5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

etrafımda anneleri görüyorum kızlarını düşünür etrafında döner durur can dır yani kendi anneme bakıyorum annelikten nasibini almamşı babamında başını yediyakın oturuyoruz dün kv gil bizdeyken geldi kendi misafirini de üstüme yıktı kv gile öyle laf verdiki varya anlatamam yaayok böyle bir insan gülüm ya yok.ahh babamm ahhh

Günaydın canlar asya tatlım gittin mi gece acile ?
yok gülüm sonrasında dürttüm biraz hareket etti.eşimi uyandırdım söyledim eşim bişey olmaz son ayların ondan yükseliyor korkma dedi eşim çok rahat yükseldiğinde korkmuyor hiç

eşime de dedim her an benden telefon alabilirsin hadi artık evi taşıyoruz diye.dün yüzüne dedim bir senden bir kv den çekiyorum kv den uzağım senden de uzağa gidecem dedim sen nasıl annesin dedim ya ben iki canlıyım kadının umuru değil bide söylediklerimi anlamamazlığa verdi daha da çılldrırdım

yok gülüm sonrasında dürttüm biraz hareket etti.eşimi uyandırdım söyledim eşim bişey olmaz son ayların ondan yükseliyor korkma dedi eşim çok rahat yükseldiğinde korkmuyor hiç
İyi maşallah benim eşim benimle doğuracak die cok korkuyorum benimde tansiyon kendimi bildim bileli düşük gecen gece iyice düştü midem cok kötüydü nefes alamadım resmen cıkarsam rahatlıcam tansiyonu ölçtü 8 e 4 hemen doktora gidelim vs cok telaş sknra cıkardım ölctüm 9 a 5 olmuş ve ben bu adamla nasıl doğuma gidicem bilmem :)

grıp

herseyı onların saglıkları ııcn gogus gerıyoruz zaten ben uns hastanesınde dogumu dusunuyordum yenıdogan yogunbakım falan var gereklı olur dıye ama boyle muamele göruceksem vazgecerımde

canım biçok özelde de yenidoğan yoğun bakımı var sen sağlıkçısının daha iyi bilirsin yine de bi de üni hastanesinde asistan stajer falan da doğuma girebilir diye düşünüyorum

sağol canım. sende dikkat et kendine Bozüyüke gidip gelirken üşütme orası buradan da soğuk oluyor malum

benim annem kv den beter çıldırtıyor.bende Allah izin verirse anne olucam ama asla kendi annem gibi bir anne olmicam yeminliyim babam gibi olucam.acilden geldiğim gündü harap haldeyim beni sormadı bile o halimle kolu ağrıyomuş kolunu anlatıyor kadın bana dönüp kızım neyin var böylesin demiyorr eşim acilden getirdim anne diyor noldu diye sormuyor.bıktım bıktım eşime karşıda ailesine karşıda beni rezil ediyor.eşim çoğu tartışmamızda asya senin annende şöyle böyle diyor ee adam haklı öyle şeyler yapıyor ki savunulacak yanı yok

sakin adamlara oldum olası sinir olurum. benim kocam da sakin içinden stres yapar ama o bile beni sinir ediyor. Rabbim yardımcımız olsun canım

ayy hiç güleceğim yoktu gülüm yaayok benim eşim hep sakindir ben bir hışımla uyandırdım şekerim yüksek hareket etmiyor diye o sakin skin ee belki oda uyuyordur meraklanma şekerde son aylardasın ondandır meraklanma diye sakinleştirdi.iyi bişey galiba

sakin adamlara oldum olası sinir olurum. benim kocam da sakin içinden stres yapar ama o bile beni sinir ediyor. Rabbim yardımcımız olsun canım
genelde gıcık olurum zaten onun o hallerine ben tam tersiyim sabırsız böyle bişey hemen olsun isterim aceleciyimdir.aslında böyle olmaları işe yarıyor bazen de bazende insan gıcık olmuyor değil

genelde gıcık olurum zaten onun o hallerine ben tam tersiyim sabırsız böyle bişey hemen olsun isterim aceleciyimdir.aslında böyle olmaları işe yarıyor bazen de bazende insan gıcık olmuyor değil

bende seninle aynı karakterdeyim işte. sakinlik güzel bişey her ortamda ama olamıyorum

sen yakın oturuyormussun bıde
soyle soyleyeyım babam yenı kendı evlerıne yakın ev aldı benım oturmam ıcın ama ev alınırken benı oyle kırdılar kı bızde tasınmaktan vazgectık ben anneme yakın olayım yarın bebek gelınce destek olur hamılelıgımde de olur dıye dusunurken onlar dusuncesızce davranmaya basladı bende uzak olatım en ıyısı dıye tasınmadım kıra verıyorum su anda orda ev bos duruyor ama huzurum var o dönemde düşün babam benı sılmekten bahsettı annem bıgun gelıp evı süpürmüştü onu başıma kaktı böyle durumlar yani

eşim işinden dolayı şhir dışına çıkma durumu oluyor eşimde annemle yapamıyorsun sizinkilere yakın olsun sana gözkulak olurlar dedi sırf mecburiyetten yaniama inanki sabrım kalmadı onların yüzünden yavruma zarar gelicek böyle giderse

canım biçok özelde de yenidoğan yoğun bakımı var sen sağlıkçısının daha iyi bilirsin yine de bi de üni hastanesinde asistan stajer falan da doğuma girebilir diye düşünüyorum
benım gıttıgım ozel de yok malesef bişey olursa transfer yaparız dıyorlar

sakın olamaya calıs benım esım benım yanımda onun destegıyle duruyorum o dedı zaten tasınmayalım dıye su bebek bı saglıkla dogsun bunların hesabını bende sorucam hamılesın tasınmaya kalkma azıcık sık dısını ev tasıması da zor dogunca tasınırsın bence

Tabiki iyi kuzum ben doğuma komşum ile gitmeyi düşünüyorum doğum başladığı anda hemen uyandırcam birilerini :) eşim hem panik Allah korusun kaza yaparız

sağol canım. sende dikkat et kendine Bozüyüke gidip gelirken üşütme orası buradan da soğuk oluyor malum
Evet canım bozüyük daha bi soğuk. Dikkat ediyorum ama inşallah hastalanmam. Zaten artık pek gitmeyide düşünmüyorum çünki gidip gelirken çok yoruluyorum haftada 1 gün gitmeyi planlıyorum. Sağol canım düşündüğün için:)

Aynı ben gibisin canım sende. Bende biley olacaksa hemen olsun isterim çok aceleciyimdir. Annem bu çocuk senin gibi aceleci olcak erken gelcek görürsün diodu daha doktorlar bişey demeden öncee benim eşimde çok sakindirr herşeyi oluruna bırakır ve istediği gibi olur herşey acele etmez nasip der çıkar işin içinden mübarek bekleme moduna alıyo kendini. Bende tam tersi hemen olsun istediğim için hiç bi işim istediğim gibi olmaz. Rahatlık önemli aslında ama çocukla ilgili bişi olduğunda yüzünden anlıyorum tipi değişiyo

haklısın ama işte insanın tahammülü kalmıyorrbu da bizim şanssızlığımız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…