Ay bu Dr lar herseye normal diyor kasıklarım agrır normal sol kaburgam ağrır normal ben bişey sormaya korkuyorum artıkBende doktora sordum normal diyor cıldırıcam
Bu konuda son sorum hangi progestanı kullanıyorsunyok gülüm ben en başından bu yana kullanıyorum dediğim gibi ama gelişme geriliği falan yok hatta diyorum ya 1 hafta ilerde gelişimi.açıklık varsa kullanman gerek ama en azından onu söyleyebilirim.ben geçenki kontrolumde dr uma sordum kullanayımmı hala daha diye arada sancın oluyor mu dedi evet kasık ağrım oluyor dedim kullanmaya devam et o zaman riske atmayalım zorla bulduk falan dedi.nette ki her bilgi doğru değil gülüm ya çoğu felaket senaryosu yazıyor
Kendi Dr uma ayın 28 ine kadar ulaşamam malesef kendisi perinotolojı baskanı ve çok yoğun ben bırakıcam bu fitili progestanı kullanayımgülüm ben araştırma hastanesine hiç güvenmiyorum hatta benim şekerden dolayı araştırmaya git bebeği ordan takip etsin dediler de ben gitmedim çünkü onlar hep asistan uzman değillerki.ben basit bir şeker takibi için gidiyordum bir ara asistan kız a ilacı söylüyorum Allah Allahh NASIL KULLANIYORSUN PEKİ KAÇ kez içiyosun dedison oldu o bi daha da araştırma hast ye gitmedim.sen kendi dr una ulaş o ne derse ona göre devam et gülüm.
Aynen benimde zaten sol kaburgamda kazadan sonra kırık vardı hala kırık bebek baskı yaptıgı için iyice batıyor ölücwm ağrıdanAy bu Dr lar herseye normal diyor kasıklarım agrır normal sol kaburgam ağrır normal ben bişey sormaya korkuyorum artık
Umarim öyledir, kopuyor belim... aşağı doğru baskı çok. .. tüm bunlar yetmiyormuş gibi özel bölgemde fındıkta büyük sivilce üstelik açıyorEllerine saglik gulum boregi bugun yapmasaydin keske.yoruldugundan olmustur oyle.
benim kızda solu yedi bi çıksın poposuna poposuna vurucamAynen benimde zaten sol kaburgamda kazadan sonra kırık vardı hala kırık bebek baskı yaptıgı için iyice batıyor ölücwm ağrıdan
Ayni şeyi yaşıyorum bende bence biz anormal olduğumuz icin (hamilelikten dolayı) herşey normal sayılıyor bu surecteAy bu Dr lar herseye normal diyor kasıklarım agrır normal sol kaburgam ağrır normal ben bişey sormaya korkuyorum artık
Aslında çok birşey yapmadım gibi.. Sabah biraz temizlik sonra annemle bebeğin eşyalarını ayırdık etiketlerini çıkarıp seçtik, sifonyeri boşalttık çamaşır astik, börekleri yaptık. .. sabirim gün boyu ayakta olmam hiç oturmamam yordu beniYorgunluktandır o ağrılar inşallah nıye yordun kı kendını
Ayyy ben de temizlik yaptım poğaça kek yaptım yarın aşure yapıp komşuları cagırıcam. Yoruldum bacaklarim ağrıyor benim de vakit daralıyor mu neAslında çok birşey yapmadım gibi.. Sabah biraz temizlik sonra annemle bebeğin eşyalarını ayırdık etiketlerini çıkarıp seçtik, sifonyeri boşalttık çamaşır astik, börekleri yaptık. .. sabirim gün boyu ayakta olmam hiç oturmamam yordu beni
Ayyy ben de temizlik yaptım poğaça kek yaptım yarın aşure yapıp komşuları cagırıcam. Yoruldum bacaklarim ağrıyor benim de vakit daralıyor mu ne
Napıcaz bakalım hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorumŞahsen ben her an birşeyler bekliyorum... erken ama daha çok. .. korkuyorummmm
Maşallah bi evi badana boya yapmadığın kalmış çok yormayın kendınızıAslında çok birşey yapmadım gibi.. Sabah biraz temizlik sonra annemle bebeğin eşyalarını ayırdık etiketlerini çıkarıp seçtik, sifonyeri boşalttık çamaşır astik, börekleri yaptık. .. sabirim gün boyu ayakta olmam hiç oturmamam yordu beni
Aynı duyguları paylaşıyoruz. .. herşey yolunda gider insallahNapıcaz bakalım hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum
Maşallah bi evi badana boya yapmadığın kalmış çok yormayın kendınızı
Sana diyorum ama vende duramıyorum yapıyorum sonra pişman oluyorum evdeysen yavaş yavaş yapGün içinde hissetmedim yorgunluğu suan acısı kötü cikiyor
Bu konuda son sorum hangi progestanı kullanıyorsun
Kızma bana
Haklısın canım aynen öyle oluyorSana diyorum ama vende duramıyorum yapıyorum sonra pişman oluyorum evdeysen yavaş yavaş yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?