5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım fl yani bacak boyu değeri var ultrason olcumlerınde yazıyo mutlaka. Onu 7 le çarpınca boyu çıkıyo benimki geçen hafta 42 cmdı mesela bu hesaba göre normal cıkıyo.
Evet gülüm yaa oyleymis benimki de haftasına uygun çıkıyor o hesaba göre

günaydın kızlar yine sabahı sabah ettim 6 da yattım 7 de kalktım 1 satlik uyku uyuyabildimhazırlanıp çıkıcam hastaneye gidicem yolda yıkılıp kalmazsam iyi

günaydın kızlar yine sabahı sabah ettim 6 da yattım 7 de kalktım 1 satlik uyku uyuyabildimhazırlanıp çıkıcam hastaneye gidicem yolda yıkılıp kalmazsam iyi

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin canım. Dikkat et kendine. Uyku konusunda da al benden de o kadar ya eşimde yanımda uyuku hor hor sinirlerim tavan bugün işyerinde biri bişey derse bi dokun bin ah işit modunda olur

inşallah gülüm Rabbim bizlere bağışlasın onları annelik demek fedakarlık ya en başta bu geliyor bence.benim eşimde horlayaa horlayaaa yattıı

Günaydın canım uykusuzluk ve çalışma hayatı ve bu durumda olmak zor iş. Ama eşlerimiz napsun?? Biz uyumuyoruz die uyumasınmı dicem evet uyumasınlar bencede. hamilelikle, bel bacak ağrısıyla biz uğraşıyoruz adamlar paşa gibiler. 32. haftanda izne ayrılınca biraz rahatlarsın inşallah :)

inşallah gülüm Rabbim bizlere bağışlasın onları annelik demek fedakarlık ya en başta bu geliyor bence.benim eşimde horlayaa horlayaaa yattıı
Canım benim inşallah güzeelllll haberler alırsın bu mübarek günde. Çıkınca bizede haber verrr

inşallah iyi haberler alırsın bebeişini göreceksin ne güzel hasret gider

gunaydın tum herkese
hepınıze ajda pekkan dan uykusuz hergece sarkısını armagan edıyorum
bende gece aryık yer degıstırdım salona gectım farklı yer olunca bıraz fazla uyuyabıldım
herkese hayırlı cumalar
benımde kontrolum yarın bebişi görücem bir ay sonra çok heyecanlıyım bugun bıran önce bitsin

Canım özelde ki Dr bana da öyle dedi.devletteki dr da normal olur o anda ani olumsuz bir şey olmaz sa dedi
ebnımde tam tersı ozeldekı dr um her ıksıde olur uns hastanesındekı sezeryan dıyor gercı uns hastanesındekı prof normal doguma gırmıyor koskoca prof olmus o kadar saat normal degum mu bekleyecek

Kızlar yaa benim göbeğim sanki bugün biraz küçülmüş gibi geldi. Diğer günlere bakış daha ufak geliyo? Neden olabilirki bu, bebeğimin duruşuylamı alakalı acaba??

İnşallah canım ya. uyumasın yani keşke dürtme ile uyansa. ahhh babam ahh uykusu çok hafiftir. 32 den sonra 1-2 daha çalışabilsem sonrası için iyi olacak bakalım nasip ya o zamanları görelim de

Kızlar yaa benim göbeğim sanki bugün biraz küçülmüş gibi geldi. Diğer günlere bakış daha ufak geliyo? Neden olabilirki bu, bebeğimin duruşuylamı alakalı acaba??

duruşundan kaynaklanıyor canım. benim bazen bi tarafı daha şiş oluyor galiba totosunu dayıyor

duruşundan kaynaklanıyor canım. benim bazen bi tarafı daha şiş oluyor galiba totosunu dayıyor
Nebiliyim canım yaa. Dün mesela daha bi büyüktü, bugün sanki 6 aylık hamile gibi hissediyorum. 4 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum. Doğum pozisyonuna dönmüşmüdür kiii

Nebiliyim canım yaa. Dün mesela daha bi büyüktü, bugün sanki 6 aylık hamile gibi hissediyorum. 4 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum. Doğum pozisyonuna dönmüşmüdür kiii

dönmüştür inşallah canım ya. benim de yarın randevum bakalım minik paşa napıyor ? azcık babasına çekse de geceleri uyusa özellikle okula gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…