5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

çocukta enfeksiyon neden çıkarki
Erken doğduğu içinmiş tatlım bi görsen önce 2 elinin üstünden kan aldılar sonra o kanlar pıhtılaştı hemen laboratuvar kabul etmedi bu örneği çalışamam hatalı sonuç veririm diye bide bacağını deldiler zaten küçük nasıl ağlıyor kanlarını sileyim dedim canı nasıl acıyorsa çekiyor hemen kolunu bacsğını . Erken doğunca çok emzırmek gerekiyır bizimki hep uyudu artık cimcikleyip uyandırıyoduk kızlar aklınızda bulunsun uyusada doğunca uyandırın zorla emzırım sarılık ve enfeksiyondan korumanın tek yolu

Canım kaç kg doğdu peki.kuzum benim yaa

ben iki pijama takımı aldım biri sabahlıklı, birde gecelik aldım oda sabahlıklı. 3 takım aldım yani. havalar soğudu ya ben karnımı sıkacak diye çok rahatsız oluyorum uyurken filan normal pijama giyemiyorum gecelik giyiyordum onlarda hep kısa ve üşüyorum bende lohusa pijamamın birini giyiyorum. yani o kadar para verdik bi kaç gün kullanımlık olmasın dedim nasıl olsa yıkanır da başladım giymeye mantıksız mı sizce

Bizim de baba çok gazlı inşallah bana çeker benimki kız kızların erkeklere göre daha az gaz sorunu oluyor
Aaa öylemiii bende kızlarda gaz sorunu daha çok oluyo diye duymuştum. Ben bebekliğimden beri böyleymişim annem söyler. Eşimde aynısı çocuğumun dayısı da aynı şekil. Ailecek gazmanız yaniiii

Gayet mantıklı bence çeyizlik değil sonuçta güle güle kullan

Aaa öylemiii bende kızlarda gaz sorunu daha çok oluyo diye duymuştum. Ben bebekliğimden beri böyleymişim annem söyler. Eşimde aynısı çocuğumun dayısı da aynı şekil. Ailecek gazmanız yaniiii
) erkeklerin anatomik yapısından dolayı daha çok gazı oluyor erkek dayıya kız halaya çeker derler

2600 du galiba ılk gun 300 gr verdiğini hatırlıyorum Dr bu kadar çok vermesi 80 kg olan birinin bir günde 10 kg vermesine denk demişti sadece bi benzetmeyi hatırlıyorum
İnşallah hersey yolunda gider yaa.suan nasıl peki

Senin daha az var yakındır o günler inşallah
Ben bişeye niyet ettiğim zaman mutlaka kötü bişe olur o yüzden akışına bırakmış durum dayım. Şöyle yapim bunu böyle hazirlayayim demiyorum diyemiyorum daha doğrusu gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…