5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ayılmadan bayılmadan şeker yüklememi tamamladım tiroıdlerde normal gözukuyor bı cıksın sonuclar endıkrınolojı dr una cıkıcam inşallah glukozlarda iiyi çıkar

Kizlar iki gundur kaburgalarim agrio ozellikle sol tarafim gogus altindan baslio agri kaburgalarla devam edio sizde durumlar nasil

Slm kizlar... ben çok duygusal im, resmen ağlamaya bahane arıyorum. .. ne zaman geçecek bu durum acaba
lohusalık bitene kadar devam eder bence resmen hormon koktely içmiş gibiyiz bende öyleyım hemen aglayayım hemen sinirleneyim bide tiroıd var bende çifte kavrulmuş

Eyvah... yandık ozaman bu hormonlarla sinirle, duygu değişikliğiyle ne yapacağız bakalim
Benim içinde çok zor bir gündü kramp girdi bacagima üstüne kv Gil geldi annemle tartistık hep üst üste geldi kafam kazan gibi oldu

Canım senin dr randevun vardı değil mi bugün nasıl geçti
Evet öyleydi ama şehir dışına çıkacağımız için cuma günü gitmiştik gayet iyi geçti. Biraz plasentaya takıldı ritmini beğenmedim korkuttu beni falan dedi sonra tekrar tekrar dinledi onlar normal çıkınca yolculuğa izin verdi. 14 ünde tekrar gideceğim

Çok şükür iyiymiş gulum

Kızlar gecenin bu vakti uyandım yine ağzım kurudu şekerimi olceyim dedim 256 çıktı yaacildiricam bu hastalık tan.suan hareket etmiyo bişey mi oldu acaba

Kızlar gecenin bu vakti uyandım yine ağzım kurudu şekerimi olceyim dedim 256 çıktı yaacildiricam bu hastalık tan.suan hareket etmiyo bişey mi oldu acaba
Canım gunaydın
Çok olmuş yazalı ama iyidir bebek kötü düşünüp kötüyü çağırma annesi için rahat edecekse bi acile git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…