde çok gerek olmayan bir yere gitmek istedi ben tek kalıcam gece yarılarına kadar niye patronu için.adama elini de versen kolunu da versen boş yani ne gereği var gereksiz süpermenliğin.hamilelik hormonları insanı zaten zorluyor biraz düşünce biraz yardım o kadar.kaç sene tedavi sürecinde vucudum kimyasal atık gibi oldu dün öyle konuştum ki doldum taştım bugün vicdanı sızladı galiba hastaneye kendi götürdü getirdi ilgilendi.
dün sabahı sabah ettikten sonra neye yarar gülüm.yinede dr bebişe iyi deyince herşeyi unuttum Rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallahartık iyice ağırlaştık yalnız bırakılmamalıyız bence ben yalnızken banyoya girmiyorum mesala düşerim diye dünyanın binbirtürlü hali var neyse bak anlamıs hatasını ilgilenmiş senle bugün
Amin inşallah onların varlığı moralimizi düzeltiyordün sabahı sabah ettikten sonra neye yarar gülüm.yinede dr bebişe iyi deyince herşeyi unuttum Rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah
Ben egilemiyorum bile :) sen iyi basarmissin :)Kızlarr yaaa ayak tırnakları kesmek bukadar mı zor olur yaamübarek yarım saatten fazla uzun sürdüü
Canim bana çok çok susarsan icersin demişlerdi sanki öyle hatırlıyorum ama icmemistimKızlar bişi sorcam seker yüklemesinde aç gidilecek sma su serbest mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?