5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben de bugün o haldeyim resmen kırılıyorum, kalkamiyorum... çok tembelim bugün cok
hiçbir işe elimi sürmedim herşey olduğu gibi kalkamıyorum elimde olan bişey değil.bugün bir tanıdıkta erken doğum yapmış haberini aldım ay böyle duyunca elim ayağıma karışıyor yaa

Pijama takımını sabahlıklı alıcam sezeryanden sonra yürütüyorlar koridorda üstüme alırım geceliği normal için istiyorlar anladığım kadarıyla ben normal olamayacağım için bide üşürüm heryerım açılır

Güle güle gazsız kullansın bebiş

D
Kızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı?
Ben dün aldim, ordaki Bayam hemen kullanmaya başlamamı söyledi. .. günde bir defa mutlaka sür çok işe yarayacak dedi
doğumdsn 2 ay önce başlanmalı diye biliyorum sürerken dikkat edilmeliymiş göğüs uçları uyarılmadan sürülmeliymiş

Altı koyu renk almak mantıklı

2 takım aldım gülüm dedim yedekte olsun da kız sondayı niye takıyolar
Idrar çıkışını ölçüyorlar belli bi cc ye gelmeden yemek vermiyorlar bide gaz çıkarman lazım onu çıkarmadan da yemek vermiyorlar sezeryan için konuşuyorum tabi normal doğum nasıl bilmiyorum

hiçbir işe elimi sürmedim herşey olduğu gibi kalkamıyorum elimde olan bişey değil.bugün bir tanıdıkta erken doğum yapmış haberini aldım ay böyle duyunca elim ayağıma karışıyor yaa
Benim eşimin kuxenı gecen hafta erken doğum ysptı 36+5 de bebişde enfeksiyon çıktı iyileşir inşallah bilginize

Bende bi gecelik bide pjama aldim kizlar hastanenin isi belli olmaz hazirda dursun gecelik

Kızlar özel hastanede doğum yaparken ücret hastaneye yatarken mi ödeniyor çıkarken mi bilen var mı?

Kızlar peki sutu gelmeye başlayan var mı? Çevremde duyuyorum hep 6 aylıkken geldi falan diye ben de hala bi şey yok

Kızlar peki sutu gelmeye başlayan var mı? Çevremde duyuyorum hep 6 aylıkken geldi falan diye ben de hala bi şey yok
bence sıkıntı yapıcak bişey değil o gülüm ya bizim kızlardan kimseden gelmedi bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…