5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

doğuma kendileri girse naparlardı acabaa

haklısın ama işte insanın tahammülü kalmıyorrbu da bizim şanssızlığımız galiba
o zaman bızım de şansımız bebeklerımız olsun :))))

benım esım psıkolojık olarak yanımda ama hıc ev işlerinden anlamıyır ne yapalım başa gelen çekılır

kızlar ben bişey yaptım şu anda kendıme de kızyorum bugun sonuc gösterme randevum vardı dunku seker yuklemesının sonucunu gösterdım çok şükür iyi çıkmış ama benım göğüsümün altında kaburgalarımda bı agrı batma oluyor çok dik oturmak istemiyorum bunu soracaktım hocaya soramadım nıye dıyeceksınız ben uns hastanesınde kontrol oluyorum burası o kadar kalabalık kı hoca hasta muayenesınden cıktı sonucuma baktı o kadar sıkışık bı durumdaydı kı soramadım onun telası banagectı resmen şimdi de 4 hafta sonra kontrolum acaba öenmli bişey miki bu agrıyı yaşayan var mı aranızda

doğuma kendileri girse naparlardı acabaa
Ayyy ben o konuyu açtım da açılmadan kapandı, benim eşim tercüman olduğu için ameliyatlara falanda giriyo ama tamamen yanında durmuyomuş tabi hastanın, banada girerim nolcak ki ama dayanamam seni öyle görmeye falan dedi, aman aman girme zaten dedim kendim kapattım konuyu. Adam girmem etmem der diye bekliyodum ama ters tepti zaten bende beni öyle görmesini istemem

o zaman bızım de şansımız bebeklerımız olsun :))))

benım esım psıkolojık olarak yanımda ama hıc ev işlerinden anlamıyır ne yapalım başa gelen çekılır
inşallah gülüm şu an tek istediğim şey Rabbim sağlıklı şekilde evladımı kucağıma almayı nasip etsin ve benim gibi olan herkesin yavrusunu ona bağışlasın.benim eşimde yumurta kıramaz evlendiğimden bu yana bir bu bayram yardım etti bana.ama yardım eden eşlere helal olsun ya vallahi bu zamanlarda yardım etmiceklerde ne zaman yardım edicekler.benimkine ancak banyodan çıkarken arkadan yıka çık diyorum bir onu yapar başkada tık yok

ayy sokma sakın içeri kimbilir ne halde oluyor insann

kızlar Allah yardımcınız olsun kv neysede ell diyor insan sonucta. Rabbim annelerinizede merhamet versin inşAllah bizler çok daha iyi anne kv oluruz hakkıyla herzaman yanlarında oluruz evlatlarımızın.
Babam hayattayken dizginlerdi otoriter bir adamdı ama babamı kaybettiğimden bu yana öyle bir yaradır ki bendee kahreder benihep söylerim Rabbim bana evladımı nasip etsin kendi annem gibi bir anne asla olmicam

amın ınsallah hepımız vaktı geldegınde bebeklerımızı bı kucagımıza alalım nasıl anne olacagımı su anda bılmıyorum ama nasıl olmayacagımı gayet ıyı bılıyorum hamıle kadınla uğrasan kımse benım çok buyuk ahımı alıyor artık çok doldugum ıcın bunları soyluyorum
valla hamarat erkeklere bazen özenıyorum ne guzel hamıle eslerıne yardım edıyor bızım evde ben olmayayım hayat durur

Babam hayattayken dizginlerdi otoriter bir adamdı ama babamı kaybettiğimden bu yana öyle bir yaradır ki bendee kahreder benihep söylerim Rabbim bana evladımı nasip etsin kendi annem gibi bir anne asla olmicam

Allah rahmet eylesin . Rabbim hayırlı evlat versin inşAllah eminim çok çok iyi bir anne olacaksın üzmemeye çalış kendini.

canım benimde sol göğsüm altında sürekli ağrı batma hatta baze uyuşma oluyor doktora sordum burası cok ağrıyor die özellikle karnım tok oldugu zaman daha cok bir ağrım oluyor doktor gayet normal dedi ultrason ile baktı şişlikte bebişin poposuymuş:)

gerçekten bende çok imrenirim ya benim abim yengem hamileyken cam silmiş ya helal olsun bizimki bulaşığa yardım etmezbide o kadar bekledik yani tedavi süreci uzundu falan ne bileyim yaptıran nasıl yaptırıyor acaba diyorum bazen

Aynen cnm bi anne cocuguna duskun olur ama nerdeeee bizde sanki uvey evladi gibiim dusmani gibi goruo bizimkide kvdeme surekli beni cekistirio duruo yaa bi oz anne evladina nasil bunu yapar nasil sevgi gostermez baska anne kizlari gorunce inan imreniorum gozlerim dolup dolup duruo.

Bendede
Bendede ayni cnm sol tarafta hep oraya toplanio 3 gundur ne oturabiliom ne yatabiliom

Kızlar böyle ayakmı olur yaaaaaa küçücük bunları giycek Duygusala bağladım bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam şimdi bakarken bi tuhaf oldum cümlemize Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 38
Canım inşallah öyledir uzandım şimdi geçmezse acile gidşcem bu nedir ya bi sol kasık ağrır bi sol göğüs
Sağol canım tesekurler

Bizimde 2 düşükten sonra oldu bide çalışıyorum üstüne evde olsam yavaş yavaş yaparım çalışınca olmuyor bırazda ağrım var yapmıyorum valla hiçbirsey ben yapıyırum bu halimle yine dağılıyor ev bekar evi gibi
Bazen füşünüyorum acaba onlar hamile kalabilseydi biz nadıl pamuklara sarardık onları
Abine helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…