Aynen canım kesinlikle katılıyorum şimdiden alıstırıyor bizi.gunaydın kızlar yazdıklarınızı okudum da bı tek ben degılmısım dedım
Rabbım bıze bebek dogunca olacak gece rutınıne hazırlıyor bence bu bıle mucıze ben kı aksam yatar sabah kalkardım sımdı bölük pörçük tüm uykular
Rahat ol ultrason yanıltabılıyor takma bu kadarkızlar yarın ayrıntılı ultrasona giricem ve çok paniğim yaaböyle olmakta istemiyorum ama sürekli düşünüyorum boyu kafama takıldı offf düşün düşünn düşünnn
bız erkeklere kızıyoruz ama onlara da öğretmeyenler yıne baska bır kadın benımkı kız ama olursa ıkıncı erkek mutlaka ögretıcemDogru alismadiysa zor olur canim. eskiler erkek cocuklarin her isini yapa yapa bu hale getirmisler abilerim de oyle hic yapamazlar onlar da. Ogluma her seyi ogretmeyi dusunuyorum bu yuzdendayilari gibi olmasin babasi gibi olsun
rahat ol su anda strese gırmenın sana bı faydası var mı yok bencekızlar yarın ayrıntılı ultrasona giricem ve çok paniğim yaaböyle olmakta istemiyorum ama sürekli düşünüyorum boyu kafama takıldı offf düşün düşünn düşünnn
haklısınnrahat ol su anda strese gırmenın sana bı faydası var mı yok bence
bu kaybetme korkusu sadece doguncaya kadar değil hep bizimle olacak sanırımhaklısınnnasıl bir duygudur bu ya insan öyle bir kaybetme korkusu yaşıyor ki anlatılamaz bişey yanii
sonrasında sanmıyorum gülüm ya hani nceki kayıptan yaşadığım üzüntüden gözyaşlarından bilinç altıma işlemiş resmenbu kaybetme korkusu sadece doguncaya kadar değil hep bizimle olacak sanırım
Allaha emanetler olacak olan a elimizden bişey de gelmiyor bununda farkındayım ama o bağ işte duygusal bağ insanı tedirgin olmaktan alamıyor.hala meryem suresini okuyorum neredeyse hergün bir günde 3 yada 4 kez okuduğum oluyor Rabbim ferahlık versin gönlümüze yavrumuzu da bizlere bağışlasın inşallahhbenımde önceden kayıplarım oldu senı anlayabılıyırum ben alısverıs yapmaya bıle cekınıyorum ya bısey olursa dıye edebıldııgın kadar dua et bu vesveselerle hayat gecmez bende oyle yapmaya calısıyorum
amın ınsallahAllaha emanetler olacak olan a elimizden bişey de gelmiyor bununda farkındayım ama o bağ işte duygusal bağ insanı tedirgin olmaktan alamıyor.hala meryem suresini okuyorum neredeyse hergün bir günde 3 yada 4 kez okuduğum oluyor Rabbim ferahlık versin gönlümüze yavrumuzu da bizlere bağışlasın inşallahh
Kk kulubu nde bir başlık altında yazmışlar hatta bayanın biri de yazmış 32 haftalık mis normal çıkıyor sonra nette de baktım vardı 7 ile carpinca çıkıyor mus bunun bir hesabı varmışBilmiyorum canım o hesabı ben
Kan sulandirici dan dolayi mi sezeryan yapıcak dr un gülümKızlar ben büyük ıhtımal sezeryan olucam kan sulandırıvı kullanıyorum çünkü sezeryandan sonra beline kuşak bağlayacak olan var mı
Evet bide önceden 2 düşüğüm var Dr riske atamam dediKan sulandirici dan dolayi mi sezeryan yapıcak dr un gülüm
Hiç görmedim neymiş ki o hesapKk kulubu nde bir başlık altında yazmışlar hatta bayanın biri de yazmış 32 haftalık mis normal çıkıyor sonra nette de baktım vardı 7 ile carpinca çıkıyor mus bunun bir hesabı varmış
Canım fl yani bacak boyu değeri var ultrason olcumlerınde yazıyo mutlaka. Onu 7 le çarpınca boyu çıkıyo benimki geçen hafta 42 cmdı mesela bu hesaba göre normal cıkıyo.Kk kulubu nde bir başlık altında yazmışlar hatta bayanın biri de yazmış 32 haftalık mis normal çıkıyor sonra nette de baktım vardı 7 ile carpinca çıkıyor mus bunun bir hesabı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?