5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım gunaydın
Çok olmuş yazalı ama iyidir bebek kötü düşünüp kötüyü çağırma annesi için rahat edecekse bi acile git canım
günadın canım sinirlerim de çok bozuktu dün onunda etkisi oldu sanırım sonraa yoğurt yedim oynadı hareket etti şükür ama gecem çok kötü geçti

günadın canım sinirlerim de çok bozuktu dün onunda etkisi oldu sanırım sonraa yoğurt yedim oynadı hareket etti şükür ama gecem çok kötü geçti
Ahh canım yaaaa bu hastalık hakikaten insanın sinirlerini bozar. Ama herzaman kötüyü düşünme kötüyü çağırma Allahın izniyle geçicek bu günler. Kv etkisimi seni böyle yaptı acaba?? Geçen demiştin ya nezaman ansam gelio diye aman onlar için canını sıkıpta bebişinede zarar verme. Ve bende gece uyandığımda tosbiğim uyuyo sanırım iki okşuyorum annesine cevap veriyo. Bundan sonra moralini yüksek tutman lazım ne kadar stres okadar erken doğum demek Dikkat etmen lazım artık

hem kv hem kendi annemin patavatsızlığı üstüste geldi annem laf veriyor ağızlarına anneminde düşüncesizliğinden bencilliğinden bıktım usandım artıkhamile kadınım ben şurda ne kalmış doğuma elinsaf ya rahat bırakmıyolar beni.saat 3 te 250 ydi şekerim öncesinde kaçtı hiç bilmiyorum

Kuzum anne konusunda yanliz deilsin benim annede cok fena babada isin tersi annem sara hastasi oldugu icin benimle kaliolar hergun bi sinir krizi yoruldum artik en azindan hamileyiz bu donemde cenelerini tutsalar oda yok millet kaynana kayinbabadan ceker ben oz anne babafan cekiom kaynanam oz annemden daha ii dusun artik ama bebeklerimiz icin stres yapmamaya caliscaz cnm onlarda etkileniolar

senı cok ıyı alıyorum benım annemlerın ılk torunu olacak sözde benle hıç ılgılenmıyırlar bıde calısıyorum ustelık kayınvalıdem desem gezmede tozmada bıde sureklı aman kızım sen yapma aman gelınım sen etme valla cogu aksam evımde yemek bıle yapamıyorum kımse de sen hamılesın calısıyırsunda destek olalım demıyor bu bebegı tabı kı annelere guvenerek yapmadık ama ınsan bozuluyorda sana dıcem kafanı takma ama zor bılıyorum sen bebısını dusun o gelınce bunların hepsini unutursun kapatırsın kapını bakarsın bebegıne
bende gece uyuyamadım sol bacak ıcı mı desem kasık mı desem agrıyor sızce normal mı kızlar
ben hastanede calışıyorum bugun seker yuklemesı sonucunu gösterıcem drumun asisitanından rıca ettım sabah bıde usg ıle bakar mı dıye hayır yanıtını aldım ona da canım sıkıldı kı benım detaylıda kız yuzunu kapatmıstı tekrar bakılsın dıye hoca not düşmüştü ona ragmen bakmıyorlar uns hastanesı ama ıyıce cılkı cıktı buranın da

Kızlar nasılsınız ? ben çok uykuluyum yaa geçmiyor bu uyku modu. hafiften de grip olucam heralde burnum tıkalı
dıkkat et aman ılac kullanamıyoruz mandalına elma ye bol bol sabahları bende de kalkınca bogazda bı gıcıklanma oluyor havalardan heralde

Kızlar nasılsınız ? ben çok uykuluyum yaa geçmiyor bu uyku modu. hafiften de grip olucam heralde burnum tıkalı
Datlımm dikkat et etrafımda 3 hamiş var 3de grip hiç yaklaşmıyprum yanlarına vitamin al dinlen her insan hamileliği boyunca 1 kere grip olur diyorlar

dıkkat et aman ılac kullanamıyoruz mandalına elma ye bol bol sabahları bende de kalkınca bogazda bı gıcıklanma oluyor havalardan heralde

ıhlamur, kuşburnu, hibiskus içiyorum ama havalar gündüz sıcak gece serin derken yakalanıyoruz illa ya bünyelerde hassas

anne konusunda sen de yalnız degılsın benımkı de degısık bıgun ıyı benı pamuklara sarra ertesi gun kocama benı şıkayet eder zaten ılacda kullanıyıor hamıle halımle bende kızmak kırmak ıstemıyorum anladım kı anne olmak cok zor ama benımde zoruma gidiyor hem ev hem iş hem hamıleleık canıma okudu sabredelım

Datlımm dikkat et etrafımda 3 hamiş var 3de grip hiç yaklaşmıyprum yanlarına vitamin al dinlen her insan hamileliği boyunca 1 kere grip olur diyorlar

çalıştığım için dinlenemiyorum hiç. ıhlamur, kuşburnu, hibiskus falan içiyorum. sende dikkat et yakalanma. meyva yiyorum bi de

ıhlamur, kuşburnu, hibiskus içiyorum ama havalar gündüz sıcak gece serin derken yakalanıyoruz illa ya bünyelerde hassas
aynen bagısıklık sısıtemıımız o kadar zayıf kı ben esıme de dıyorum hasta olma dıye bı evde bırı hasta olunca dırekt dıgerlerı de oluyor dedıgın cayları gebelerde içebiliyor degıl mı arastırdın da ıctın her bıtkı cayını önermıyorlar ya ıyı geldıyse bende ıceyım

kasık ağrıları için doktorum rahim büyümesinden kaynaklı demişti. sen orada çalıştığın halde böyle davranıyorlar. bizim daha da farklı oluyor. inşallah sağsağlim gelsinde bebişlerimiz

hibiskus hiç sormadım diğer adı medine gülü gribe iyi geldiği için ıhlamurun içine bikaç yaprak atıyorum pembemsi renk veriyor.
kuşburnunu da günde bi çay bardağı içiyorum çok değil inşallah yan etkisi yoktur

grıp
kasık ağrıları için doktorum rahim büyümesinden kaynaklı demişti. sen orada çalıştığın halde böyle davranıyorlar. bizim daha da farklı oluyor. inşallah sağsağlim gelsinde bebişlerimiz
herseyı onların saglıkları ııcn gogus gerıyoruz zaten ben uns hastanesınde dogumu dusunuyordum yenıdogan yogunbakım falan var gereklı olur dıye ama boyle muamele göruceksem vazgecerımde

Canım ben 3 aylıkken grip olmuştum ıhlamuru araştırdım doktoruma da sordum iç dedi onun bi sakıncası yok dedi ben siyah çayı çok sevdiğimden ve kansızlığım olduğundan dolayı da sabahları ıhlamur çayıyla kahvaltı yapıorum zaten. Aman dikkat edin bu havalar tam hastalık havası, ilaç almadan geçer inşallah biran önce. Ama bu hastalığın en iyi ilacı dinlenmek. Geçmiş olsun canım tekrardan.

Yani canım kv anlarımda kendi öz annen en azından bunu yapmaması gerek. Ya ikisine de mesafeni koyup az görüşecen yada hiçç görüşmicen. En hassas dönemdeyiz şu anda. Sen onlara kafayı takarsannn daha çoookk şekerin çıkar. Allah sabır versin hakkaten. Ben kendi annemden de kv den görüncemden yana şanslı olanlardanım heralde. Allah razı olsun onlardan arada kv laf söylüyo ama inanki takmıyorum kadın azcıkta kv yapsın diyorum yoksa bişey dediği ettiği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…