hiçbir işe elimi sürmedim herşey olduğu gibi kalkamıyorum elimde olan bişey değil.bugün bir tanıdıkta erken doğum yapmış haberini aldım ay böyle duyunca elim ayağıma karışıyor yaaBen de bugün o haldeyim resmen kırılıyorum, kalkamiyorum... çok tembelim bugün cok
Güle güle gazsız kullansın bebişKızlar bende 2 pijama takım 1 tanede gecelik uzun kollu aldım. Hangisi lazım olursa artık,
Bu arada bebek bezinide aldım carrefourda fırsat paketleri var, prima normal 1 numara yeni doğan 156 lı paket 43 tl, birde premium care yeni doğan 88li paket 43tl. 6 ekime kadar ben 156 lı olanı aldım, ilk başta çok gidecek die inşallah bebişimde rahat kullanır.
doğumdsn 2 ay önce başlanmalı diye biliyorum sürerken dikkat edilmeliymiş göğüs uçları uyarılmadan sürülmeliymişKızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı?
Ben dün aldim, ordaki Bayam hemen kullanmaya başlamamı söyledi. .. günde bir defa mutlaka sür çok işe yarayacak dedi
Altı koyu renk almak mantıklıBende alt üst sabahlıklı kırmızı bir takım aldım birde içine gecelik alıp aynı sabahlıkla kullanmayı düşünüyorum zaten doğum sonrası için onları kullanmayız sanırım düğmeli bir sürü eşofman picamam var :)
Idrar çıkışını ölçüyorlar belli bi cc ye gelmeden yemek vermiyorlar bide gaz çıkarman lazım onu çıkarmadan da yemek vermiyorlar sezeryan için konuşuyorum tabi normal doğum nasıl bilmiyorum2 takım aldım gülüm dedim yedekte olsun da kız sondayı niye takıyolar
Benim eşimin kuxenı gecen hafta erken doğum ysptı 36+5 de bebişde enfeksiyon çıktı iyileşir inşallah bilginizehiçbir işe elimi sürmedim herşey olduğu gibi kalkamıyorum elimde olan bişey değil.bugün bir tanıdıkta erken doğum yapmış haberini aldım ay böyle duyunca elim ayağıma karışıyor yaa
ben 2 gecelik 1 pijama aldım canım gecelikleri ve sabahlığı bileklerime kadar uzun aldım daha rahat olur diyekızlar hastane için pijama mı yoksa gecelik mi aldınız sonda takılma mevzusu varya hangisi olmalı
hiçbir işe elimi sürmedim herşey olduğu gibi kalkamıyorum elimde olan bişey değil.bugün bir tanıdıkta erken doğum yapmış haberini aldım ay böyle duyunca elim ayağıma karışıyor yaa
Benim hastahane cıkerken alıyoruz dediKızlar özel hastanede doğum yaparken ücret hastaneye yatarken mi ödeniyor çıkarken mi bilen var mı?
Çoğu hastane çıkarken alır ekstra işlem de yapılabilir çünkü hepsini birden alırlarKızlar özel hastanede doğum yaparken ücret hastaneye yatarken mi ödeniyor çıkarken mi bilen var mı?
Güle güle gazsız kullansın bebiş
çocukta enfeksiyon neden çıkarkiBenim eşimin kuxenı gecen hafta erken doğum ysptı 36+5 de bebişde enfeksiyon çıktı iyileşir inşallah bilginize
bende aynen bu pozisyona giriyorum hemen iştee
Bizim de baba çok gazlı inşallah bana çeker benimki kız kızların erkeklere göre daha az gaz sorunu oluyorAnasına babasına çekerse biraz zorr o iş
bence sıkıntı yapıcak bişey değil o gülüm ya bizim kızlardan kimseden gelmedi bildiğim kadarıylaKızlar peki sutu gelmeye başlayan var mı? Çevremde duyuyorum hep 6 aylıkken geldi falan diye ben de hala bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?