5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

progestanı kullandım kulanıyorumda gülüm hala
canım bahsettım ya salı gunu acıllık oldum dıye kasık agrısından ozeldekı dr um progestan 200 mg ve endol fıtl verdı endol fıtıl kasık agrısı ıcındı gercekten bıttı kasık agrım progestanı ınternette arastırdım bebkte gerılık yapabılıyrmus korktum bu ılacları özeldekı dr um verdı bugun uns hasanesındekı dr uma sorayım dedı kendıısı prof malesef yanına dahı gıremedım asıstanıda kızdı nıye buraya gelmedın dıye ben gelmısıtm aslında 2 trafık kazası olunca yuzume dahı bakmadılar asısıanı sımdı bırakın ıcmeyın bu ılacları dıyor arada kaldım ne yapsam bılemedım

Ben ozel bolgeye yaptim bu sabah bi yandanda kizi sakinlestiriom tmm annecigim bitecek annecim die az kaldi annecim die die bitiriom :))))))

Bende ilk biraz aci oluo sonra bisey hissetmiorum cnm vede gercekten temiz oluo uzun sure gidio yani

canım ilk bebeği Mehmet bey girdi doğumuna Bozüyükteki o zamanda sezeryandı. çatısı darmış. 38 . hafta da oldu. Doktoru Hakan beydi bu sefer. doktorunla konuş yine de. spinal yaptıracaktı acı hissedince genel anestezi ile olmuş. ama genel daha iyi dedi. kendi de iyi gözüküyordu. tekmiş o bi de bugün. inşallah seninde tek olduğun bi zamana denk gelir. herkes güzelce ilgilenirler inşallah :)

Hmmm anladım canım arkadaşın adına çok sevindim iyi olmasına. Mehmet beyde görümcem doğum yaptı çok çok memnun kaldı ama bozüyükte oda. Bende hakan beye gidiyorum yeni geldikten sonra ona geçtim baya ilgili bi doktor biraz rahatladım sende böle anlatınca. Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

ilgili dedi arkadaş ben Eskişehir de doğum yapacağım için bi de burada Fadime hanım benimle ilgilenmedi bi kere gittim o yüzden Bilecikte bi daha doktora gitmedim. belki 32 haftadan sonra arada buraya da giderim kontrole nst için falan. Hakan beyi herkes iyi anlatıyor inşallah senin doğumunda güzel geçer :)

yok gülüm ben en başından bu yana kullanıyorum dediğim gibi ama gelişme geriliği falan yok hatta diyorum ya 1 hafta ilerde gelişimi.açıklık varsa kullanman gerek ama en azından onu söyleyebilirim.ben geçenki kontrolumde dr uma sordum kullanayımmı hala daha diye arada sancın oluyor mu dedi evet kasık ağrım oluyor dedim kullanmaya devam et o zaman riske atmayalım zorla bulduk falan dedi.nette ki her bilgi doğru değil gülüm ya çoğu felaket senaryosu yazıyor

öğlenden beri araştırıyorum progestan devam edıcem ama endol fitili bırakıcam agrırsa agrısın kasıklarım ne yapayım
benım kafamı karıstıran sey özeldekı dr um verdı unsdekı drumun asıstanı kullanma dedı
ama gercekten kasık agrılarımı bıtırmıstı dr verırkende 30. haftadan sonra kullanma demıstı bırakıcam endolu
progestana devam
eczacı bı tanıdıgım var burda tanıstık oda kullanıyırmus progestan sadece kız bebklerde tüylenme yapar oda doğumdan sonra gecer dedı kıllı dogacak kızım galıba

Canım inşallah ben ilk fadime hanıma gidiyodum dedim hatta gözde hanm da vardı ozaman, fadime hnm da ilgiliydi. Gözde hanm bi gitti tek bayan diye çoğu hamile fadimeye yöneldi. Sanırım bunaldı o da ilgi falan kalmadı önceden muhabbet falanda ederdik ama son 2 kez gittiğimde yüzüme bile bakmadı. Bende hakan beye geçtim 1,5-2 aydır da ona gidiyorum istediğim gibi soru soruyorum en önemlisi içimi rahatlatarak yanıt veriyo. Bayada ilgili davranıyo. Bence bi dene istersen hakan beyi. Valla kim ne derse desin erkek doktorlar daha bi anlayışlı açıklayıcı oluyolar özellikle kadın doğumda. İnşallah hepimizin doğumu kolay ve güzel geçerrr.

gülüm ben araştırma hastanesine hiç güvenmiyorum hatta benim şekerden dolayı araştırmaya git bebeği ordan takip etsin dediler de ben gitmedim çünkü onlar hep asistan uzman değillerki.ben basit bir şeker takibi için gidiyordum bir ara asistan kız a ilacı söylüyorum Allah Allahh NASIL KULLANIYORSUN PEKİ KAÇ kez içiyosun dedison oldu o bi daha da araştırma hast ye gitmedim.sen kendi dr una ulaş o ne derse ona göre devam et gülüm.

Slm kizlar ... çok yoruldum..
Bebisin eşyalarını yıkadık bugün, börek te yaptık annemle.. daha bitmedi yıkama ütüleme. ..
Birde kasiklarima doğru ama tam aşağıda tekmeler mi kasılma mi daha cozemedim agrilan var. .. belim de agiriyor ama yoruldum ondan mı

Ellerine saglik gulum boregi bugun yapmasaydin keske.yoruldugundan olmustur oyle.

Sıkma canını çekemiyorlar işte bide hala olacak

Yorgunluktandır o ağrılar inşallah nıye yordun kı kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…