İnşallah iyi geçer gülüm şeker hastalığı bela ya bela ne çekiyorum şekerdenAmin inşallah onların varlığı moralimizi düzeltiyor
benimde yarın seker yüklemem var ıyı gecer ınsallah
Canim ben de cok horlamaya basladim hatta bazen kendi horlamamdan urkup uyaniyorum Allahtan esim fosur fosur uyuyo oluyo uyanik oldugunda arada durtuyomus onlari hatirlamiyorumkızlar bişi sorcam aranızda gebelikten sonra gece horlamaya başlayanınız var mı gece bi kalktım benım koca yatakda yok yine gecen haftalarda da olmuştu çok horladıgımdan salona kacmıs bıde benı uyandırıp horluyosun demış bende ben degıl bebek horluyo demısın normal mı bu sıze de oldu mu
Canım ben de öyle biliyorum 2 hafta geride veya 2 hafta ileride olması problem değilmiş 2 haftadan fazla olursa sorun oluyormuş.Canım benim en başından beri 1 haftalık gerilik var zaten ama bacak boyu geçende çıktı ortaya ama ölçüm boyu doktordan doktora değişiyo, kafa ve karın bölgesi normal ya bacak boyu kısa olsada farketmez bence nasıl olsa uzar, kol boyuna falanda baktılar normal çıktı. İnternette de araştırdım 1-2 haftalık gerilik çokta önemli değil yazıyo biçok doktorun makalesinde. Tüm vücut ölçülerinde anormallik olsaydı ozaman korkulur ama sadece bacak boyuna takılma çoğu kişide var bu durum dedi benim doktorum, prof da aynı şeyleri söylemişti zaten. Biz kendi kendimize sıkıntı yapıoruz didikliyoruz moralimizi bozmaya yer arıyoruz resmen.
geçmiş olsun gebelikte mi çıktı önceden de var mıydıİnşallah iyi geçer gülüm şeker hastalığı bela ya bela ne çekiyorum şekerden
Bizimki kaçmış işte salona gerçi Halimden memnunum koca yatak bana kalsınkalsınCanim ben de cok horlamaya basladim hatta bazen kendi horlamamdan urkup uyaniyorum Allahtan esim fosur fosur uyuyo oluyo uyanik oldugunda arada durtuyomus onlari hatirlamiyorum
Bende çalışıyorum sanırım ondan kendını yormadığım günler sakinmişimBende cok horluyormuşum hele gündüz yürüyüş yaptığımda :)
Bende çalışıyprum ekstra bide eve gelince yürüyüşe cıkıyorum o zaman horluyosun dedi eşim zaten burnumun bi tanesinde et var :) yan yatsamda hprluyosun dedi e tabi bide kilo aldıkBende çalışıyorum sanırım ondan kendını yormadığım günler sakinmişim
çocuk için tedaviye başladığımda öğrendim gülüm ondan sonrada insüline başladım ilaç ta verebilirlerdi ama olmayan çocuğumu korumak için insülin kullandım 2 sene evvelden.şeker ilaçları zarar veriyor ya hamilelikte onun içinGeç
geçmiş olsun gebelikte mi çıktı önceden de var mıydı
yorgunluktan oluyor işte ben dun bı ara acaba eczaneden burun bandı mı alsam dedımm haftasonu kontrolum var dr a sorucam cunku horluyorsak eger yeterlı oksıjen alamıyoruzdurBende çalışıyprum ekstra bide eve gelince yürüyüşe cıkıyorum o zaman horluyosun dedi eşim zaten burnumun bi tanesinde et var :) yan yatsamda hprluyosun dedi e tabi bide kilo aldık
çok mu ayakta kalıyırsun canım sırt agrısı normal dıyır dr laGünaydın kızlar bu sırt agrıları mahvetti beni uyuyamıyorum
ahh ahh aynı kaderi paylaşıyoruz biraz fazla kilo aldım boyumda cok uzun değil 160 flnmdır karnım kocaman bn zaten kendmi zor tasıyorum her gittiğim ortam da kac aylık ıkız mı ay karnın ne kdr buyuk cok mu kilo aldın ee ilerde napıcaksınları duymaktan fenalık geldi artık en yakınlarım en ufak bişey dedi mi onlara patlıyorum tahammülüm hiç kalmadı bnm de ama millet boş boğaz bosuna canımızı sıkıyoruz aabildiğin kadar arkana at söylenenleri duyma ben artık 4üzde size söylemiyorz fln diyorum insanlara usandım :)Benim göbeğim biraz çabuk büyüdü gören doğuma mı gitceksin yoksa ikiz mi diye soruyor yine bi işyerinde bi kadın şimdi böyleysen 9 aylık oldugunda ne yapacaksın dedi dayanamadım ağladım artık bende Yada bebekte Allah korusun bişi olsa Dr müdahale etmez mi
benım artık cıddı moralım bozuluyır acba bebekte bı sorun mu var dıyorunbenım 3 aylıkken çıktı yzun suredır de aynı şişkinlikte yapı meselesi tbı bılıyorumm ama insanlar hep boyle soyleyınce acaba bı anormallık mı var dıyorumahh ahh aynı kaderi paylaşıyoruz biraz fazla kilo aldım boyumda cok uzun değil 160 flnmdır karnım kocaman bn zaten kendmi zor tasıyorum her gittiğim ortam da kac aylık ıkız mı ay karnın ne kdr buyuk cok mu kilo aldın ee ilerde napıcaksınları duymaktan fenalık geldi artık en yakınlarım en ufak bişey dedi mi onlara patlıyorum tahammülüm hiç kalmadı bnm de ama millet boş boğaz bosuna canımızı sıkıyoruz aabildiğin kadar arkana at söylenenleri duyma ben artık 4üzde size söylemiyorz fln diyorum insanlara usandım :)
Benimde aynı canım 3 aylıktım baya cıkmıştı karnım 5 aylıksın diyolardı şimdi de 9 mu dogumamı gidicen muhbti yapıyolar düşüncesiz insanlar gercektenbenım artık cıddı moralım bozuluyır acba bebekte bı sorun mu var dıyorunbenım 3 aylıkken çıktı yzun suredır de aynı şişkinlikte yapı meselesi tbı bılıyorumm ama insanlar hep boyle soyleyınce acaba bı anormallık mı var dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?