5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

benım görumcem neasıl dogum yaptı bılmıyorum ama oglu daha 1 yasındayken kıza hamıle kaldı mecbur oglunu sütten kesti yanlış bı ınanıs var emzıren anne hamıle kalamz süt koruru onu diye aman diyim kızlar yok öyle bişey

gülüm onun kafasındaki o sanki ondan mühürlü noter onaylı kağıt isticem korunmayı bırakınca.onda beyin olsa zaten ben bunca zaman beklemişim döktüğüm gözyaşının hatti hesabı yok...neler nelerrr yaşamışım o küçücük beyniyle sezeryandı şuydu buydu hesabını yapıyor.Allaha havale etmişim hep beddua etmem hiç bir zaman ama Rabbim herkesin gönlüne göre verir elbet.

bende söylüyorum vallahi gülüm içimde tutmuyorum pat diye yapıştırıyorum lafı suratlarına

canım senle aramızda 1 hafta var şimdi benim bebiş 1 hafta önden gidiyor ya acaba son adete göre mi doğum olucak yoksa bebeğin haftasına göre mi.

Kizlar agda yapmanin bi zarari olurmu yapuorum ama bi yandan da korkuorum yaparken
özel bölgeye yapılan ağdanın kasılmaya sebep olduğunu söyledi arkadaşım.kuaför kendisi bide.açıkçası ben geçen bacağıma yaptığım halde çok acıdı hatta özel bölgemdeki o ertesi günkü kasılmanın sebebi oda olabilir.bacağa yapın bencede kızlar ama özel bölgeye yapmayın ağdayı

burada canım ya maşallahı var bebeğin gamzesi bile var :) 2,850 gram olmuş ama sağlığı yerinde olsun

burada canım ya maşallahı var bebeğin gamzesi bile var :) 2,850 gram olmuş ama sağlığı yerinde olsun

kızlar aranızda 26 yada 27 haftalarda progestan kullanan var mı

Kizlar agda yapmanin bi zarari olurmu yapuorum ama bi yandan da korkuorum yaparken
benım dr um hamıleleıgın basından berı yasakladı o bölgedekı olusabılecek herhangı bır kasılma ve agrıyı bebek dogum basladı seklınde dusunebılırmıs sız acı hıssetmıyor yada kasılmadım gayet rahat gecıyor agda seanslarım dıye dusunebılırsınız ama ıverde kasılma olabılır ben jılet kullanıyorum dogum
dan sonra lazere gıdıecem

canım senle aramızda 1 hafta var şimdi benim bebiş 1 hafta önden gidiyor ya acaba son adete göre mi doğum olucak yoksa bebeğin haftasına göre mi.
Canım ben normalde 35 haftalık olmam gerek sonadet tarihime göre doğumum 17 kasım görünüyo. Bence son adet tarihine göre doğar diye düşünüyorum çünkü internetten bi yazı okudum çocuk 1-2 hafta önde veya geride olabilir siz son adet tarihinizi baz alın yazıyodu. Ama doktoruna da sor istersen canım daha iyi bilgi alırsın.

Canım bende yaptırıyorum ve rahat oluyo bence işinin ustası olunca ağrı falan da hissetmiyosun. Benim kuaförüm ağdaya gelirken bebeğe almış olduğun pişik kremini sürerek gel dedi ve geçen o şekilde gittim çok az bi acı vardı ve sanırım bazı yerlere sürememişim orayı ağda yaptığında bi acıdı bi acıdı. Deneyin derim bu arada doğuma giderken de denicem pişik kreminii

Maşallah kuzuya, gamzesini yesinler onun. 38-39.haftadamı yaptılar sezeryanı canım? Birde ilk bebeğimi ki canım? İlk bebeklerde burda ilk önce normal doğumu deniyolar sonra sezeryana alıolar ama bende burda yapçam ya merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…