5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Amin inşallah onların varlığı moralimizi düzeltiyor
benimde yarın seker yüklemem var ıyı gecer ınsallah
İnşallah iyi geçer gülüm şeker hastalığı bela ya bela ne çekiyorum şekerden

Canim ben de cok horlamaya basladim hatta bazen kendi horlamamdan urkup uyaniyorum Allahtan esim fosur fosur uyuyo oluyo uyanik oldugunda arada durtuyomus onlari hatirlamiyorum

Canım ben de öyle biliyorum 2 hafta geride veya 2 hafta ileride olması problem değilmiş 2 haftadan fazla olursa sorun oluyormuş.

Canim ben de cok horlamaya basladim hatta bazen kendi horlamamdan urkup uyaniyorum Allahtan esim fosur fosur uyuyo oluyo uyanik oldugunda arada durtuyomus onlari hatirlamiyorum
Bizimki kaçmış işte salona gerçi Halimden memnunum koca yatak bana kalsınkalsın

Bende çalışıyorum sanırım ondan kendını yormadığım günler sakinmişim
Bende çalışıyprum ekstra bide eve gelince yürüyüşe cıkıyorum o zaman horluyosun dedi eşim zaten burnumun bi tanesinde et var :) yan yatsamda hprluyosun dedi e tabi bide kilo aldık

Geç

geçmiş olsun gebelikte mi çıktı önceden de var mıydı
çocuk için tedaviye başladığımda öğrendim gülüm ondan sonrada insüline başladım ilaç ta verebilirlerdi ama olmayan çocuğumu korumak için insülin kullandım 2 sene evvelden.şeker ilaçları zarar veriyor ya hamilelikte onun için

Bende çalışıyprum ekstra bide eve gelince yürüyüşe cıkıyorum o zaman horluyosun dedi eşim zaten burnumun bi tanesinde et var :) yan yatsamda hprluyosun dedi e tabi bide kilo aldık
yorgunluktan oluyor işte ben dun bı ara acaba eczaneden burun bandı mı alsam dedımm haftasonu kontrolum var dr a sorucam cunku horluyorsak eger yeterlı oksıjen alamıyoruzdur

ahh ahh aynı kaderi paylaşıyoruz biraz fazla kilo aldım boyumda cok uzun değil 160 flnmdır karnım kocaman bn zaten kendmi zor tasıyorum her gittiğim ortam da kac aylık ıkız mı ay karnın ne kdr buyuk cok mu kilo aldın ee ilerde napıcaksınları duymaktan fenalık geldi artık en yakınlarım en ufak bişey dedi mi onlara patlıyorum tahammülüm hiç kalmadı bnm de ama millet boş boğaz bosuna canımızı sıkıyoruz aabildiğin kadar arkana at söylenenleri duyma ben artık 4üzde size söylemiyorz fln diyorum insanlara usandım :)

benım artık cıddı moralım bozuluyır acba bebekte bı sorun mu var dıyorunbenım 3 aylıkken çıktı yzun suredır de aynı şişkinlikte yapı meselesi tbı bılıyorumm ama insanlar hep boyle soyleyınce acaba bı anormallık mı var dıyorum

Benimde aynı canım 3 aylıktım baya cıkmıştı karnım 5 aylıksın diyolardı şimdi de 9 mu dogumamı gidicen muhbti yapıyolar düşüncesiz insanlar gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…