5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bu konuda son sorum hangi progestanı kullanıyorsun
Kızma bana

Kendi Dr uma ayın 28 ine kadar ulaşamam malesef kendisi perinotolojı baskanı ve çok yoğun ben bırakıcam bu fitili progestanı kullanayım

Ay bu Dr lar herseye normal diyor kasıklarım agrır normal sol kaburgam ağrır normal ben bişey sormaya korkuyorum artık
Aynen benimde zaten sol kaburgamda kazadan sonra kırık vardı hala kırık bebek baskı yaptıgı için iyice batıyor ölücwm ağrıdan

Ay bu Dr lar herseye normal diyor kasıklarım agrır normal sol kaburgam ağrır normal ben bişey sormaya korkuyorum artık
Ayni şeyi yaşıyorum bende bence biz anormal olduğumuz icin (hamilelikten dolayı) herşey normal sayılıyor bu surecte

Yorgunluktandır o ağrılar inşallah nıye yordun kı kendını
Aslında çok birşey yapmadım gibi.. Sabah biraz temizlik sonra annemle bebeğin eşyalarını ayırdık etiketlerini çıkarıp seçtik, sifonyeri boşalttık çamaşır astik, börekleri yaptık. .. sabirim gün boyu ayakta olmam hiç oturmamam yordu beni

Ayyy ben de temizlik yaptım poğaça kek yaptım yarın aşure yapıp komşuları cagırıcam. Yoruldum bacaklarim ağrıyor benim de vakit daralıyor mu ne

Maşallah bi evi badana boya yapmadığın kalmış çok yormayın kendınızı

Kizlar dunyanin isini yapmissiniz yaa.yormayin kendinizi.ufak ufak yapin.ben her ev temizliginin ertesi gunu hastanelik oluyorum kasilmadan dolayi.aman son zamanlar zatenn elimiz yuregimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…