5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar benim eşimde sağ olsun bulaşık makinası boşaltır yerleştirir, süpürür siler, çamaşırlara yardım eder, çoraplarımı bile giydiriyo artıkk hele yapmasın dün akşam bi tehdit edişim vardı inşallah evle ilgili bişeyler olacak bana söylemek istemiyodu " Valla söylemezsen doğururum şimdi söyle " diye tehdit ettim tehdite bak diyo bana tabiki söylettim. Doğurana kadar tehditim, stratejim buuu

Hahahaha ay gülüm iyi yolunu bulmussun yaaiyi yapıyor bari

Eşim grip olunca ince hastalığa yakalanmış gibi yapıyor onu dogurur ken düşünemiyorum bilee

Güzelmiş iyi bulmuşsun valla ))

Canım ben 2 aylık evliyken atanıp işe başladım. ilk atandığımda alıp karşıma konuştum evde iş bölümü yapmak zorundayız hayat müşterekse eğer diye. bazı ev işleri bana ağır geliyor evi süpürmek yerleri silmek balkon yıkamak falan dedim. bekarken zaten her şeyi kendisi yapıyormuş ağır gelmedi o sırada ona tamam dedi. o zamandan beri düzenli olarak eşim yapar bunları, bazen gaza geliyor bakıyorum bulaşıklar makinaya atılmış çamaşırları sermiş, sabah kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırıyor alıştı iyice iyi ki baştan konuşmuşum yeni evliyken; şu an 2 yıllık evliyiz, şu zamana kadar ben yapsam da şimdi yardım istesem rahata alışıp yapmayabilirdi.

Valla bizimki bekarken de yapmadığı için beceremiyor bi ev süpürüyır süpürülmemiş hali daha temiz o derece

Yine uykusuz bi gece
ben de yattım uyuyamadım bi bebek tekmeledi bi karnım havada kalmış gibi hissettim yastık koydum olmadı. sonra da bacaklarım sertleşti kasıldı rahatsız ediciydi yatakta dönemiyorum da. en son midem ekşidi kalktım yataktan artık eşim işe gidiyordu onu uğurladım uyku hayal oldu

ben çoğu kes konuşma yoluna gittim gülüm o da senin eşinin tam tersi alışmamışım senle alakası yok yaapamam elimden gelmiyor dedi halbuki elinden gelmicek ne var evi süpürmek için mastır yapmaya gerek yok yani ya bahanesi oldu da sonuç olarak yapmıyor yani

günaydın kızlar ...
bende gece 5 kere kalktım en az zaten yatakta da dönemiyorum top gibi oldum. kasık ağrım tavan artık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum. son zamanlarım nasıl olacak diye merak ediyorum o yüzden. Rabbim yardımcımız olsun

günaydın canım...hepimizde aynı sıkıntı sanırım tüm gece yatak bana da dar geldi evde gezindim olmadı nete girdim uykum gelir belki diye yok sabah ezanıyla daldım uykuya

gunaydın kızlar yazdıklarınızı okudum da bı tek ben degılmısım dedım
Rabbım bıze bebek dogunca olacak gece rutınıne hazırlıyor bence bu bıle mucıze ben kı aksam yatar sabah kalkardım sımdı bölük pörçük tüm uykular

Dogru alismadiysa zor olur canim. eskiler erkek cocuklarin her isini yapa yapa bu hale getirmisler abilerim de oyle hic yapamazlar onlar da. Ogluma her seyi ogretmeyi dusunuyorum bu yuzden dayilari gibi olmasin babasi gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…